divendres, 5 d’octubre del 2012

Lectura 2n d'ESO A

Quin llibre has llegit a Lectura?

1. Cita el títol i l'autor
2. Explica breument l'argument 
3.  Digues què t'ha semblat la novel·la i el perquè
Totes les respostes a COMENTARIS

73 comentaris:

  1. Hola sóc l'Alexandra i a lectura he llegit Enigma a Internet.
    1.Títol i Autor: Enigma a Internet, Pere Casals
    2.Argument: En aquest llibre, sis amics, en Bill, la Clara, la Hilka, en Yoshio, en Liu i en Gautam, es troben cada any a una ciutat qualsevol per aprendre anglès (cadascú ve d'una part diferent del Món) aquest any els ha tocat a San Diego.
    La tia d'en Bill, la Marilyn, rep una amenaça anònima per internet.
    Així que quan gairebé tots estan preparats per tornar a casa es posaran a investigar el cas, amb l'ajuda del pare de la Clara, un gran policia. Però inclús així hi haurà coses difícils de resoldre.
    3.Conclusions: Personalment a mi m'ha semblat una novel·la interessant, i que enganxa. Trobo que és un llibre molt ben escrit que degut al ritme de la novel·la cada cop atrau més. El recomano a tota aquella gent interessada en els llibres de misteri i d'acció enfocats en l'actualitat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola sóc la Laia Pérez i jo també he llegit Enigma a Internet.

      Elimina
    2. Hola sóc la Laia Pérez i dono aquí la meva esperada opinió (des de fa 2 mesos) :$
      Enigma a Internet és sens dubte un llibre d'intriga i segons va transcorrent la història enganxa més al lector. També s'ha de dir que és un llibre fàcil però l'equilibri que manté amb la facilitat de lectura i el nivell d'originalitat, interessant... està molt ben trobat. El recomano a tots aquells que els costi la lectura perquè és molt interessant, ràpid de llegir i original.

      Elimina
  2. Soc el Guillem i jo me llegit el llibre de GOLES DE COLOR AZABACHE el autor es: Ignacio Ferrer Ruiz. En aquest llibre tu decideixes el que passa.
    El llibre va sobre un jugador que jugava en el Auxerre i fitxa per el Mallorca B esta tota la temporada en el Mallorca B i a la següent temporada el Pujant al Mallorca A amb el objectiu de classificar a Europa que al final u aconsegueixen en un gol en el ultim minut i li treuen la lliga al València i l'acaba guanyant el Madrid amb un triple empatat amb el València,Madrid i Barça al final del llibre si tot te va ver tens que elegir entre fitxar per el Barça o el Madrid jo vaig elegir el Barça.
    A mi m'agradat perque m'agrada el futbol i a sobre puc elegir el que vull fer.

    ResponElimina
  3. Hola sóc el Gandhy.
    1. Títol i autor: “La meva vida és un conte” i és de Janet Tashjian.
    2. Argument: En Derek es un noi que li costa molt llegir. El dia abans de que s’acabés l’escola la professora Williams li encomana uns llibres per llegir durant tot l’estiu. El seu pare es dibuixant i la seva mare veterinària junt amb el seu gos Bodi que l’ajudarà i l’ajudat. Però per no llegir va a la teulada i descobreix una notícia que el portarà a descobrir un secret terrorífic.
    3. Aquest llibre al principi no m’agradava pensava que era un llibre molt avorrit d’un nen que no podia llegir. Però les aparences enganyen i al final m’ha encantat llegir aquest llibre. És molt interesant i conté una mica de misteri.

