dimarts, 9 d’octubre del 2012

Lectura 2n d'ESO B

Quin llibre has llegit a Lectura?

1. Cita el títol i l'autor
2. Explica breument l'argument 
3.  Digues què t'ha semblat la novel·la i el perquè
Totes les respostes a COMENTARIS

82 comentaris:

  1. Hols sóc en Yeray i m'he llegit un llibre molt interesant que us agradarà molt.
    1. Títol: Diferente Autor: Robinson Wells

    2.Argument: Benson Fisher, és un orfe que ha anat vivint en diferents famílies d'acollida, fins que sol•licita una beca a la acadèmia Maxfield, una molt bona escola. Tot canvia quan arriba a la acadèmia. No hi ha adults, els alumnes ho han de fer tot: manteniment, donar classes i totes les tasques que normalment fan els adults. A més a més estan tancats en aquell recinte i si intenten escapar, els arresten cosa que significa la mort.....

    3.La novel•la m'ha semblat genial, a mesura que et vas llegint la historia, et vas endinsant cada cop més i més en la novel•la. És una historia que de tant en quan hi ha girs de 360º inesperats. La història està molt bé i té un final inesperat....

    ResponElimina
  2. Hola sóc la Carolina i he llegit “Els Jocs de la fam”
    1.L’autor/a: Suzanne Collins.
    2.Argument: és un llibre situat en el futur en el qual està dividit en 13 districtes però en una revolució contra el capitoli es va perdre un el districte 13 i per recordar-ho i que no torni a passar celebren un jocs els jocs de la fam. Consisteix en una lluita per la vida en la qual un noi i una noia de cada districte participa obligatòriament en un sorteig. En el qual el protagonista principal de la novel•la és la Katniss Everdeen una noia que mai és rendeix. Però tindrà que enfrontar-se en moltes ocasions entre la vida i la mort.
    3. Conclusió: Aquest llibre no m’ha agradat m’ha encantat i m’ha enganxat de tal manera que no vols parar de llegir és una novel•la d’acció i conté trossos d’amor escenes espectaculars la trama està molt bé construïda és el millor llibre q m’he llegit per el moment.

    ResponElimina
  3. Hola Marina sóc la Laia Olivé i aquí et deixo el meu comentari.
    1.Títol i autor: Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine. Albert Espinosa.

    2.El llibre tracta sobre en Dani, un jove noi enamorat, el llibre comença en una situació en que la seva xicota i ell tenen una discussió, i acaben trencant. Durant aquesta discussió en jove Dani, se'n recorda de el Senyor Martín, un senyor de noranta anys que va conèixer al quiròfan i des de aquell punt creen una amistat. Just llavors en Dani, que es policia, i investiga casos de nens desapareguts, el truquen des de Capri per un cas de un nen de 10 per 11 anys que ha desaparegut. Llavors durant tot el trajecte de el viatge a Capri, comença a recordar la seva parella, la seva colònia, els seus gestos, la manera de somriure... en conclusió... de tot.

    3. Aquesta novel·la m'ha agradat molt, més que rés per els títols i alguns fragments de la història que són molt emotius, com per exemple:
    -No puc viure sense tu..
    -Sí que pots...
    -Sí, però no vull
    Recomano a tothom a qui li agradi les novel·les d'amor de dues parelles que trenquen i el noi fa lo impossible per tornar amb la noia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Laia, sóc la Mar Balseiro de 1r B i és per dir-te que jo m'estic llegint aquest llibre i és molt bonic i molt emocionant, deixa amb moltes intrigues entre mig que després diu. El teu fragment m'ha agradat molt, la veritat, m'ha ajudat bastant a entendre una mica més el llibre. Jo també recomano a tothom que se'l llegeixi. :) Un petó. Adéu

      Mar Balseiro Lopez

      Elimina
  4. Hola sóc el David Heras i he llegit "El atlas esmeralda"
    1 Títol i autor. El atlas esmeralda, Jhon Stephens.
    2 Argument. En aquest llibre tres germans Kate, Michel i Emma descobreixen els llibres dels origen (tres llibres) en els que poden viatjar en el temps posant-hi una foto allà i viatges just al lloc de la foto. Aquell llibre s'havia creat pels mags més savis de Cascadas de Cambridge.
    3 Opinió. A mi m'ha semblat una novel·la molt bona perquè sempre que creies que ja no podien fer més historia passava un fet que ho capgirava tot, i la novel·la és de misteri i acció i a mi m'agraden aquest tipus de llibres m'agraden molt. Recomano aquest llibre a qui li agraden les novel·les de misteri màgia i acció.

    ResponElimina
  5. Hola Sóc la Sofia Soto, i m'estic acabant de llegir El Palau de Mitja Nit.
    1. Títol: El Palau de Mitja Nit. Autor: Carlos Ruiz Zafon
    2. Argument: Aquesta historia no me la he acabat però he llegit suficient com per poder explicar de que va. Doncs aquesta novel·la comença en IN-MEDIA-RES. és a dir, el principi està en plena acció, un soldat amb dos bebes malferit corrents per poder salvar la vida d'aquells nens.El pobre soldat acaba en mans del malvat Jawhal, en mans del que un cop va ser el seu millor amic.
    Aquests nens no saben que quan siguin més grans tindran molts problemes, creixeran entre mentides a causa de que ningú pot saber la seva identitat per tant ells no saben que tenen un germà a l'altre punta del món. Els separen perquè sinó moririen a mans del que va matar al seu soldat salvador. El malvat Jawhal.
    3. Opinió: A mi els llibres del Carlos Ruiz Zafón sempre m'han hipnotitzat, quan em vaig llegir el primer de la trilogia (el príncep de la boira) vaig decidir que tenia que llegir-me més llibres de la categoria de misteri. Aquest llibre trobo que com em va passar amb el primer, el tinc enganxat a les mans no me'l puc treure del cap. Tant de misteri i de secrets m'apasiona, a més, els escenaris i paisatges sempre són molt tètrics i t'acaba fent una mica de por. Però si us agraden les novel·les de misteri del tipus: tinc un germà a l'altre punta del món però no ho sé. Aquesta es la vostra novel·la.
    Al final, t'acabaràs enfadat amb tu mateix perque la novel·la es molt curta i te l'has llegit en dos dies. (això si ets bon lector i t'agrada llegir), com em va passar a mi o segurament el que em passarà.

    ResponElimina
  6. Hola, sóc el Víctor i m´he llegit La Emperatriz de los Etéreos.
    1.Títol i autor: La Emperatriz de los Etéreos, de Laura Gallego García.
    2.Argument: Tracta d´una noia, Bipa que parteix a buscar un veí, Aer, que està com hipnotitzat per la gran estrella blava, que diuen que senyala el lloc on està el palau de l´Emperadriu dels Etèris... Però el que Bipa no sospita és que el viatge serà molt problemàtic, ja que per arribar fins a l´Empreadriu has de canviar, i per fer-ho hi has d´estar disposat...
    3.Opinió: Trobo que és un llibre molt interessant, emocionant i que captiva molt, la veritat. L´unic inconvenient que li veig és que és molt curt, o potser m´ho sembla a mi. Bé, suposo que aixo depèn de si sou bons lectors o no. Té 305 pàgines.

    ResponElimina
  7. Hola, sóc la Mar Piedra i m'he llegit El Palau de la Mitjanit.
    1. Títol i autor: El Palau de la Mitjanit: Carlos Ruíz Zafón.
    2. Argument: Aquesta història es desenvolupa a Calcuta durant l'any 1932, comença amb una persecució en la qual persegueixen a un soldat amb els seus dos fills, en Ben i la Sheere. Aquests dos germans en un futur, quan tinguin setze anys, Jawahal, l'antic millor amic del seu pare, els intentara assassinar i convertir a un d'ells en la seva ànima a l'estació de Jheeter's Gate, l'estació en la qual anys enrere un tren en flames creuava la ciutat.
    3. Opinió: Bé, jo crec que aquest és un llibre fantàstic per a totes aquelles persones que els hi agradin els llibres d'acció i de ficció. A mi personalment m'ha agradat molt perquè és un gènere literari que a mi m'encanta. A més a més l'escriptor Carlos Ruiz Zafón m'agrada moltíssim i cal comentar que aquest llibre és el segon d'una trilogia que consta d'aquests tres llibres: El Príncep de la Boira, El Palau de la Mitjanit i Les Llums de Septembre. Que son tres llibres que no tenen res a veure entre ells però que formen part del mateix tipus de literatura, per a gent de totes les edats. En fi que es un llibre perfecte per a la nostra edat i el recomano molt a tota aquella gent que li agradi la lectura.

    ResponElimina
  8. Hola sóc en Manel i us presento aquest llibre
    1Titol i autor: El crim de la hipotenusa
    2.Argument: La professora de matemàtiques, amb el sobrenom de la hipotenusa, desapareix misteriosament .
    Un inspector anomenat Arveja fa un interrogatori als alumnes de la hipotenusa que suspendrien, es a dir, companys d’en Ramon i en Boris.
    Arveja esta disposat a fer el que calgui per desemmascarar aquest crim
    Tots són sospitosos de la desaparició però al final en Ramon descobrirà una veritat que resoldria tot l’enigma.
    3Opinio: El llibre comença una mica avorrit i petant el podríeu deixar i no llegir-lo però no heu de seguir llegint perquè després la cosa es posa interessantíssima i es com si estiguéssiu obligats a llegir-lo per vosaltres mateixos

    ResponElimina
  9. Hola sóc l'Àngel i m'he llegit un conte:
    1.Títol i autor: Refinaments d'ultramar, de Pere Calders.
    2.Argument:Tracta de un plat exquisit ,el shilayo: un animal marítim amfibi, els individus adults amiden de vint-i-cinc a trenta centímetres i poden arribar a pesar de cinc a set cents grams, un plat d'Amèrica central, que es prepara amb molta cura i amb molt d'esforç. Cal matar-lo a taula parada, instants abans de menjar-se’l, no perquè es conserva poc, sinó perquè la carn és més gustosa quan encara té la crispació de l’agonia. Aquest plat ja no es serveix a cap restaurant.
    3.Opinio:M’ha agradat molt aquest conte perquè et ensenya que les noves generacions no tenen tanta paciència per fer el shilayo.

