diumenge, 5 de març del 2017

Mister Selfie (o el viure cap enfora)

S'alimenta de ​likes i respira repiulades. Percep la vida a través del mòbil i li passen per alt un munt de moments trepidants. L'animació Mr. Selfie ens convida a viure amb plenitud les experiències diàries i ens fa reflexionar sobre l'ús que fem de les noves tecnologies.



Et sembla exagerat? Explica'ns-ho a comentaris, si us plau?

11 comentaris:

  1. Bon dia Marina,

    Jo crec que si, per què si vas mirant pel carrer si et fixes, normalment veuràs que hi ha un 85% de persones que van mirant el mòbil.
    Al món, hi han moltes morts causades per els telèfons mòbils, per estar distret mirant el mòbil i no mirant el semàfor.


    Berta Gaspar Bas

    ResponElimina
  2. Hola Marina,

    Principalment crec que exagera bastant, aquest senyor és addicte (no dic que no hi hagin persones així al món) però la majoria no. Pot ser que pel carrer et trobis gent amb el mòbil, però, en el meu cas, no vaig a un lloc tan sols per fer-me una foto. Aquella persona si se li trenca el mòbil per alguna qüestió en particular doncs haurà perdut la raó de fer coses. Així doncs, crec que està exagerat per la majoria de persones. No dic que no hi hagin de persones així ni molt menys, només que dins el meu cercle no conec a ningú tan addicte, potser en un futur no tan llunyà passi alguna cosa com això, però, fins que no arribi, exagera bastant.

    Carla Gironella

    ResponElimina
  3. Jo crec que es una mica exagerat, però hi han persones que s'assemblen.

    Fidel Asensio
    2esob

    ResponElimina
  4. Jo crec que no exagera gaire, es veritat que les persones que ho fan no passen per llocs tant compromesos però, el missatge que vol donar el curtmetratge es realment cert

    Marc Benages
    2 eso A

    ResponElimina
  5. Jo crec que potser és una mica exagerat però és una manera d'explicar el que passa. Tothom viu pendent del mòbil i fa que la gent es perdi les coses que passen al seu voltant.

    Arnau Gimeno
    2n Eso b

    ResponElimina
  6. Jo crec que és bastant exagerat per què, per ell, el mòbil és com la seva vida i no se'n entera del que li passa al seu voltant, sense enterar-se li poden passar moltes coses dolentes a la vida. Avui en dia hi ha molta gent que està molt viciada amb el mòbil i no el deixa mai, no estic dient que totes les persones siguin així.

    Miquel Grau 2 ESOB

    ResponElimina
  7. Per mi no es exagerat per que hi ha gent aixi avui en dia a la vida que es pasa tot el dia amb el movil.

    Sergio Salazar 2n ESO A

    ResponElimina
  8. Per mi si que és exagerat, si que és veritat que hi ha gent que va pel carrer mirant el mòbil i pot causar algun, però no és en el cas de la majoria de persones.

    Erola Fernàndez
    2n d'ESO A

    ResponElimina
  9. Per mi no és exagerant ja que hi ha molta gent que esta contínuament amb el telèfon, per el carrer, conduit en tots llocs. Sí que hi ha gent que no esta gents, però la gran majoria no ser que farien si no tinguessin el mòbil, la meva opinió és que el vídeo és totalment real, sobretot en la nostre edat.

    Carla Arroyo
    2n d'Eso A

    ResponElimina
  10. Jo crec que es una mica exagerat perquè la majoria de la gent no actua així, encara que segur que hi ha algú que si que ho fa.

    Marc Fernàndez
    2n d'ESO B

    ResponElimina
  11. Jo crec que si que es bastant exagerat tot i que segur que hi ha gent que segueix aquest tipus/estil de vida

    Ferran González
    2 ESO A

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.