    ResponElimina
  4. Hola sóc l'Ènia Prat i he llegit el següent llibre:
    1. Títol i Autor: El Llibre Dels Relats Perdut D'en Bambert, Reinhardt Jung
    2. Argument: En Bambert des de petit ja ha patit una greu deformitat i s'ha dedicat a escriure contes. Un bon dia va arrencar les pàgines del llibre a on tenia tots el escrits i el hi posà un globus a d'alt dels relats per que volia posar-lis el seu escenari apropiat. Els seus contes ens porten per tota Europa i part d'Àsia. Cada dia rep un conte diferent i els hi canvia el seu escenari, i tot lo dames ho eu de descobrir vosaltres.
    3. Conclusió: Bé, aquesta novel·la curta no es que m'hagi agradat molt per que l'he trobat molt curta i una mica repetia, es a dir, que està amb la mateixa estructura tota l'estona i a mi m'agrada que vagi variant i que tot sigui diferent. També l'he trobat una mica "infantil" per la nostra edat per que ja només en la portada u sembla. També el que pot ser es que a algú li agradi més que ha mi per que jo tinc un estil molt peculiar.

    ResponElimina
  5. Hola sóc el Mateu i vull explicar el llibre que m'he llegit:
    1. Títol i autor: Bàsquet scabble i tu, de la Sílbia Muñoz.
    2. Arguments: Tracta sobre la vida d'un adolescent, els amics que té la seva opinió de les coses, la gent que li agrada, la gent que no li cau bé, la relació amb els seus pares...
    3. Conclusions: personalment a mi m'ha agradat molt perquè en alguns moments fa gràcia, en alguns m'hi sento identificat, perquè com he dit, tracta sobre la vida d'un adolescent, i com que jo i tots els de la classe ho sóm, en alguns moments m'hi sento identificat per les coses que et diuen les mares, per el que fan els professors... A més la Sílbia Muñoz (que és la escriptora) quan va fer el llibre va comptar amb l'ajuda del seu fill, que és o almenys era un adolescent, i per això a vegades m'hi sento identificat, perquè jo també sóc un adolescent.

    ResponElimina
  6. Hola sóc el Roger Cabot i he llegit:
    1. Títol i autor: El niño con el pijama de rayas, John Boyne
    2. Argument: Aquesta història se situa a la segona guerra mundial. En Bruno, un nen de nou anys, viu a una casa a Berlin amb la seva família, el Pare, la Mare, la Gretel (germana) i tots els servents. La història explica com en Bruno se'n va a viure a una casa del costat d'un camp de concentració, mentre fa un amic nou, en Shmuel, un nen jueu tancat al camp. En Bruno descobreix en què consisteix el treball del seu pare.
    3. Conclusions: Al principi, la novel·la no m'atreia molt, ja que a mi la història mai m'ha agradat, però és una manera interessant de conèixer sobre la vida a la segona guerra mundial. El trobo un molt bon llibre, ja que està molt ben relatat i ben adoptat per a persones de la nostra edat.

    ResponElimina
  7. Hola sóc el Lucas i jo he llegit el llibre de GOLES DE COLOR AZABACHE el autor es diu: Ignacio Ferrer Ruiz en aquest llibre pots decidir entre diferents opcions.
    En el llibre explica que ets un noi molt jove que jugues al Auxerre però fiches per el Mallorca B, parles amb el entrenador i et diu que el joc europeu no es com el joc de Africa que es d'on vens, et diu que no te la juguis que la passin enrere i no busquis brillar individualment, sino juga per el equip.
    En el primer partit ets suplent surts a la mitja part amb el teu equip perdent. Tens una ocasió clara i desoveixes al entrenador i te la jugues fen ho individualment però ets surt malament i la perds. I el teu equip perd el partit.
    Arriba al estiu i tot ell amb els fichatjes tens ofertes del futbol espanyol i del anglès però prefereixes el espanyol i al final fiches o per el barça o el Madrid en el meu cas el Madrid i si vols continuar et posa de comprar el seguen llibre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Lucas, quan puguis afegeix la teva opinió. Gràcies

      Elimina
    2. Lucas!!!! Et falta el punt número 3 (opinió)
      Endavant
      M.

      Elimina
    3. En la meva opinió El llibre de gols color Azabache esta molt be ja que et poses a la pell d’un jugador molt jove que pots escollir les decisions que prens al terreny de joc y es com que tu fas el que vols amb ell llibre de manera que esta molt be, perquè es com si fos la teva vida.