    ResponElimina
  10. Hola, sóc el Víctor de nou i aquesta vegada m´he llegit Les llums de setembre.
    1.Títol i autor: Les Llums de Setembre, de Carlos Ruiz Zafón.
    2.Argument: Tracta sobre una família de París que es trasllada a la costa de Normandia per a viure-hi. La mare es posa a treballar a la mansió d´un misteriós fabricant de joguines, ja que li paguen molt bé, i la filla coneix a un noi del poble del qual s´enamora. La cosina del noi, també treballa a la mansió del fabricant, però una nit llibera una criatura infernal que ja havia aparegut abans, una ombra infernal...
    3.Opinió: Un gran llibre, Zafón no podria haver-lo escrit millor, captiva moltíssim i hi han trossos que són realment aterridors. Però segueixo tenint el mateix problema, m´és massa curt. Té 305 pàgines(igual que l´emperadriu dels Etèris!!!).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perdò, seria "llibera una criatura infernal que ja havia aparegut abans, una ombra demoníaca". Es que si no infernal es repeteix molt i no queda bé.

      Elimina
  11. Hola Marina, soc l'Ali i m'he llegit "La Emperatriz de los Etéreos":
    1. Autora: Laura Gallego García.
    2. Argument: Aer, un noi, va cap a la busca de l'emperatriu dels eteris sense a avisar a ningú del poble. Bipa, la seva amiga, després de qué s'hagués enterat de que Aer s'havia escapat, li va dir a els ciutadants del poble que aniria a buscar de l'Aer, abans de anar-se Bipa va anar a casa de Maga, la señora més savia del poble, i aquesta li va donar un òpal (si et llegeixes l'història sabràs que és l'òpal. Per anar a en busca de Aer, Bipa tindrà que seguir la gran estrella blava que era on està (o no) el plau de l'emperatriu. Per recorrer aquest camí Bipa ha de passar pel regne de gel, el regne de cristall,...
    Trobarà Bipa a el seu amic? Si vols saber-ho llegeix-te aquest fabulós llibre!!!
    3. Opinió del llibre: Per mi aquest llibre és el millor llibre que m'he llegit, perquè trobo que les aventuras que fà Bipa son molt imaginatives, i l'història, és increible.
    També m'ha agradat perquè el desenllaç no era com m'el imaginava.
    És un llibre que recomano molt !!!
    (el llibre té 305 pàginas).

    ResponElimina
  12. Hola, sóc en Yeray, i m'he llegit una novel•la bastant coneguda i de literatura universal.

    1.Títol: Jane Eyre
    Autora:Charlotte Brontë

    2.Argument: La Jane, és una noia, orfe, i que viu amb la seva tieta, la qual, junta amb els seus fills, la maltracten. La Jane, és enviada a Lowood, un internat femení, on va estar sis anys com alumna, i dos com a professora.
    Al cap d'un temps, la Jane es busca un treball com una professora particular a una casa. En aquesta casa , s'enamora del amo d'aquesta. A punt de casament de la Jane i en Mr.Rochester, un home estrany apareix i desvela el gran secret que té en Mr. Rochester. A partir d'aquest moment la Jane, s'escapa i li comencen a passar coses i al final, rep la herència perduda i, per tant, ja no ha de patir més.

    3.Opinió:La novel•la, m'ha agradat bastant, ja que t'explica la situació en que estava molt gent al segle XIX. També t'explica una mica la situació de la dona en aquella època. Està molt ven escrita, i explica una sèrie de trames que sorprenen bastant. Explica l’esforç per sobreviure de la gent en aquella època, lo qual causa molta impressió. Encara que sigui una historia romàntica, també t'ensenya una mica d’història i et fa parar-te a pensar en la pobra gent d'aquells temps.

    ResponElimina
  13. Hola, sóc en Yeray i m'he llegit un llibre bastant conegut.

    1.Títol:Los Juegos del Hambre.
    Autora: Sazanne Collins

    2.Argument: En un futur, Nort Amèrica, es converteix en un país anomenat Panem, el qual està dividit per 13 districtes i la capital: el Capitolio. Els 13 districtes es van revelar, i, hi va haver una gran guerra, la qual va guanyar el Capitolio, el Districte 23 va ser destruït.
    Cada any és fa una lluita a mort per recordar la gran guerra. Aquesta prova és anomenada: “Los Juegos del Hambre". Cada districte ha de aportar un noi i una noia d'entre 12 i 18 anys per combatre a mort. I només pot quedar un.
    La Katniss, la protagonista, és una noia de 16 anys que viu a la pitjor part del Districte 12, i sobreviu gracies a la caça. En els jocs, és elegida la seva germana petita, la Prim, i ella es presenta vulontaria, per salvar-la. El seu company de districte és en Peeta, el qual declara estar enamorat d'ella.
    Els jocs són molt complicats, però: què és més fort, les normes de que nomes pot haver un supervivent, o el poder de l'amor? Podrà el amor vèncer al Capitolio, o el Capitolio podrà amb el amor?

    3.Argument:La novel•la ha fascinat. T'enganxa des de el primer moment, i no pots para de llegir-la. La trama està escrita d'una manera que t'endinses en l’historia i és un factor que costa molt de trobar en els llibres, però, que quan el trobes, fa d'aquell llibre, un llibre especial. La manera de descriure totes les coses en tot detall, és una altre factor que també influeix molt en el desenvolupament de la trama. Diria, que és un dels millors llibres, per no dir el millor, que m'he llegit. El recomano molt, és impressionant!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, sóc el Carles Ocaña i també m'he llegit "Els jocs de al Fam".

      Elimina
  14. Hola sóc en Yeray, i m'he llegit un llibre diferent, però bastant interesant:

    1. Títol: Contes per a nens i nenes políticament correctes
    Autor: James Finn Garner

    2.Argument: Aquest llibre, és un recull de diferents contes molt coneguts, i que normalment són per nens i nenes bastant més petits. La gràcia d'aquest llibre, és que combina les historietes clàssiques, amb pensaments i opinions més adultes.

    3.Opinió: El llibre és interesant i fàcil de llegir, ja que són diferents histories, però curtes. M'ha agradat bastant, perquè ha donat un gir als contes que ja coneixia i els hi ha donat un nou punt de vista.
    Així que aquest llibre el recomano a lectors crítics i/o pels que els hi costa agafar el fil conductor d'una novel·la, ja que aquest llibre no en té.

    ResponElimina
  15. Hola sóc la Kelly i presento l'ultim llibre que m'he llegit:
    1.Títol: Les claus de vidre
    Autor: Jaume fuster
    2.Argument: Es un llibre en el que tu ets un dels protagonistes. Jaume Fuster narra les històries d'en Lluís Arquer. Un detectiu privat, on hi han disset relats i tens que desemmascarar al culpable, si no ho aconsegueixes pots utilitzar una clau de vidre, per obrir la porta a la solució.
    3.Opinió: Penso que el llibre esta força bé tot i que de vegades cos d'entendre ja que es molt antic ( de fet aquesta edició és del 1989) i les pàgines estan molt grogues, pero el contingut es bo, a més disposa d'un alt nivell de vocabulari ( i jo sempre tenia que llegir amb el diccionari al costat).
    Us convido a tots aquests que us agraden les novel·les de misteri, o que us agradi resoldre misteris.

    ResponElimina
  16. Hola, sóc el Carles Ocaña i m'he llegit un llibre molt interessant.

    1.Títol: Antologia d'un relat policíac.
    Autor: Hi ha diversos autors.

    2.Argument: el llibre és un recull de relats del gènere policíac d'autors molt famosos. Una de les històries narra en primera persona com una dona mata al seu marit i després truca a la policia. Quan la policia arriba a l'escena del crim la dona dissimula molt bé i diu que havia anat a comprar alguna cosa per sopar i quan havia tornat s'havia trobat al seu marit mort. La dona havia assassinat al seu marit glopejant-lo amb un tros de carn al cap i per desfer-se de l'"arma" els hi va dir als policies si volien una mica de carn per menjar així que va agafar, va posar la carn al forn i els policies es van menjar l'arma sense adonar-se de res.

    3.Opinió: Aquest llibre m'ha agradat molt ja que els relats són breus i així no perds el fil mai i a part d'això crec que és un bon llibre per tots els aficionats al gènere policíac. Els relats són molt variats perquè n'hi ha des del punt de vista del detectiu o des del punt de vista de l'assassí i per això convido a tots els aficionats a aquest gènere a llegir aquest llibre.

    ResponElimina
  17. Hola de nou, per 3ra vegada sóc en Víctor Català i aquesta vegada m´he llegit La llegenda d´Sleepy Hollow, el Palau de la Mitjanit, el gos dels Baskerville, Mecanoscrit del segon orígen i Contes per a nens i nenes políticament correctes.

    La llegenda d´Sleepy Hollow
    1.Títol i autor: La llegenda d´Sleepy Hollow, de Washington Irving.
    2. Argument: Tracta sobre un petit poble, Sleepy Hollow, a Nord-Amèrica, que té uns costums molt rurals, amb ells moltes hisòries de fantasmes, entre les quals destaca la del Genet sense Cap, que la gent diu que es pot veure a prop de l´esglèsia del poble...
    3.Opinió Esta bé per l´argument, però sembla una història de por, i la veritat és que no en fa gaire, de por. A part és curtíssima!! Només té 50 pàgines!!! Però amb tot és una bona història per llegir si en tens poques estones.

    El Palau de la Mitjanit
    1.Títol i autor: El Palau de la Mitjanit, de Carlos Ruiz Zafón.
    Argument: En el segon llibre juvenil de Zafón es relata la història de dos germans, que han de ser separats perquè un assassí els vol matar, però no poden ser protegits per sempre, només fins als 16 anys, però l´assassí està disposat a esperar, amagant un secret terrorífic que va començar amb l´incendi de la primera estació de tren de Calcuta, al 1916, on van morir centenars de nens...
    3.Opinió: Simplement fantàstic. Una trama que intriga fins al últim moment i què et sorpèn a cada nou capítol...340 pàgines.

