dissabte, 19 d’octubre del 2013

Reflexes (o la força de les majories)



Com interpreteu el missatge d'aquest curtmetratge?
(Dóna una resposta argumentada a comentaris)

17 comentaris:

  1. Jo crec que es un noi, que està jugant amb una al·lucinació, per culpa d'aixó, la gent surt mal pagada, i decideixen que el noi tingui treball, per a veure si aixi madura una mi queta. El noi, no vol el treball, però l'insisteixen.
    Cristina Cámara

    ResponElimina
  2. Jo crec que el nen petit intenta fer que el senyor torni a ser petit per jugar. Hi ha gent que el tracta com un nen petit, a part de ser adult. No està be que hi hagi gent que tothom li fagi tot, només per tindre uns quants diners més.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Marc, no acabo d'entendre a què et refereixes. Mira d'explicar-ho més detalladament i amb més claredat siusplau.
      Gràcies

      Elimina
  3. Jo crec que el nen intenta captar l'atenció del senyor, i per l'altra part sembla que també el senyor està perseguint la seva infància. La gent adulta d'alguna manera volen que maduri ja.
    Guillem Corominas

    ResponElimina
  4. Jo crec que l'home li agrada fer coses de nen, i a la gent no li agrada, i després va seguint el nen fins que es troba amb aquells senyors que volen que maduri i deixi de fer tonteries, i per això el nen es posa trist, perquè pensa que l'ha deixat abandonat.
    Enric Pera

    ResponElimina
  5. Jo crec que el missatge que transmet aquest vídeo és que algunes vegades quan ets gran, vols que la gent et vegi madur, però per dins tens encara aquell nen petit que eres abans, i que algunes vegades el vols expressa però la gent se'n riu de tu, ja que pensen que no tens edat per fer aquestes tonteries i el temps va passant i ja un moment que ja no tens la edat de fer-les.
    Jo penso que en la nostra edat es pot ser el que ens doni la gana, mentre disfrutem tot lo altre no importa.
    Laia Meca

    ResponElimina
  6. La meva opinió es que l'home vol retornar a la seva infància amb el que li expressa el nen i la segona part el grup d'homes vol que maduri ja i per això li troben un treball. Però ell està trist, per no poder fer el que vol.
    Nathan

    ResponElimina
  7. Jo crec que el senyor no ha madurat, i al xocar-se amb el noi amb corbata, veu que es un inmadur, i el fa cambiar.
    Roger Roca

    ResponElimina
  8. Jo crec que el senyor el que vol és recordar la seva infància, i per això comença a jugar amb el nen. Però les altres persones no troben normal que a la seva edat encara faci tonteries de nen petit.
    Llavors el que fan és donar-li feina, roba... perquè es pensen que és el millor per ell però en realitat l'home el que volia també era estar amb el nen.
    Laia Castillo

    ResponElimina
  9. Jo crec que el nen representa ell de petit i no s'ha desfet d'ell i llavors, es com si el destí li digués que canvii i al chocar amb l'home s'adona que ha de madurar

    Guillem B.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Guillem, revisa l'ortografia abans de publicar (CHOCAR no existeix en català, i CANVIÏ duu dièresi a la segona i)
      No es tracta d'escriure el primer que us passa pel cap sense revisió. I AIXÒ VA PER TOTS
      És un blog de llengua!!!!!

      Elimina
  10. Jo crec que és un noi que el que vol és atrapar aquell nen per jugar com jugava abans i lluita molt per aconseguir el que vol.
    Es una societat molt dura ja que no accepten que una persona adulta pugui jugar o ser diferent i és per això que el fan tornar com un mes de tota aquella societat .
    Berta Nieto

    ResponElimina
  11. Jo crec que aquest missatge intenta transmetre que en un moment de la vida s'ha de madurar, aixó vol dir fer se gran
    Però en una altre part sembla que es prohibeixi ser adult sense complir les expectetives que tothom vol
    Mar S

    ResponElimina
  12. Jo crec que aquest noi està jugabt amb els seus reflexes i també amb els seus pensaments,fins que arriba un moment que l'obliguen a fer coses que ell no vol fer.
    Albert Vidal

    ResponElimina
  13. Crec que aquest nen vol cridar la tensió del home. I a l’home també li agrada estar amb ell. Però desprès la gent el veu i creuen que és com un nen petit i el canvien. Fan com si sigues un home de veritat. Però a l’home li agradava estar amb el nen. No volia ser un home gran sinó un nen petit.
    Ana Torres

    ResponElimina
  14. Jo crec que el nen petit és el ell de l'interior i les persones que el volen canvien el senyor ja que és diferents els altres. El video m'agrada molt.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.