      Elimina
  8. Hola, sóc l’Arnau i ús vull explicar el llibre que he llegit.
    Títol i autor: El títol és “Artemis Fowl contra el seu pitjor enemic”, i és el sete de sis vuit llibres sobre aquest personatje. L’autor és Eoin Colfer.
    Argument: l’Artemis, és l’últim descendent d’una família rica i que està en el comerç negre. Aquest personatge té una inteligència suprema, i junt amb el seu guardespatlles Majordom, descobreixen l’existencia de les criatures màgiques, de manera que cada llibre es posen en un problema diferent. Però sempre surten alguns personatges importants, com l’Artemis, Majordom i la seva amiga èlfica Holly Canija.
    Opinió: és una sèrie molt interesant, i jo la recomano profundament, per que el protagoniste crea uns plans perfectes, es posa en problemes, viatgen en el temps i utilitzen armes gegantines per destroçar-ho tot.

    ResponElimina
  9. Hola Marina sóc l’Alba Monferrer de 2n-A i aquest es el llibre que m’he llegit:
    1. El títol del llibre que m’he llegit es “Els jocs de la Fam”, que ha sigut escrit per Suzanne Collins.
    2. La triologia dels Jocs de la Fam, va de un país que es diu Panem i que està dividit en 12 districtes, bé abans eren 13, però el 13è va desaparèixer. I cada any es fan els Jocs de la Fam per commemorar aquell dia. Els jocs de la Fam consisteixen en enviar a 1noi i 1noia de cada districte, i els envien a un terreny de jos i s’han de matar entre ells. Us convido a llegir aquest llibre i així sabreu que li pasa a la nostre protagonista la Katniss.
    3. A mi m’ha semblat una novel•la molt interesant, ja que parla del futur, i molt fàcil de llegir, i jo crec que la gent que no li agrada llegir doncs es pensar que serà molt pesat ja que són bastant grans els llibres, però en realitat no es gens pesat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, sóc la Andrea de Olañeta i jo també m'he llegit els Jocs de la Fam.

      Elimina
    2. Jo també m'he llegit la triologia dels Jocs de la Fam. M'han agradat molt ja que és un llibre que no pots parar mai de llegir perquè sempre està en suspens. Hi ha hagut moments de tristesa però també d'altres més alegres. I una de les coses per les quals m'ha atret molt, entre moltes d'altres, ha estat per finals inesperats en alguns capítols, i com havia dit abans, pel suspens de les tres llibres en general.

      Laia Ametller

      Elimina
    3. Doncs crec que és un llibre que enganxa bastant, sobretot a la part en que comencen els jocs, saber qui mor per culpa de qui... Molta acció, mai m'havien agradat els llibres d'aquest tipus però amb els Jocs de la Fam he fet una accepció. A més aquest llibre es caracteritza perquè penses que ets tu la persona que està patint pels problemes que hi ha a un bosc, on no tens ajuda de ningú, més bé al revés, tothom està en contra teu. Realment aquest llibre m'ha agradat molt.

      Andrea de Olañeta.

      Elimina
  10. 1.Hola sóc la Nadia i jo he llegit un llibre meu amb el títol de ''el verano en que me enamoré''.
    2.El llibre va d´una noia anomenada Belly que sempre està esperant a que arribi l´estiu per anar a la casa de platja i tornar a trobar-se amb els seus amics Jeremiah i Conrad. Duran tots els darrers estius han sigut molt normals per la Belly però aquest es el que recordarà per sempre ella ha canviat ja no es una noia de 13 anys si no que ara farà 16 i tot canviarà per ella.
    3.A mi la novel•la m´ha semblat molt emotiva sobretot per a les persones que estan enganxades a aquest tipus de novel•les d´amor, m´ha agradat molt perquè tracta d´amor i de moltes aventures que van vivint a aquesta increïble casa d´estiu total m´ha semblat divertit.