    El gos dels Baskerville
    1.Títol i autor: El gos dels Baskerville, de Arthur Conan Doyle.
    2.Argument: És una novel·la de Sherlock Holmes, tracta sobre que el famós detectiu anglès ha de desvetllar un misteri que té a veure amb les aparicions i atacs a membres de la família Baskerville des de fa segles per part d´un enorme mastí diabòlic que sembla disposat a acabar amb el llinatge Baskerville...
    3.Opinió: Un llibre maravellós, dels millors que ha escrit Arthur Conan Doyle, t´embolcalla en una trama d´aventures però a la vegada també de terror que realment acaba agradant. Encara que només tingui 214 pàgines no és un llibre que no et pots llegir amb facilitat. Molt recomanat per a bons lectors.

    Mecanoscrit del segon orígen
    1.Títol i autor: Mecanoscrit del segon orígen, de Manuel de Pedrolo.
    2.Argument: Tracta sobre que dos joves, en Dídac i l´Alba són els únics supervivents d´un atac alienígena a la Terra i narra les seves aventures i peripècies per sobreviure en aquest món ara desert de tot rastre de vida humana.
    3.Opinió: Està bé, és molt realista, interessant, no pots parar de llegi-lo, però té un final que et cabreja moltíssim. Llegiu-lo i sabreu de què parlo! 230 pàgines. Lectors experts.

    Contes per a nens i nenes políticament correctes
    1.Títol i autor: Contes per a nens i nenes políticament correctes, de James Finn Garner.
    2.Argument: És un recopilatori de contes tradicionals, com la Caputxeta Vermella, o els tres porquets, adaptats als nostres temps, ja què els originals eren sexistes i racistes i mostraven un menyspreu constant pels valors culturals de les bruixes, les fades, els animals, els gnoms, l´ ecologia en general, el reciclatge i els drets dels no fumadors.
    3.Opinió: Si us agrada riure, aquest és el vostre llibre. No perds el fil, ja què són històries curtes individuals i apte per a tots els lectors. 103 pàgines.
    (P.D.: M´he l´he llegit abans que el Yeray, però no he tingut temps de penjar el comentari)

    ResponElimina
  18. Hola sóc l'Emma, m'he llegit el segon llibre de la trilogia "Els jocs de la Fam".

    1. Títol: En llamas.
    Autora: Suzanne Collins.

    2. Argument: La Katniss ha sobreviscut als Jocs de la Fam en els que es va oferir voluntària per ocupar el lloc de la seva germana.
    Durant aquells Jocs de la Fam va demostrar al Capitoli que ella no era una peça dels seus jocs, posant-los a prova. Tot i que ha sobreviscut, li hauria agradat no fer-ho, ja que ha creat una revolta contra el Capitoli sense adonar-se. El president Snow es vol venjar, i li demana que vagi en conte amb el que diu i fa. Ella ho intenta arreglar de totes les maneres possibles per fer que la seva família no pateixi més del que ja ha patit; però ja és massa tard perquè el president ja ha decidit que faria uns altres jocs en els quals els escollits són persones que ja havien guanyat uns Jocs de la Fam anys anteriors, inclosa la Katniss. En aquests jocs la Katniss l'únic que vol és que en Peeta guanyi els jocs i pugui viure. Però contra tot pronostic succeeix alguna cosa que ni la Katniss ni en Peeta s'esperaven que passes, els dos estan vius, bé... segur, segur, ha sobreviscut la Katniss.

    3. Opinió: A mi la veritat és que m'ha encantat igual que em va encantar el primer, ja que a mi m'agraden molt les novel·les basades en un futur no molt llunyà, que sovint són històries fantasioses. Trobo que són molt originals en que hi ha coses que apareixen que mai t'hauries imaginat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola sóc en Yeray, i també m'he llegit aquest llibre, trobo que està bastant bé, encara que no "t'enganxa" tant com el primer, és un bon llibre, així que espero que seguiu la trilogia.

      Elimina

  19. Hola sóc el Carlos i presento el ultim llibre que m'he llegit:
    1-Títol: Una historia de carrer.
    Autor/a: Rafael Vallbona
    2-Es un llibre en el que comença a parlar de Tomàs que amb els seus amics juguen a futbol pel carrer fins que passa com un any i en Tomàs juga en un equip de futbol,era un mig centre indiscutible sempre jugava titular però portava unes botes velles com casi tots els jugadors, però va arribar un dia que nomes quedava ell amb les botes velles però era per que no tenia prous diners per comprar-se les botes personalitzades que li deia el entrenador i llavors va arribar un dia que el entrenador li va dir han en Tomàs que la federació habia prohibit les botes velles i no podia jugar amb elles llavors va coneixer a en Ramon els dos es van ficar en el asunte de les drogues.
    3-A mi aquesta novel·la m'ha semblat molt interessant per que jo han veritat vaig començar a llegir aquest llibre per que era del futbol però despres vaig continuar i em va agradar bastan.

    ResponElimina
  20. Hola, sóc la Carla Di Pinto i m'he llegit "Los Juegos del Hambre".

    1.Títol:Los Juegos del Hambre.
    Autora: Sazanne Collins

    2. Argument: El llibre ens situa en un futur, on l'actual Amèrica del Nord s'ha convertit en un sol país: Panem. Que està dividit en 13 districtes i tot el poder el té la capital, el "Capitolo". Un cop, va haver una gran guerra on es van imposar tots els districtes contra el Capitolio, "los días Oscuros". Va guanyar la capital. I va desaparèixer el districte 13.Per recordar aquests dies de guerra, i per mantenir el respecte contra el Capitoli, cada any es celebren "Los Juegos del Hambre", on un noi i una noia de cada districte escollits per un sorteig han de lluitar a mort a "la arena".
    Kantiss, que és la protagonista, viu al districte 12, on sobreviu gràcies a la caça il·legal, juntament amb el seu "amic" Gale. En el sorteig per lluitar a la font d'entreteniment del "Capitolio",al districte 12 surt el paper amb el nom de Prim Everdeen, la germana petita de la Katniss, qui es presenta voluntària per substituir-la. El noi escollit d'aquest districte és Peeta, qui més tard li declararà públicament el fort amor que sent respecte a ella. Com cada any, seran uns jocs difícils de superar. La qüestió és: qui sobreviurà?

    3. El llibre, és genial. Al principi sentia que tothom parlava d'ell i tal, i com que tots me'l recomanaven vaig decidir començar-lo. T'enganxa molt, i m'encanta la protagonista, la Katniss. Quan l'estàs llegint, de la manera en que està escrit, et pots posar en la seva pell, tot el que li passa, és a dir t'endinses en el llibre. Un altre personatge que m'agrada molt és el Peeta, la seva forma d'expressar-se, les seves paraules, el fan un personatge únic. Òbviament el recomano!

    ResponElimina
  21. 1. Hola sóc la Mar Piedra i m'he llegit "Perdona si te llamo amor", aquest és un llibre de l'escriptor italià Federico Moccia, escriptor també de els famosos llibres i pel·lícules, "Tres metros sobre el cielo" i "Tengo ganas de ti".

    2. Bé, aquest llibre va sobre una noia de disset anys, la Niki, una noia madura, responsable i amb moltíssima energia i ganes de viure la vida al màxim, que està acabant el seu últim any de secundària; i de l'Alessandro, un home de trenta-set anys, treballador al màxim, responsable, carinyòs, que treballa com a publicista en una de les empreses més importants de Roma i d'Europa i al qual ha deixat la seva novia de tota la vida amb la qual s'anava a casar. Aquests s'enamoraran perdudament després de que un accident de trànsit els uneixi. Tot i la diferència d'edat de vint anys viuran una impressionant història d'amor en contra de tot el que pensa la gent i els seus propis amics, en els romàntics carrers de Roma.

    3. Tot i que el títol sembli el d'un culebrón romàntic i acaramelat no és així, aquest llibre és romàntic, es clar, però també té moltes altres històries que no són d'amor i que et fan enganxar-te al llibre. Aquest és un llibre obviament recomanat per al sector femení i jo el recomano. A mi m'ha agradat moltíssim per com és la Niki, perque tot i els oroblemes que s'imposen entre ella i l'Alessandro fa el possible per fer que ell s'enamori d'ella i ho acaba aconseguint. També m'agrada molt perquè tot i que la d'ells dos sigui la història principal també hi ha històries d'amics seus, es a dir que no et parla sempre del mateix, i això a mi m'agrada perquè fa que la lectura se't faci més agradable.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mar, aquest llibre és teu? Si es teu, em pots dir on l'has comprat porfa? Es que porto buscant-lo des de fa un temps i no el trobu.

      Mar B. (1r eso)

      Elimina
  22. Hola sóc la Cecilia de Mingo i m'he llegit el llibre "El palau de la mitjanit".
    1. El títol del llibre que he llegit és El palau de mitjanit. El seu autor és el conegut escriptor Carlos Ruiz Zafón. I és la continuació del llibre que ens estem llegint ara a l'escola.
    2. llibre esta situat a la ciutat de Calcuta, a principis del segle XX. En Ben és un noi que la nit abans dels 16 anys, junt amb la Sheree i els seus companys , haurà d'enfrontar-se a l'enigma de la història de la ciutat de palaus.Algú vol enxampar a en Ben i la Sheree, per un assumpte del passat...
    3. Aquest llibre a mi m' ha agradat moltíssim. Poc a poc, vas juntant les peces, com si fos un trencaclosques i finalment tot té sentit. És un llibre fantasiós, esta molt ben narrat. Hi ha estones de terror i molt misteri.

    ResponElimina
  23. Bon dia de nou torno a ser el Víctor Català i aquesta vegada m´he llegit l´Odissea.
    1.Títol i autor: La Odissea, del poeta grec Homer.
    2.Argument: Tracta sobre les aventures d´Ulisses en el seu viatge per a tornar a la seva illa, Ítaca, però no ho té fàcil perquè Posseidó, al ser insultat per Ulisses, farà tot el possible perquè no hi arribi.
    3.Opinió: Un bon llibre, s´ha de llegir, ja que és cultura i en tot cas la trama i les aventures que viu encara què són mitològiques, són interessants. 140 pàgines, però té moltes il·lustracions.

    ResponElimina
  24. Hola sóc la Carolina Lleida i m’he llegit “En flames”
    1.Autor/a: Suzanne Collins.
    2.Desprès de la trobada de la Katniss i en Peeta a l’arena amb els altres 22 tributs i sortir-ne guanyadors desprès de que desafiessin al capitoli, ara volen la venjança i el president Snow no els hi ficarà les coses fàcils buscarà una forma de eliminar-los del mapa. Ho aconseguirà? O se’n sortiran en Peeta i la Katniss?
    3. És una trilogia que per el moment m’està agradant moltíssim és un llibre que enganxa molt m’agradaria que els qui els hi agrada els llibres de fantasia futurista se’ls llegeixi perquè els hi agradarà.

    ResponElimina
  25. Hola, sóc en Manel i us presento aquesta obra de teatre
    1.Títol: Cyrano de Bergerac
    Autor: Hercule-Savinien
    2.En Cyrano és el millor espadatxí dels que surten a la obra però ell té un petit defecte, i és que té una nàpia gegant. Ell té una cosina ( la Rosana ), la qual en Cyrano esta enamorat d’ella.
    La Rosana està enamorada de en Cristian un dels cadets de la Gascunya, com en Cyrano. A la Rosana li encanta la poesia però en Cristian no en té ni idea per tant li demana a en Cyrano que li faci les poesies.
    -Que creieu que passarà?
    3. Per a mi a sigut molt xula perquè és una obra romàntica com la que ens va posar la Silvia
    Totes les respostes a COMENTARIS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Manel, revisa qui és l'autor de l'obra, siusplau
      GRÀCIES
      M.

      Elimina
    2. Manel! Encara no has revisat l'errada. Fes-ho JA siusplau
      M

      Elimina
    3. Perdor Marina L'autor de l'obra és Edmond Rostand

      Elimina
  26. Hola sóc l’Andrés i m’he llegit un llibre que m’ha agradat molt.
    1. Títol: “Souad quemada viva” Autor: Souad.
    2. Aquest llibre es molt interesant i tracte sobre una nena que es diu Souad i viu a Cisjordània, un poblet molt petit Àrab.
    Ella segueix les costums del seu país on els homes maltracten a les dones i elles han de fer el que els homes diguin.
    Souad s’enamora d'un home que viu al seu poble, té un fill amb ell i la cremen i una associació que es diu “Surgir” la ajuden a sobre viure i a refer la seva vida.
    3. Aquest llibre m’ha semblat molt bon llibre ja que esta basat en fets reals i t’adones de com viu la gent fora del nostre país.

    ResponElimina
  27. Hola Marina, sóc la Laia Olivé, i aquí et deixo aquest llibre que m'he llegit:
    1.Títol: ¡Buenos días, princesa!
    Autor: Francisco de Paula Fernández, més conegut amb el pseudónim de Blue Jeans.

    2. La novel·la es recomanable per tots aquells romàntics/romàntiques a qui li agradin les novel·les d'amor, en els capítols s'hi narren diferents situacions, com la Valeria i en Raúl, dos joves enamorats que no volen que el seu amor sigui públic, perquè sinó la millor amiga de la Valeria, la Elisabeth s'enfadaria amb tots dos. El problema del pare de la Maria, la Elisabeth i el seu entrenador de voleibol, que entren en una aventura que no acabarà molt bé.. I moltes coses més!

    3. Què m'ha semblat la novel·la? Sincerament es espectacular! Es molt recomanable per a tothom! A mi m'ha encantat, t'explica històries de l'adolescència i jo en algunes m'he sentit identificada, al principi no li donava molta importància al llibre, i quan vaig anant avançant capítols em vaig enganxar al llibre; us el recomano!
    PD: faran la segona part de ¡Buenos días, princesa! Quines ganes de que surti ja el llibre!
    PD2: us deixo el link de la pàgina web, per si a algú l'interessa:
    http://www.buenosdiasprincesa.com/index.php

    ResponElimina
  28. Hola, sóc la Mar Piedra i m'he llegit aquest llibre:
    1. Tú y yo: una historia catartrófica. De l'escriptora Jess Rothenberg.
    2. Aquest llibre ens relata la història de la Aubrie, a la que els seus amics deien Brie i d'en Patrick, un noi que coneix al cel quan es converteix en una ànima després de morir. La Brie ha mort a causa d'un cas impresionant i mai vist, se li ha trencat el cor, literalment. Els seus familiars, companys i amics/gues es queden destrossats després de la seva mort. Es diu que el que podria tenir part de la culpa és el que era el seu xicot, en Jacob. La Brie va morir la nit en la qual en Jacob, després de dos anys de relació li va dir que ja no l'estimava. Llegint aquest llibre descobrireu perquè quan en Patrick va veure a la Brie entrant per les portes de la pizzeria del cel es va quedar amb una sensació d'alegria i de tranquil·litat, com si portés molts anys esperant aquell moment. Descobrireu perquè en Jacob va trencar la seva relació o perquè va decidir convertir-se en una ànima perduda per poder tornar a la Terra, per reviure tan sols un dia de la seva vida, el dia en que va passar a la vida eterna, a ser relativament immortal.
    3. A mi aquest llibre m'ha agradat moltíssim, considero què és un llibre molt recomanable ja que té una història d'amor però alhora misteriosa. A mi, aquest llibre me'l va recomanar la Judith Argüelles i com em va dir, m'ha encantat!

    ResponElimina
  29. Hola sóc la Laura Buena i m’he llegit “El noi del pijama de ratlles”

    1.Títol: El noi del pijama de ratlles Autor: John Boyne

    2.El protagonista es en Bruno, un noi de 9 anys. Vivia en un barri residencial però un bon dia va arribar a casa i es va trobar totes les coses empaquetades, es traslladaven per la feina del pare, membre de l’elit militar. Quan es traslladen a Polònia, la seva nova llar , en Bruno s’està tots els dies avorrit i desitjant tornar a casa, però ell no sap que això no serà el mes dolent... Tampoc es conscient del que provocarà conèixer ha Shmuel en la seva vida.

    3.M’ha agradat per els detalls, la manera en que s’expressen els personatges i que cadascun fa un paper molt important, però el que sincerament no em convenç molt, es que quan vas per més de la meitat del llibre, encara parla de que no vol estar a Polònia, però val la pena seguir llegint perquè el final es sorprenen.

    ResponElimina
  30. Hola sóc la Kelly i presento el darrer llibre que he llegit
    1.Títol: L'ODISSEA Autor: Homer (Adaptació per Albert Jané)
    2.Argument: L'Odissea juntament amb La Ilíada, són els llibres que l'autor Homer, va redactar molt poéticament, es diu que d'aquest han sortit gran part dels llibres. L'Odissea narra com el rei d'Ítaca, Ulísses diví, després de guanyar la guerra de Troia (Ilíada); vol tornar a la seva pàtria on va deixar a la seva muller Penèlope i el seu fill. Però el déu dels mars Poseidó, voldrà complir la venjança del seu fill, que Ulisses havia matat, no obstant la deesa dels ulls brillants l'ajudarà en tot, per tal de que Ulisses pugui tornar a Ítaca i acabar amb els infidels pretendents que prenen els seus béns. Encara que Ulisses no sap que encara ha de transcorre una Odissea sencera.
    3.Opinió: És un llibre molt poétic, i narra com la astúcia moltes vegades pot superar a la força. Aquest llibre ja m'he l'havia llegit quan tenia 10 anys, però el nivell d'aquest es bastant diferent a l'altre. A més aquesta adaptació és més extensa, es a dir té més capítols que l'altra. M'ha agradat molt i m'agradaria trobar l'Ilíada que encara no he llegit.

    ResponElimina
  31. Hola sóc la Carla Di Pinto, i m'he acabat de llegir la triologia dels Jocs de la Fam (En flames i L'ocell de la revolta)
    1. Títol: En flames.
    Autora: Suzanne Collins.
    2. Argument: El Capitoli està enfadat amb la Katniss, ja que es veu, que ens els Jocs, el va desafiar. La capital, creu que la noia vol iniciar una rebel·lió en els diferents districtes. A causa d'això el president Snow li voldrà fer la vida impossible. Quina és la manera de fer-li? Descobreix-ho!

    3. Com el primer llibre, és genial. És difícil escriure l'argument ja que has de pensar en no desxifrar coses molt important per les persones que encara no s'ho han llegit. L'objectiu de l'autora, és mantenir el suspens sempre present a la història, i clarament ho aconsegueix. El recomano al 100x100, bé, tota la trilogia.

    1. Títol: L'ocell de la revolta.
    Autora: Suzanne Collins.

    2. Argument: Aquest llibre en especial, gira totalment entorn la Katniss. Es descobreixen llocs nous que anteriorment eren donats per morts. Voldrà dir això la derrota del president? O potser la de la Katniss o d'algun altre personatge? En aquest llibre, es dona la decisió mes esperada: Gale o Peeta?

    3. Un altre llibre que m'ha encantat. Una de les coses que em tenien més intrigada era la decisió amorosa, que m'he sorprès quan es desvelava. També un bon punt que he trobat, és que succeeixen coses que no m'esperava, bones i dolentes, ja que qui sap, no tots els llibre has de tenir un final super feliç. Cal felicitar a l'autora del seu resultat, que ha fascinat a un munt de lectors i ha fet que s'enganxessin a la trilogia (jo sóc una d'ells).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, sóc en Yeray i també m'he llegit l'ocell de la revolta, però en castellà que es diu "Sinsajo". M'ha agradat bastant, encara que el final sigui una mica tràgic.
      Encara que no sigui tant potent com els altres llibres, no està malament. I una de les bones coses que té aquesta saga, és que et cautiva desde el principi, i com un bon enscrit no et revela la part més interesant fins al final.
      La saga m'ha agradat molt, us la recomano.