    ResponElimina
  11. Hola Marina, sóc la Laia Ametller i el llibre que m'he llegit és aquest:
    - Títol: Els jocs de la fam I
    - Autor/a: Suzanne Collins
    - Breu explicació: En una fosca versió del futur pròxim, dotze nois i dotze noies es veuen obligats a participar en un reality show dit: Els jocs de la fam. Aquests nois estan destinats a matar-se entre ells i només pot haver-hi un guanyador (o més d'un...) i aquest aconseguirà una vida segura i sense complicacions.
    - Opinió: M’ha agradat molt. És un llibre trist, emocionant i sorprenent. Aquest llibre, en la meva opinió, és d'aquells que t’enganxen i no pots para de llegir, ja que hi ha un suspens total en cada capítol.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola sóc el Pau i també m'he llegit Els Jocs de la fam 1

      Elimina
    2. I què t'ha semblat Pau? Exposa la teva opinió siusplau
      M.

      Elimina
    3. Doncs m’ha semblat un llibre impressionant. La originalitat d’aquest llibre i les crítiques a la societat mundial que jo he trobat estan molt bé. La trama del llibre m’ha enganxat molt , no és gents pesat. A més a més la personalitat de cada personatge la trobo molt ben buscada, la força psicològica de la Katniss la lleialtat de Peeta..... El recomano a tothom.

      Elimina
    4. Hola, sóc el Valentí Ubach i també m’he llegit els jocs de la fam. M’ha semblat un gran llibre ja que l’argument o història és molt bo. També m’ha agradat molt el fet de que el llibre sap transmetre molt bé l’estat del personatge i et saps identificar molt bé amb ell, com per exemple, quan tenia set, em va transmetre la mateixa sensació. Una altre cosa que m’ha agradat molt és que cada capítol et deixa amb intriga del que passarà en el següent i això és una bona manera d’enganxar al lector.

      Elimina
    5. Hola, soc l'Albert Méndez, i m'he llegit els Jocs de la Fam. M'ha agradat molt, i m'ha quedat amb ganes de més. Crec que és un dels millors llibres que he llegit mai, ja que ha pogut aventurar-me en una societat inventada.

      Elimina
    6. Hola sóc el Mateu i jo també me l'he llegit.
      És un llibre molt bo, que enganxa molt, i et deixa amb ganes de llegir-te el segon, que és el que estic fent.

      Elimina
  12. Hola Marina, sóc el Josep
    TÍTOL: Mai no tingueu catorze anys
    AUTORS: Roberto Santiago i Jesús Olmo
    ARGUMENT: Va sobre un noi que es diu Ivan però li diuen Ivan el terrible, i que li te que donar una mala noticia al seu millor amic, el Pau, i li diu que va trobar a la seva xicota petonejant-se amb un altre noi. Resulta que el Pau té una germana que es diu Natàlia i que és la noia que li agrada però a ella també la veu petonejant-se amb un altre noi i resulta que aquest noi és el xicot que es va petonejar amb la Betlem que era la xicota del Pau, llavors la gent comença a confiar amb ell , la Betlem, la Natàlia ... i les dos li expliquen el mateix; que la Betlem s’ havia petonejat amb el novii de la Natàlia, el Agustí. Però el que passa es que l’ Ivan ja li havia dit tot això a en Pau. Es fa amic d’ en Gregori però li diuen “Samsa” per no és una bona influència per a ell. Després l’ expulsen de l’ escola per faltar dos dies seguits. Ell va anar a l’ hospital a veure a un amic quan els seus pares també estaven allà i ell els hi diu que l’han expulsat una setmana, però abans de poguessin fer res una noia que es diu Patricia el “rescata” i se ‘l va emportar. Els pares van anar a parlar amb el director i el tutor sobre l’ expulsió i els pares van convèncer al director de que en comptes d’ una setmana fossin tres dies. Van passar aquells tres dies i l’ Ivan va anar a l’ escola i mentre estava al trencacolls que era com un patí la Patrícia va venir amb una moto i se’l va emportar.
    A mi francament m’ ha agradat molt aquest llibre perquè és realista, pot ser jo no he viscut cap experiència d’ aquestes però malauradament hi ha gent que ho ha viscut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola sóc l'Alexandra i també m'he llegit el llibre.
      És un llibre que personalment no m'ha enganxat gaire però, bé, no ha estat gens malament. Té algun que altra punt emocionant o de suspens i per a qui li agradin els llibres d'amor i realistes és recomanable