      Elimina
    2. Hola sóc el Carles Ocaña i m´he llegit "En flames i "L'ocell de la revolta".
      Com ja vaig dir, m'agraden molt aquests tipus de llibres i els recomano molt a tots aquells que no tenen clar quin llibre llegir. Tot i això la primera part dels Jocs de la Fam és, sense cap dubte, la millor i per tant fa ombra a les 2 següents parts. En Flames m'ha agradat bastant ja que el final del primer llibre m'havia deixat bastant intrigat però, per desgràcia, aquest llibre i el següent no enganxen tant i per tant hi ha moments on se't fa pesat i fins i tot ens ganes de llegir perquè per a mi, hi falta més acció i més girs a la història. Malgrat els punts negatius que he explicat aquests llibres són molt bons i estan molt ben escrits així que recomano a tot aquell qui no els hagi llegit que ho faci.

      Elimina
  32. Hola sóc l'Ali i m'he llegit el principe de la niebla.
    1.Autor: Carlos Ruiz Zafón
    2. Aquest llibre va de una família que es muda a un poble al costat del mar.
    Allà coneixen a a un nen que es diu Roland.
    Ells noten que alguna cosa està passant, perquè passen coses estranyes, com que la germana del Max (protagonista) veu una cara al armari i espantada es tira per les escales...
    El Max el Roland i la Alicia van a casa del avi del Roland, i ell els i explica que fa molts anys va apareixer el principe de la niebla que era un
    payaso que feia desitjos a la gent però a canvi rebia una cosa.
    Un dia Fleishman ( el millor amic del avi del Roland) li va demanar un desitj a canvi del seu primer fill. I quan Fleishman va tindre el seu primer fill (en Jacob) no li va donar el seu fill i el Caín va tindre que matar-los a tots (o no).
    Al final acaba amb una lluita entre el Max, el Roland i la Alicia.
    Que passarà? Bé crec que ja ho sabreu perquè ens el tenim que llegir.
    3. A mi m'ha agradat molt perquè és un llibre en el que tu no pots parar de llegir encara que tu vulguis. Però el únic que no m'ha agradat ha sigut el final, perquè...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ali, amb el teu comentari final encara vbe més de gust llegir-lo. Bona estratègia de màrqueting!
      M.

      Elimina
  33. Hola sóc la Carla Di Pinto, i m'he llegit ¡Buenos días, princesa!

    1. Títol: ¡Buenos días, princesa!
    Autor: Francisco de Paula Fernandez
    (Pseudònim: Blue Jeans)

    2. Argument: la novel·la tracta sobre un grup de noi i noies adolescents anomenat: El Club de los Incomprendidos. Aquest club es va formar perquè fa dos anys, els membres, eren uns pobres nens sotmesos constantment a insults o simplement que no parlaven amb ningú. Això, fins que es van conèixer entre ells, i van veure, que units eren més forts. Dos anys més tard de la creació del grup, aquests joves han canviat, i cadascú ja té una vida molt diferent a la que tenien. Cadascú guarda un gran secret, seran capaços de compartir-lo? Hauran de passar per mil i una històries diferents, basades principalment en l'amor i en visites inesperades. Què serà més fort, l'amor o l'amistat?

    3. Clarament un dels millors llibres que he llegit. Les decisions que es prenen sempre són totalment inesperades. És totalment recomanable! Fins i tot et podràs sentir identificat...! Ja que parla de moments de l'adolescència en els quals d'aquí poc hi seran presents a les nostres vides, formats d'alegries, d'alguns moments de "Tierra trágame", sobre desamor...
    Ara, a esperar a que surti la continuació d'aquest llibre, que possiblement serà al febrer, i s'anomenarà: No sonrías que me enamoro.

    ResponElimina
  34. Hola sóc en David Heras i m'he llegit aquest llibre:
    1. Títol: La tele boja: Mary Rodgers

    2.Els protagonistes que són l'Annabel, en Cara de Mico i en Boris en que l'Annabel està bojament enamorada, encara que no ho demostri del tot.
    En Boris l'hi ven una tele vella i abandonada a en Cara de Mico perquè es divertís, perquè en Cara de Mico es un manetes ja que ho a desmuntat tot el que té a la habitació i ho a tornat a muntar.
    En Cara de Mico descobreix que la tele vella emet el que faran un dia desprès i e Boris com que s'entera ràpidament li obliga a que se la torni i ell a canvi li comprava un televisor bo i nou,i en Cara de Mico acaba acceptant.
    En Boris pensa que la seva mare és: com a mestressa de casa -fatal; com a encarregada del assumptes financers descurada i irresponsable; com a esposa-un desastre, és clar, sinó el pare no l'hauria deixada; com a mare-inadequada; com a ser humà-tenia talent, però era desorganitzada i destructiva, no era feliç i necessitava amb urgència començar una vida nova. Però ella sola era incapaç, segons en Boris.
    Un dia la Sascha, que era la mare d'en Boris, se'n va anar a ensenyar un llibre que havia fet ella.
    En Boris i l'Annabel aprofitaven el televisor per diferents coses. En Boris ho feia per les curses, per guanyar diners per poder pagar les reformes que estava fent a casa seva; i l'Annabel ho feia per ajudar a un periodista que es deia Batholomew Bacon, per ajudar-li li deia on passava l'esdeveniment quan i qui, llavor ell escrivia un article en el diari, perquè és periodista del Daily News.
    En Boris va guanyar molts diners per la reforma, però un bon dia va trucar la seva mare i va dir que tornaria d'aquí dos dies, llavor la tele boja va parar de funcionar i van perdre un dervi molt important en el que s'havia jugat molts diners.
    Quan la Sacha arriba a casa en Boris té por perquè no podrà pagar les reformes. En Boris li explica llavors la mare s'enfada i comencen a barallar-se, en Boris l'hi diu a la Sacha el que pensa d'ella i ella el que pensa d'ell, llavors reflexionen i es perdonen a l'instant, en Boris li diu que tenen un deute amb els que feien les reformes i ella li diu que ha guanyat 50.000 dòlars amb el llibre que a ensenyat als de Paramound.

    3.A mi m'ha agradat aquest llibre perquè està ple de girs inesperats i això a mi m'agrada, i també hi ha una mica de ficció i també m'agarda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola sóc en Yeray, i també m'he llegit aquest llibre. M'ha resultat un llibre bastant emocionant, ja que la història de ficció està molt ben argumentada.
      El llibre també està molt ben escrit, i és molt entenedor. Al ser una història ambientada en l'entorn de la televisió, els diners i el món sobrenatural; atrau a un públic específic, als joves extravertits.
      Us la recomano nois, us enganxarà.

      Elimina
  35. Hola sóc la Kelly i presento el llibre que m'he llegit:
    1.Títol: Una història de carrer, Autor: Rafael Vallbona.
    2.Argument: En Ramón als dotze anys era pèssim jugant al futbol i mai l'escollien als jocs que feien al barri, però un dia tot va ser diferent ja que en Tomàs, un nen intel·ligent i dotat per el futbol, l'escull el primer. Això fa que durant aquest partit en Ramón fes un xut de penal que va fer guanyar el seu equip; aquell cop es va sentir com l'heroi que sempre volia ser. Tot això va ser el principi d'una amistat entre en Ramón i en Tomàs; i aquest llibre explica totes les seves aventures fins que són ja adults, tindran que passar una sèrie de proves a la seva amistat i saber que no tots els herois troben quan han de ser herois i quan no.
    3.Opinió: A m'ha agradat bastant el llibre, explica els principis d'una amistat que poc a poc va millorant i en Ramón passa de ser el noi oblidat a ser un heroi, parla de problemes habituals i no tan habituals que podem tenir a la vida i parla dels valor d'una amistat.

    ResponElimina
  36. Hola! Sóc la l’Anna Nicola i durant aquestes classes m'he estat llegit "Marina", una fascinant novel•la que requereix concentració i endinsar-se dins del món de Marina i tots els altres personatges.

    1. És una novel•la fantàstica que, tot i que el gènere és una mica confús, es podria classificar com una novel•la de misteri o fantàstica, però també és una obra romàntica, ja que l'amor engloba tota la història. És de l’escriptor Carlos Ruiz Zafón, desenvolupada en la segona meitat del segle XX en la ciutat de Barcelona; va ser publicada el 1999 per l'Editorial Edebé i reeditada el febrer de 2007, portant un total de tretze edicions. Ha venut més de 165.000 exemplars.
    2. L’argument es basa en la història del nostre protagonista, l’Óscar Drai, un noi de 15 anys que estudia en un internat de Barcelona, i està tot el dia als núvols amb el somni d’arribar a ésser arquitecte.
    La trama comença quan aquest, (en una de les seves escapades) passejant per Barcelona i investigant la ciutat descobreix el casalot de Sarrià, on després de retornar un rellotge al propietari de la casa, coneix a Germán Blau i a Marina, una bella i estranya noia amb la qual l’ajuda a endinsar-se en un en un enigma dolorós del passat de la ciutat, on hi ha intriga, morts, assassinats i una bella història d'amor.
    Durant la seva terrorífica investigació, coneixen a diversos personatges, que cadascun d’ells els hi desvela una peça del gran trencaclosques que cal resoldre’l. Coneixeran la vida de l’alemany Doctor Joan Shelly i en Mijail Kolvenik, que misteriosament està lligat amb Marina (cosa que no es pot desvetllar). Un inspector anomenat Florián, el qual farà bona amistat amb l’Óscar, i més i més personatges que vosaltres mateixos coneixereu fins arribar a odiar-los o simplement us cauran bé.

    Així doncs, us convido a que gaudiu d’aquesta apassionant novel•la!
    3. És un llibre fascinant en el que he gaudit molt i m’he endinsat en aquell món d’intriga i, personalment, por. Trobo que aquest escriptor és boníssim, ja que ens estem llegint també el “Principe de la Niebla”, que també far passar lleugerament por.
    Estic satisfeta i contenta, puix que sempre em centrava en llegir llibres de fantasia però ara he trobat un altre estil de lectura que també m’apassiona, un mixt entre la por, el misteri, intriga... I bé ara em llegiré els següents del Ruiz Zafón però n’estic segura que m’agradaran.
    PD: Us el recomano si voleu passar unes bones estones a lectura!

    ResponElimina
  37. Hola soc la Laura i me llegit Babe in Boyland!
    1.Títol: Babe in Boyland Autor: Jody Gehrman
    2.Natalie , tenia un apartat a la revista de l’escola, on les noies li feien preguntes, la gran majoria sobre nois, i ella donava el seu consell. Però un dia, va rebre moltes critiques de nois dient que quan donava consell, deia el que les noies volien sentir, i no el que els nois pensaven. Amb les seves amigues, va decidir que es faria passar per un noi durant una setmana per endevinar el que pensen ells realment. La forma de caminar, els gestos, la veu... tot ho tenia que canviar.
    Però tard o d’hora la descobriran, que passarà? Hi s’hi s’enamora d’algú sent un noi?
    3.Aquest llibre es fàcil de llegir, no per que sigui curt si no perquè es molt divertit! Les situacions que passen quan es un noi en aquell campus son molt divertides. Et fa pensar bastant en com et comportes quan estàs amb amigues o amb amics, ja que son situacions diferents. Sincerament aquest llibre es com una pel•lícula Disney, però es molt divertit. Recomanat per si vols passar una estoneta rient!

    ResponElimina
  38. Hola sóc Carlos Vázquez i us deixo un altre llibre:
    1-Autor/a: Fitz-James O'Brien
    Títol: El lingot d'or

    2-Aquest llibre va sobre un senyor químic que sap crea or. I també hi ha una jovaneta que li guarda el or.

    3-A mi,ma agradat però me llegit de millors per que a mi m'agraden amb molta mes acció i aventura.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marina sóc el Carlos Vázquez
      Dons com vaig dir el 11 de desembre va sobre un científic boig que diu que sap fer or, però no es així la seva filla anava estalviant diners i ella comprava els lingots i se'ls ficava al forn quan el seu pare no mirava o feia perquè el seu pare es podia morir de desil·lusió. I al final li va tindre explicar tot i el seu pare va morir.

      Elimina
  39. Hola sóc el Carles Ocaña i m'he llegit aquest llibre:
    1. Títul: La leyenda de Sleepy Hollow
    Autor: Washington Irving

    2. Argument: Aquest llibre explica la història d'un mestre del'escola d'un poble anomenat Sleepy Hollow. Aquest home sempre anava visitant les cases dels seus alumnes per parlar amb els seus pares. A ell li fascinaven les històries de terror i sempre n'explicava alguna a casa dels pares. A les mares, el mestre, que es deia Ichabod Crane, els hi queia molt bé ja que ell sabia tots els secrets i tafaneries de les altres dones. Un dia Crane es va enamorar d'una noia que es deia Katrina, tot i que segurament estava més enamorat de la seva riquesa que d'ella. El mestre sempre intentava estar amb ella però hi havia una cosa que li impedia, el Brom Van Brunt o, també conegut com a "Huesos Brom". En Brom era un home forçut i alt i tothom el considerva com l'heroi de la contrada (per motius desconeguts). Un dia, Crane va rebre una carta del pare de Katrina que deia que estava convidat a una festa aquella mateixa nit i aquest es va preparar per anar-hi. Quan hi va arribar va veure que també també hi havia el "Huesos Brom" i s'hi va apropar. En Brom estava amb uns companys dient històries de por sobre el llegendari cavaller sense cap, una llegenda d'aquella localitat, i el mestre s'hi va afegir. Més tard, quan tothom ja s'anava cap a casa seva, el Ichabod va agafar el seu cavall i va marxar-se però pel camí es va trobar al cavaller sense cap el qual el va fer caure del seu cavall i desaparèixer entre la boira. Durant molts dies van estar buscant el cos del mestre però no el van trobar mai.
    Uns anys més tard un home que tornava d'una visita a Nova York va dir que Ichabod Crane encara estava viu.
    3. Aquesta està molt bé ja que, en primer lloc, la he llegit en una edició bilingüe, anglès-castellà. En segon lloc és una bona història per a tots aquells que siguin aficionats a la literatura de terror clàssic.
    A mi m'ha agradat molt i m'ha sorprès ja que jo ja havia vist la pel·lícula i al llegir el llibre m´he quedat bocabadat al veure que, tret del cavaller decapitat, totes les altres coses són diferents.

    ResponElimina
  40. Hola sóc la Laura hi me llegit aquest llibre:
    1.Titol: Tu i jo una historia catastròfica. Autor: Lauren Olvier
    2.Explica la historia de Aubrie, o Brie com la diuen els seus amics ( Si, com el formatge ). Amb apenes 16 anys Brie mor quan Jacob el seu novio li diu que no l’estima, i el seu cor es parteix en dos, literalment. En el mon de les animes perdudes, Brie es toparà amb Patrick, que la ajudarà a superar les cinc fases abans de poder continuant existint: negació, ira, negació, tristesa, acceptació. En aquestes fases Brie descobrirà la veritat de perquè Jacob va tallar amb ella, i perquè Patrick es comportava d’aquella manera amb ella.
    3.Es difícil explicar aquesta historia sense avançarà el que passarà, ja que, se que sembla la típica historia de “noi coneix a noia, a noia li agrada el noi”, es molt diferent,... Si que es una historia d’amor, però es molt misteriós. Aquet llibre t’atrapa de tal manera! Es ingenios, divertit... I a l’hora desgarrador i sorprenent. M’ha encantant! Es un dels meus llibres preferits, i puc assegurar que la autora, Lauren Oliver, sap fer que gaudeixis d’un llibre. Per cert, mel va recomanar la Judith Argüelles!

    ResponElimina
  41. Hola hola, sóc en Víctor Català i aquesta vegada us porto...El gat negre i altres contes d´horror!!!

    1.Títol i autor: El gat negre i altres contes d´horror, del famós escriptor de terror Edgar Allan Poe.
    2.Argument: Un recopilatori d´històries de terror escrit per Poe. Inclou El Gat Negre; Els fets del cas de Mr. Valdemar; La bóta d´Amontillado (per a mi el millor); La màscara de la Mort Roja; Hop-Frog; El pou i el pèndol i El cor delator.
    3.Opinió: Un llibre fantàstic, és un recopilatori d´històries de terror dels millors, que és realment perfecte per a totes a aquelles persones amants del terror, però tampoc molt aterridor (o almenys per a mi no). Com ja he dit, si us agraden els llibres de terror no podeu excluir els de Poe. 118 pàgines.

    ResponElimina
  42. Hola sóc en Raül i m’he llegit un llibre que es diu El gat negre.
    1.Títol: El gat negre. Autor: Edgar Allan Poe.
    2. Argument: El protagonista explica la seva relació amb un gat negre es diu Plutó. Esdevé una mena d’aliat però també enemic. Mata a el gat i te un altre gat el mateix. L’indueix, segons el narrador, assassinar a la seva muller.
    3. El conte m’ha encantat. Us el recomano a tota la gent que li agradi el llibre d’horror. Esta molt bé. M’ha agradat perquè parla molt d’horror i també per el llibre.

    ResponElimina
  43. Hola sóc en Yeray i m'he llegit el primer llibre d'una saga, que m'ha fascinat.

    1. Títol: Traición

    2.Argument: La Tally, una noia de quasi 16 anys, viu en un món de perfectes, on als 16 anys et sotmeten a una operació per convertir-te en perfecte. Quan falten uns mesos per la operació, la Tally coneix a una noia de la seva mateixa edat, la Shay, que aviat es transforma en la seva millor amiga. Però quan falta poc per la operació, la Shay li explica el seu pla, escapar per anar a un lloc només per imperfectes. El dia de l'operació arriba, però no l'operen si no diu on està la seva amiga, no l'operen i només té dos opcions: traicionar a la seva amiga, o quedar-se imperfecte per sempre.

    3.Opinió: El llibre m'ha encantat, et veus inmers en la trama. Si t'han agradat els Jocs de la Fam, aquesta saga també t'agradarà, la recomanó molt. Us encantarà, us o juro.

    ResponElimina
  44. Hola sóc l’Anna Nicola, i el llibre que m’he llegit ha sigut el següent:

    1. Títol: Mecanoscrit del segon origen
    Autor: Obra escrita per Manuel de Pedrolo (1974)

    2. Argument:
    Aquest llibre, és una novel•la de ciència-ficció, que narra la situació dels dos únics supervivents a la Terra després que uns extraterrestres eliminessin totalment la humanitat (en excepció d'ells dos). La novel•la, es basa en la història de l'Alba (14 anys) i en Dídac (9 anys), que viuen en un poble de Catalunya (Benaura). S’explica què fan per sobreviure i sobretot com ho fan per fer-ho, en aquesta circumstància escassa de vida i d'alguna manera, poder fer que no s’extingeixi la seva existència.
    Aquesta fascinant història està plena de circumstàncies molt dures, comença quan en Dídac és atacat per uns altres joves del poble per la distinció de color (el negre), quan ell cau a l’aigua del llac, empès per un del nois i l’Alba es llença sense pensar-s’ho dues vegades per poder salvar-lo. I en aquells moment, és quan apareixen els extraterrestres disposats a acabar amb tots i cadascun dels éssers humans i destruir tot el que els hi envolta. I en pocs minuts, quan ja surten de l’aigua, es troben sols, aïllats de tot, ple de pols i boira.
    En aquest llibre, hi trobem moltes descripcions i bastants diàlegs ja que el narrador ho sap tot i ho veu tot (omniscient).
    I és quan surten, on comença tota la trama de la novel•la i es desenvolupen un seguit d'esdeveniments, on transcorren 4 anys, i es troben amb molts problemes i aprenen moltes coses per tal de sobreviure en un món sense recursos; fins que en Dídac és prou madur per poder fer un fill a l’Alba (Mar) i poder continuar l'espècie humana.