      Elimina
  13. 1.Hola sóc la Nadia i aquest cop he llegit el llibre de ''Un verano sin ti''.
    2.El llibre es la segona part de la meva antiga novel:la que he llegit anomenat ‘’el verano en que me enamoré’’. Aquest cop la Belly està passant per un moment molt difícil tan com ella i els seus dos amics Jeremiah i Conrad, aquest cop una persona molt important per aquests tres personatges a mort i la nostre protagonista no vol passar l´estiu en l´antiga casa de la platja però en el mig del conte hi haurà una trucada molt important que li farà canviar d´opinió per salvar tot allò que estima al final la Belly viurà una petita història d´amor amb un dels dos germans quin serà? Com passarà? Això anirà sortint mica en mica però de moment la Belly està en una situació confusa on ella trobarà el camí de tornada.
    3.A mi la novel•la m´ha encantat ja que m´he llegit els dos llibres, aquest m´ha agradat molt perquè la protagonista ha anat vivint aventures amb moltes persones importants com els seus amics, Jeremiah, Conrad, i moltes persones importants. Però en aquesta segona part ha hagut una mica més d´aventura per part dels tres personatges més importants de la història. Ja que tots tres han superat les diferències que hi havia entre ells.

    ResponElimina
  14. ALBERT GÓMEZ
    1:En flames; Suzanne Collins
    2: Per a celebra la 75a edició dels jocs de la fam, el president Snow, obliga que els districtes elegissin 1noi 1noia anterior ment vencedors dels jocs. La Katniss Eveerdent, al ser la única noia vencedora del seu districte, està obligada a participar. Aprofitarà per tornar a fer un signe de rebel•lió?...

    ResponElimina
    Respostes
    1. 3: M’ha agradat molt. És un llibre emocionant i enginyós, ja que la autora ha hagut de penar molt el fet de que sempre hi hagi aquest suspens i misteri constant... És un llibre d'aquells que t’enganxen i no pots para de llegir, i que t'enganxa fins a la contraportada.

      Elimina
    2. Hola sóc l'Alexandra i també m'he llegit el llibre.
      Estic amb l'Albert en què és un llibre que enganxa molt i difícil de deixar un cop l'has començat.

      Elimina
    3. Hola sóc el Roger Lizaur i també m'he llegit el llibre En flames de la trilogia dels Jocs de la Fam.
      M'ha agradat realment, perquè és un llibre que t'enganxen i perquè et dona intriga per l'últim llibre.

      Elimina
  15. Hola sóc el Roger Lizaur i ús vull explicar el llibre que he llegit:
    1.El llibre que he llegit és un dels que més es llegeix últimament i és
    el primer llibre d'una trilogia els Jocs de la Fam. Fet per la Suzanne Collins.
    2.Argument: El llibre va sobre una jove orfe de pare que en el país on viu Panem,hi haver una guerra entre el govern el Capitolí i els districtes que són regions del país, el govern va sortir guanyador i el imposa que cada any joves entre 8-18 anys entrant en un sorteig. On desprès els portant en un terreny de joc on lluitant fins a obtenir un guanyador.
    3. Jo recomano aquest llibre a la gent que li agrada l'acció, misteri i les lluites entre persones. I si amb el primer llibre no estas satisfet hi ha dos llibres més que es diuen: En flames i L'ocell de la revolta.

    ResponElimina
  16. MAX SUÑÉ

    TÍTOL I AUTOR: "Córrer o morir" de Kilian Jornet
    ARGUMENT: En aquest cas aquest llibre és una autobiografia d'ell mateix.
    Kilian Jornet és un corredor de muntanya que ha guanyat moltes curses dures.
    En aquest llibre t'explica com ha viscut les curses, com s'ha imaginat cadires al costat dels arbres. Com escolta la música o com pot arribar a córrer durant un dia i només dormir un parell d'hores.
    També et parla com escolta els seus passos i els dels seus companys, de l'alegria que tens al ser el primer de molts i moltes, com és d'intensa una cursa amb els millors del món...
    A mi personalment m'ha agradat molt, ha sigut un llibre apassionant i emocionat.