    3. Opinió personal:
    Personalment, opino que aquest llibre té una mica de tot, misteri, ciència, amor ... Quan el llegim ens posem en la pell dels nostres protagonistes i rumiem i rumiem què faríem nosaltres si no hi hagués ningú de les persones que estimem? Què seria de nosaltres sense la família i amics? O encara pitjor, que faríem si la vida ens empeny cap a la soledat? Aquest llibre ens explica pas a pas què fan ells, ens descriuen els seus sentiments i ves per on, és un bon tutorial en casos de supervivència.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, sóc en Yeray i també m'he llegit el Mecanoscrit del segon origen, i m'ha semblat una novel·la molt interessant, ja que està escrit en forma d'apunts i no de capítols, cosa que quasi tots els escriptors fan.
      Et fa pensar que passaria si estiguéssim sols al món? Que faríem en un món dominat per extraterrestres? Hi ha algú més al univers? Som tant indefensos en vers als visitants?
      Totes questes preguntes són qüestionades i algunes fins hi tot respostes en el Mecanoscrit del segon origen.
      Us ho recomano, llegiu-vos-ol us agradarà.

      Elimina
    2. Hola, sóc la Kelly i he acabat aquest llibre,penso que es un llibre que sobretot et fa reflexionar, que faries si estiguessis sol al món i les poques persones que queden són gent totalment desconeguda ( que pot ser parlin diferents idiomes). Es d'admirar com és de responsable l'Alba. Em sembla que estaria molt bé si això passés, perquè no sabem bé si pot passar o no. És dels llibres que t'ensenyen una mica de tot.
      És un text molt descriptiu, i podem aprendre de molts temes que no tenen res a veure amb els origens del món

      Elimina
  45. Sóc el Quim Ferrer m'he llegit la següent novel·la:

    Títol: El nom de la Rosa (Il nome della rosa)
    Autor: Umberto Eco

    Argument: En una abadia benedictina de l'any 1327, durant el papat de Joan XXII, Guillem de Baskerville i el seu aprenent Adso de Melk arriben en una abadia de on els informen de que hi ha hagut un misteriós atemptat. Investigant allí la mort d'un jove monjo van descobrint pistes i enigmes de la biblioteca del monestir prohibida als monjos. Cada nit, misteriosament mor un monjo més i entre tots els cadàvers es troben dos punts en comú: que la majoria de morts tenen, la punta del dit índex i la llengua, de color negre i que, cada mort, està relacionat amb un toc de trompeta dels versos de l'apocalipsis. Adso i Guillem hauran de trobar el culpable abans de que arribi l'inquisidor Bernard i, per culpa dels crims, tregui el prestigi que té l'abadia que compta amb una de les millors biblioteques de tota la cristiandat.
    Aquest llibre està escrit com si l'antic novell Adso de Melk, ja un veterà a punt de morir, narrés tota la història que va viure en la seva joventut. La novel·la barreja el misteri amb la vida dels monjos d'aquella època (ja que figura que està escrita per un monjo medieval), també hi ha història i un toc de sexe.

    Opinió personal:
    Jo opino que, tot i que molta gent creu que és la millor novel·la que mai s'ha escrit, penso que la podrirem reduir de les 650 pàgines que té a unes 200 ja que hi han moltes descripcions de més de 6 pàgines i moltíssimes reflexions psicològiques que no tenen res a veure amb la trama. Tot i així, el llibre té trossos molt bons, de molta intriga i el desenllaç és boníssim.
    Jo el recomano a la gent que li agraden les novel·les amb una base d'història però no a la gent que li agradi el tipus policíac i misteriós perquè, tot hi que sigui d'aquest gènere, és molt lenta i difícil d'entendre ja que té mil-i-un personatges i està escrita com per un monjo medieval que li dona a tot un caràcter molt religiós i no és gens directe.

    ResponElimina
  46. Sóc el Miquel Escobar i m'estic llegint la saga de Cançó de gel i foc ( el 1r llibre de la qual és joc de trons )
    Títol: Cançó de gel i foc.
    Autor: George R. Martin

    Argument:Després de la rebel·lió del rei Robert, acabant amb el domini de la casa Targaryen, "la creadora de dracs", retorna la pau als set regnes de Westeros.
    Però el rei Robert mor, amb l'ajuda dels Lannister, una casa molt rica, que es fa amb el poder del Tron de Ferro, amb un noi de tretze anys nascut de l'incest com arei.
    La guerra esclata i apareixen cinc pretendents al tron.
    Mentre els reis juguen al seu "joc de trons", al nord, al gran Mur, creat per separar el regne dels humans al dels salvatges i altres criatures un xic fantasioses, està a punt de ser travessat per unes criatures que poden acabar amb els humans...

    Opinió personal: és un llibre completíssim:acció, aventura, fantasia, romanticisme, emoció... Una curiositat és que acaba tots els capítols en un moment decisiu, com quan en les pel·lícules fan publicitat, perquè no puguis para de llegir.

    ResponElimina
  47. Hola, sóc en Yeray , i m'he llegit la segona part de la trilogia que m'està enganxant molt.

    1. Títol: Perfección Autor: Scott Westerfeld

    2. Argument: La Tally ja és perfecta i viu a Nueva Belleza, allà intentà entrar al grup dels rebels, per així sentir-se "chispeante". Però la sobtada aparició de un imperfecte, al qui sembla ser que coneix, li canvia completament la ment, i la comoditat de la ciutat. Acabarà la Tally fugint amb el Zane, la seva nova parella? Serà segur treure-s de sobre a la Doctora Cable. I el més important; la Shay acabarà per traicionar-los?

    3. Opinió: M'està encantant aquesta trilogia, no puc parar de llegir!!!!!! Això d'un món de perfectes és un gran tema. Llegiu la col·lecció, us enganxareu com que em dic Yeray.

    ResponElimina
  48. Hola sóc la Carolina
    1. Títol: ¡Buenos días princesa!
    Autor: Blue jeans

    3. Jo també m'he llegit aquest llibre. A mi m'ha deixat parada perquè no m'esperava que m'agrades tant. Sobretot perquè és molt romàntic, i el final puc assegurar que es inesperat crec que a tota la gent que li agradi el romanticisme, i les Històries d'amor li agradara aquest llibre i s'ho passarà d'allò més bé llegint-lo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola sóc la Laura!
      Jo també me llegit aquest llibre i m’ha encantat! Ara vaig per el segon “No sonrias que me enamoro” . Es un llibre molt romàntic, però m’agrada sobretot perquè passen coses que no t’esperes per res.... en l’ultima pagina la historia pot canviar totalment!

      Elimina
    2. Hola sóc la Kelly i també m'he llegit aquest llibre.
      3. Em sembla una historia molt romàntica i m'havien dit molts cops que me la llegís, i es genial !. Ja començaré amb la segona part de llibre, i espero que m'agradi tant com la primera. Penso que el que passa al llibre pot passar-li a qualsevol persona.

      Elimina
  49. Hola, sóc la Mar i m'he llegit El niño con el Pijama de Rayas. (1)

    2. "El niño con el pijama de rayas" és un llibre que es desenvolupa durant la Segona Guerra Mundial, a Alemanya.
    El llibre tracta sobre un nen de 9 anys, en Bruno, fill d'un general molt important de l'exèrcit alemany que marxa amb la seva família de Berlín per anar-se'n a viure a Auchviz, una casa que està a unes 2 o 3 hores de Berlín i està situada al costat d'un camp de concentració jueu. En Bruno al començament està molt desilusionat per marxar de Berlín però finalment, un dia passejant ell sol pel costat de l'alambrada que separa el camp de concentració de la civilització, fa un amic, en Shmuel, un nen jueu de la seva mateixa edat. Ells dos es fan molt amics però no acabarà bé aquesta amistat ja que estem parlant d'un alemany i d'un jueu en plena 2a Guerra Mundial i evidentment en Bruno no els hi diu res als seus pares sobre la presència d'una nova amistat a la seva vida, per por a que li prohibissin no tornar-hi. Aleshores un d0aquells dies, a en Bruno li anuncien que marxen un altre cop a viure a Berlín, després d'estar un any aproximadament visquen a Auchviz. Per tant, en Bruno s'ha de despedir de l'Shmuel i evidentment ells dos mai han pogut jugar per culpa de l'alambrada que els separa, aleshores entre ells decideixen que en Bruno passaria només per una estona a on viu l'Shmuel, un lloc on tothom que hi ha allà vesteix un Pijama de Ratlles.

    3. Bé doncs a mi m'ha agradat moltíssim aquest llibre, tot i que tampoc he tingut gaire sorpresa amb el final ja que he vist la peli. A més a més és un llibre que es fa molt amè i que no es gaire llarg, aleshores t''enganxes bastant en la lectura, a més a més també conté un contingut històric important el que passa que no es nota gaire perque com he dit abans es fa genial la lectura. A mi, i coincideixo amb molta gent que se l'ha llegit, se m'ha fet molt trist, evindentment el final, que és bastant dur e inesperat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, sóc la Laura, a principi de curs també em vaig començar a llegir aquest llibre, però el vaig deixar a un costat ja que sem feia molt pesat perquè anava per la meitat del llibre i em semblava que sempre parlaven del mateix. Jo ja vaig veure la peli, molt commovedora per cert, però fa relativament poc em vaig animar a acabar aquest llibre, he de dir que el principi es fa molt pesat però el final es molt intens.

      Elimina
  50. Hola, sóc en Yeray, i m'he llegit la tercera part de la saga "Traición"

    1. Títol: Especiales Autor: Scott Westerfeld

    2.Argument: La Tally és una "cortadora", el grup privilegiat dels especials. Els del "Nuevo Humo", els ataquen, rapten a un d'ells, així que vigilant al grup d'en Zane, van cap al "Nuevo Humo". A la meitat del camí, la Tally i la Shay discuteixen i es separen. Quan la Tally ja ha seguit als fugitius fins al final, es troba amb una gran sorpresa, el "Nuevo Humo" és una ciutat sencera que està acollint als nou vingut. Allà la Shay i tots els "cortadores" es tornen normals, i l'atac de la Doctora Cable a aquest ciutat és aterrador. Serà aquest el principi d'una guerra com la dels oxidats?

    3.Opinió: És un bon llibre, i ara me'n acabo d'assabentar que quest no és l'últim llibre de la saga, espero la nova edició amb il·lusió, i espero que tothom li encanti aquesta saga tant com a mi.