    ResponElimina
  17. ALBERT GÓMEZ

    1: L'ocell de la revolta; Suzanne Collins
    2: La guerra està a punt d'explotar a Panem. L'exercit Rebel ja té la muntanglaire a les seves files. Aconseguiran derrotar al president Snow? Com quedarà Panem després de la guerra?...
    3: Per mi el millor de la triología tot i que per molts és el pitjor. Et fa sentir de molt aprop les sensacions i els sentiments de la Katniss, en ocasions

    ResponElimina
  18. Hola sóc la Laia Moratilla i ús vull explicar el llibre que he llegit
    1. El llibre es diu: "Entresombras y la cabalgata macabra", fet per el Roberto Aliaga.
    2. ARGUMENT:
    El llibre va de un nen que està decidit a recuperar el seu germà Lucas ,que va desaparèixer, però necessita ajuda de unes persones.
    3. Jo recomanaria a les persones que li agraden les histories de terror i de misteri, ja se que hi han uns quants dibuixos, però es per la vostre edat.

    ResponElimina
  19. Hola Marina, sóc la Júlia i m'he llegit La muerte del Cisne:
    1. Títol i autor: La muerte del Cisne de Fernando Lalana
    2. Argument: L'Elisa,una jove ballarina de 16 añs ha sigut elegida juntament amb la seva millor amiga i una altra noia, ha participar al concurs de ballet de Zaragoza, on el fabulós premi és un curs de 6 mesos a la prestigiosa escola de ballet de la Republica dirigida per Mario Segovia.Anys desprès, desprès d'un seguit de terribles coincidencies, l'Elisa, juntament amb un càmera expert en ballet, volen descubrir qui es de veritat Mario Segovia. La confiança, la traició, ambicions desmesurades i envejes profundes capaçes de causar la mort són els protagonistes principals d'aquesta novela.
    3. Conclusions: A mi, personalment m'ha semblat un llibre apacionant i interesantissim.Recomano moltissim aquest llibre, sobretot a lectors aficionats al misteri.

    ResponElimina
  20. Maneres de viure per sempre
    Aquet llibre tracta d’un noi de onze anys que te una malaltia (leucèmia).
    Això li fa quedar-se a casa i no anar a la escola, en temes de educacions li ve a casa una professora particular que lis fa classe a ell i a en Felix; un noi que va conèixer al hospital.
    Es veu que la senyoreta Willis lis va encarregar fer un llibre sobre la seva vida (com un diari) i va explicant cosses que li van passant durant el temps; anècdotes, llistes de cosses que li agradarien fer etc.
    Sincerament ma encantat aquet llibre i els recomano el final es molt maco i a l’hora trist. Simplement perfecta.
    Ona Lorca

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ona, qui és l'autor o autora del llibre?
      M.

      Elimina
    2. Autora: Sally Nicholls
      traducció: Maria Roura Mir

      Elimina
  21. Jordi Calvet
    Títol i auto: Raidho un viatge amb els víkings de Núria Pradas
    Descripció: (es un llibre de aventures) tracta de un nen en Victor taraves de un amulet es transportat taraves del temps a la època dels víkings on després de que el capturin els víkings i sigui un esclau aprèn coses sobre als víkings i es veu amb mols inconvenients acaba sortint de la època
    Opinió: es un llibre amb el que et pots distreure si ets saps imagina ve el entorn ja que el descriuen mol bé es entretingut el recomano
    Hi a un altra llibre abans que es diu Heka un viatge màgic a Egipte de la mateixa autora que aquet

    ResponElimina
  22. Hola soc el Guillem i aquesta vegada me llegit el següent llibre:
    1-Titol: La meva vida és un conte
    2-Autor: Janet Tashjian
    3-Descripció: Aquest llibre tracta sobre un nen que no l’agrada llegir i al estiu li fan llegir 2 llibres, al estiu vol marxar de vacances amb un amic, perquè resultat que on van de vacances va morir la seva antiga cargur...
    4- Opinió: jo us recomano aquest llibre perquè esta força bé. Però a mi no m’agradat sobretot el principi perquè una mica tota la estona el mateix.