    ResponElimina
  51. Hola sóc la Kelly i m'he llegit els següents llibres.
    1. Títol: Un sudario de hiedra
    Autor: José María Latorre
    2.Argument: Els Cavendham són una de les famílies més prestigioses i importants de Cornualles, són dedicats a un ofici anomenat egiptoligía. En el seu últim viatje, van anar a una piràmide, en la qual ningú coneixia a qui pertany i molts egiptòlegs han provat d'entrar sense aconseguir-ho. Ells van entrar però amb falta de munició surten i tornen a Cornualles. Per algún extrany motiu dia rere dia van morint els membres de la familia Cavendham, un a un; i de la seva tomba desapareix el cadàver. Per aquest motiu els Cavendham van entrar en pànic esperant la seva mort;creien que eren sota una maledicció i finalment, l'únic home Cavendham, Sir Arthur demana ajuda a un dels millors detectius de Londres, Henry Saville.
    3.Opinió:Aquest llibre en va semblar molt extrany en principi, a més quan el llegeixes sents com l'autor t'ha tancat entre les paraules i sents una por més que horror misteri. Però m'agradat bastant ( el podeu trobar a la biblioteca de 2n A)

    Segon llibre:
    1. Títol: El Desert de Gel
    Autor: Maite Carranza
    2. Argument: La Anaïd, continua amb la seva vida de bruixeria tal i com sempre havia sigut des de que va saber que era una bruixa. Últimament l'Anaïd es troba una mica preocupada per les seves relacions amb amics i amb el Roc..així doncs gràcies a les experiències que va deixar la seva mare aconsegueix entendre un passar horrible en el que va néixer, el passat de la Selene.
    3.Opinió: No he comentat molt l'argument perquè estem llegin el primer llibre, però aquest m'ha encantat m'agradaria poder llegir-me l'ultim llibre, La Maledicció d'Odi. I per els que s'han acabat el Clan de la Lloba els hi recomano aques llibre.

    ResponElimina
  52. Sóc la Mar Piedra i m'he llegit el següent llibre:
    1.) Títol: Nunca llueve eternamente.
    Autor: Erich Ventura.
    2.) Argument: Aquest llibre tracta d'una història d'amor, que passa a Barcelona, en l'actualitat. L'Àlex viu bojament enamorat de la Julia des que es van conèixer a l'institut, farà aproximadament uns vint anys. Ell mai deixa de pensar en ella i sempre té l'esperança de que algun dia ella l'arribi a estimar. Des que es van conèixer, l'Alex i la Julia han estat millors amics, dos joves guapos, intel·ligents i a més a més molt amics, que ningú els podria veure com algo més. Per altra banda, la Julia, s'ha convertit en una noia molt atractiva i s'estima molt a l'Alex, però ella no es vol enamorar perquè no vol que la seva llarga amistat acabi malament. Ells tenen com a costum un fet important, i es que cada 1 de Gener, van a la terrassa de l'alex i alla observen el primer trenc d'alba de l'any. El dia de nadal, l'alex va anar a casa la Julia a sopar amb els seus pares, tradició de cada any ja que ell es orfe. Aleshores aquella nit van estar a punt de passar a ser alguna cosa més pero no ho van dir. Finalment el capvespre del 31 de desembre l'Alex se'n va a casa amb una noia que estava molt borratxa i ell només tenia la intenció d'ajudarla fins que es despertes i portar-la a casa pero ella ho va interpretar malament. Quan la Julia va arribar a casa de l'Alex el matí de l'1 de Gener per veure el trenc d'alba i estava a punt de dir-li que volia que ells fossin alguna cosa més, es va trobar amb aquella noia dormint a casa l'Alex i no li va donar temps a aquest de donar-li explicacions. Finalment, la Julia vol marxar de la ciutat, no vol tenir res més a veure amb l'alex perque li havia fet mal, molt mal perquè el que ningú sabia era que la Julia estava realment enamorada de l'Alex també des del dia que es van coneixer a l'institut. Per acabar, mentre la Julia estava al tren que estava a punt de marxar de Barcelona, rep la mala noticia de que l'Alex ha tingut un accident de moto, i ella sabia perfectament que era per culpa seva. Va baixar ràpidament del tren i es va dirigir cap a l'hospital, alla li van dir que a l'alex li quedaven molt poques possibilitats de sobreviure i que segurament moriria en qüestió d'hores... El final és del tot inesperat, llegiu-vos el llibre!
    3.) Opinió: A mi, personalment m'ha agradat molt aquest llibre ja que és d'un autor que gairebé no es coneix i a més a més és una història d'amor, que a mi m'encanten. Per mi, aquest llibre és perfecte i molt bonic ja que té un final que és molt inesperat i molt maco. Jo recomano del tot aquest llibre, sobretot per les noies!

    ResponElimina
  53. Hola a tots sóc el Carlos Vázquez i aquí os deixo un nou llibre:
    Títol:
    Goles de Color Azabache
    Autor: Ignacio Ferrer Ruiz
    Argument:
    Aquest llibre va sobre un nen de 17 anys que li encanta el futbol i la fitxat el Mallorca, tu tindràs que esculli quina jugada agafar, pot se bona o dolenta et recomano que segueixis les instruccions del mister ( entrenador) tota la estona. El llibre si t'agrada el futbol fes cas al mister perquè si no pots acabar lesionat el primer partit de lliga i si o fas tot be podràs acabar al Barça o al Madrid que son els següents llibres de la editorial.
    Opinió Personal:
    A mi aquest llibre va encantat es el millor llibre que me llegit mai, el argument a estat molt be però aixo de anant saltant pagines, de la set a la dos-cents també m'aagradat força.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, sóc l'Andrés!
      Jo també m'he llegit aquest llibre titulat Goles de Color Azabache i m'ha semblat un llibre molt interessant, ja que t'ensenya moltes coses sobre el futbol i a més a més és un llibre força entretingut.

      Elimina
  54. Hola, sóc en Víctor Català i aquesta vegada m´he llegit Sin noticias de Gurb.
    1.-Títol: Sin noticias de Gurb, de Eduardo Mendoza.
    2.-Argument: El llibre explica la història de dos alienígenes que aterren a Catalunya per una missió de reconeixement de les formes de vida que hi habiten. Un d´ells, Gurb, surt de la nau sota aparença humana per estudiar la fauna autòctona. Al cap d´un temps, l´altre perd contacte amb Gurb i decideix sortir a buscar-lo per Barcelona, tot relatant les seves aventures per la ciutat vistes per un alienígena.
    3.-Opinió: És un llibre fantàstic, molt graciós, ja que a cada pàgina et rius amb les tonteries que fa l´alienígena, coses que per a ell semblen normals, mentre que causa el caos per la ciutat. Un llibre no gaire llarg i perfecte si vols passar una bona estona rient.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sóc el Marc Diago i tambè le llegit, m'ha encantat jo el recomano molt perquè es molt divertit i sobretot molt gracios!

      Elimina
    2. Sóc el Carles Ocaña i, com el Marc i el Víctor, jo també he llegit aquest llibre. És un llibre molt divertit, ideal per passar una bona estona, i l'humor que utilitza l'autor no és molt complex, igual que el vocabulari. A més no és un llibre molt llarg ja que té unes 143 pàgines. Per tant, recomano aquest llibre a tothom, sobretot a aquells que no acostumen a llegir gaire, perquè de ben segur que s'enganxaran i no podran parar de llegir.

      Elimina
  55. Hola Hola sóc en Manel i m'he llegit el següent llibre:

    -Títol:
    SIMIOCRÀCIA

    -Autor:
    Aleix Saló

    -Argument:
    Comença parlant de la pujada de la borsa fins que arriba el dijous negre. Que va passar del 2007 al 2008. Com manipulen els polítics al poble. La corrupció dels polítics, les construccions arquitectòniques innecessaris que gasten milions d'euros en xorrades com un tall de formatge sense programa decidit i actualment quasi en desús, al Fòrum de Barcelona (324 milions d'euros) o uns bolets gegants que fan ombra, a Sevilla (123 milions d'euros...
    En resum les causes de la crisi, els antecedents de la crisi, els efectes de la crisi, la corrupció internacional, la involució social i el govern disfuncional.
    Al final veurem que estem governats per ineptes i que això ja no es una democràcia si no que hem creat una simiocracia.

    -Opinió:
    A mi m'ha encantat el llibre ja que explica els diversos temes d'una forma molt còmica.

    ResponElimina
  56. Són la Judith Argüelles, i m’he llegit un llibre, que m’ha encantat.
    Títol: Nunca Digas Nunca.
    Autor: Amy Lab.
    Argument:
    Aquest llibre tracta sobre una noia Jacqueline o Jacq com li diuen els amics, se li moren els pares, i ha d’ anar deixant-ho tot (com a la seva millor amiga Phoebe) per a anar-se’n a viure amb la seva tieta, la que s’havia casat feia uns anys, amb un home Lucas, que tenia un fill, Samuel.
    Ella mai no havia vist a en Samuel en persona, a en Guille (el fill de Lucas i Trudi, la seva tieta) si, per després de veure en Samuel s’enamora perdudament d’ell.
    Ell, li presenta els seus amics de la senda: Marcos, el típic noi guapo, que havia estat model a Itàlia. Sandra, es torna la seva millor amiga, està enamorada de Marcos des de fa temps. Iván és cambrer en el bar on sempre queden, pel que t’expliquen en el llibre sembla que està enamorat de la Jacq. Jesús, un noi al que li agrada molt l’art. Lucía, la típica noia molt sexy, que esta molt enamorada d’en Samuel.
    Però dins de totes aquestes coses bones, sempre n’hi ha alguna de dolenta, en aquest cas té nom, Agnès. La ex-novia morta d’en Samuel, la qual mai no han trobat el seu cos inert ni a l’assassí, això es un fantasma per a en Samuel i farà que li costi molt tornar-se a obrir a l’amor.

    Opinió personal:
    A mi m’ha agradat moltíssim aquest llibre perquè sap combinar perfectament el suspens amb el romanç entre els dos protagonistes i algun personatge secundari, i amb la comèdia, sobretot la part dels diàlegs entre amics, és molt còmica!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.