    ResponElimina
  23. Luna Rumin Banda Monzani
    Títol:I DESPRÉS DE L'ESO,QUÈ?
    Autor: Toni Cotet I Masià
    Descripció:Parlar d'uns nois que estàn a punt d'anarsen de viatge de fí de curs i es troben amb un cas que no s'esperaven un dia en Jordi i el seu amic van entrar a la sala de prfosors amb intenció de buscar proves pel cas pero resulatava que el director els va veure a ell i al seu amic dos cops dins de la sala de professors i justament aquell dia havien robat més de 300 euros a les bosses de les professores ,buenu una hostòria trepintant que parlar sobre joves viatges de fi de curs amors i desamors en alguns moments peró sobretot INTRIGA.
    Opinió: M'agradat molt , us el recomano és un llibre exitant

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola sóc la Laia Ametller.
      Jo també m’he llegit aquest llibre. M’ha enganxat molt, ja que relata aventures que viuen uns nois i noies de 4t d’ESO. L’he trobat molt interessant i realista.

      Elimina
  24. Hola, sóc l'Arnau i també m'he llegit el primer llibre dels "Jocs de la Fam"

    ResponElimina
  25. Hola sóc el Gandhy Garcia
    Títol: Goles de color azabache
    Autor: Ignacio Ferrer Ruiz
    Descripció: Es un llibre que tracta sobre futbol. Tu ets en Fabrice, vens de l’Auxerre que està a França i vens al Mallorca B. Aquest llibre et fa triar entre unes quantes opcions. Depenent de l’opció deixaràs el futbol o aniràs a clubs més bons com el Barcelona o el Real Madrid.
    Opinió: A mi personalment m’ha agradat ja que a tu et deixa fer el que tu vulguis, tu ets qui decideixis la jugada.

    ResponElimina
  26. Hola sóc la Laia Pérez
    Títol: He jugat amb els llops
    Autor: Gabriel Janer Manila
    Descripció: És un llibre que tracta la història d'un nen que és pràcticament abandonat a la muntanya i es dedica a pasturar el ramat del seu amo. Els únics amics que te el noi són els animals, dels quals poc a poc es va guanyant la confiança.
    Opinió: Trobo que és una mica estrany perquè a vegades diu coses una mica surrealistes i la història no segueix un fil molt entretingut, però no està pas tan malament.

    ResponElimina
  27. Hola sóc el Pau
    Títol:Goles de color azabache
    Autor: Ignacio Ferrer Ruiz
    Descripció:En aquest llibre podeu disfrutar de veure el futbol des de un punt més tàctic ja que ets tu el que tries les accions i el transcurs del llibre.
    Opinió:Trobo que és un bon llibre per passar la estona, no és un llibre que enganxi però és un llibre original i entretingut.

    ResponElimina
  28. Sóc l'Albert Gómez, de 2n-A-
    Títol: Goles de Color azabache
    Autor: Ignacio Ferrer Ruiz
    Descripció: Aquest llibre és un llibre molt original, en que tu representes un jugador, i podràs triar el teu futur com a jugador professional. En el meu cas, no he estat gaire bon futbolista, ja que al arribar al Mallorca A, vaig haver d'abandonar per una lesió.
    Opinió: Aquest llibre crec que va molt bé llegir-lo entre llibres amb "chicha", ja que és molt distret i entretingut. L'he trobat molt original, ja que deu ser complicat d'escriure i de idear el llibre. El racomano, sens dubte, a tothom, ja que segurament, us agradarà, i us ajudarà a matar el temps, quan no sapigueu que fer.

    ResponElimina
  29. Hola sóc la Laia Pérez
    Títol: La Daga
    Autor: Philip Pullman
    Descripció: Parla d'una noia que amb un estrany aparell pot respondre preguntes o adivinar el futur, però hi ha una pregunta que mai li acaba de respondre i és molt important per ella obtindre'n la resposta ja que d'aquesta depèn el futur del seu món. En aquesta història també apareix un noi que busca el seu pare, el qual en una expedició va desaparèixer, i també està fugint d'una homes que volen les cartes que el seu pare enviava a casa mentres no hi era. Les històries dels dos protagonistes s'acaben creuant i viuen moltes aventures junts.
    Opinió: A mi m'ha semblat un llibre interessant ja que té una trama complexa i tot i ser fantasiós m'ha agradat.

    ResponElimina
  30. Hola, sóc l'Albert Gomez de 2n-A-
    Títol: Divergente (castellà)
    Autora: Veronica Roth
    Descripció: En una Chicago futurista, està dividida en 5 faccions: "cordialidad", "Osadia", "abnegación", "Erudicción" i "Verdad". Quan tu neixes en una facció, hi vius allà amb la teva família, fins el dia de l'elecció, que tu eligiràs el teu destí derraman unes gotes de sang a la facció que hi vulguis passar el reste de la teva vida.
    La Beatrice, d'"Abnegación", haurà de prendre la decisió més gran de la seva vida. Continuar la seva vida amb la seva família, o anar-se'n a una altre facció. Un cop l'elecció ja està feta, viurà una serie d'aventures intrepidants.
    Opinió: Simplement dir, que aquest llibre m'ha agradat molt, i que el recomano a tots aquells que els hi hagi enganxat el Jocs de la Fam, ja que aquest és del seu estil.

    ResponElimina
  31. 1.Sóc la Nadia i jo he llegit la col•lecció de Medianoche de Claudia Ray.
    2.Es una història sobre una noia amb el nom de Bianca, que està destinada a tenir una vida molt complicada i estranya, però al principi de la seva arribada a l’acadèmia Medianoche, una acadèmia on tindrà un paper molt important. Bianca coneixerà quins són els seus poders i que és, però també coneixerà en noi en el que s’enamoraran els dos, però tindran que superar moltes dificultats per aconseguir a estar junts per sempre.
    3.A mi la col•lecció m´ha encantat ha sigut una història plena d´amor i moltes dificultats estranyes però que aconsegueixen passar tots dos junts. I a més ha sigut una de las poques col•lecció que més m´ha agradat perquè apart d´amor ha hagut aventura, misteri i una mica de por en algunes escenes, de las moltes aventures que van passant durant la novel•la.

    ResponElimina
  32. 1.Hola sóc la Laia Moratilla i jo m'he llegit el llibre the Host de la Stephanie Meyer.
    2.És una novel·la romàntica de ciència ficció escrita per Stephenie Meyer. La novel·la incursiona una raça d'alienígenes anomenats «ànimes», que envaeixen la terra i els seus habitants perquè creuen que els humans són massa violents.
    3.Recomano per aquelles persones, que els agradi els llibres d'amor i de ciència ficció. A mi m'encantat, crec que ha sigut uns dels llibres més macos que m'he lleguit.

    ResponElimina
  33. 1.Hola la Nadia i m´he llegit el llibre de Balthazar un llibre amb relació a Medianoche.
    2.El llibre tracta sobre una noia anomenada Skye que va ser alumna de la acadèmia Medianoche però que ara en sortir d´aquest institut té molts problemes i un d´ells es que uns vampirs la volen capturar per el poder que té la seva sang. Però Baltazar un vampir ex estudiant de la mateixa acadèmia la protegirà de tots els perills que se li presentin a la jove. Però que es lo que fa que la Skye sigui tan important per tots els vampirs que la busquen?
    3.Recomano aquest llibre per a les persones que li agradi tan l´amor com l´acció es una història molt emocionant de llegir i jo crec que si que val la pena.

    ResponElimina
  34. 1 Hola sóc el Roger Lizaur i he llegit Estudio en escarlata el primer cas de Sherlock Holmes Arthur Conan Doyle.
    2 El llibre explica la vida del doctor Watson desprès de ser ferit a la guerra d'Afganistan, on trobara un company de pis força estrany que té uns coneixements espectaculars per saber d'on prové la gent i de diferents ciències, lletres, matemàtiques, etc. On descobriran el asesir de dos persones asesinades amb un passat romàntic.
    3 Recomano aquest llibre a la gent que li agradi el misteri i les investigacions, encara que té un to dramàtic.

    ResponElimina
  35. Sóc l'Arnau Martínez i jo també m'he llegit els jocs de la fam 2, en flames.
    El llibre no m'ha semblat tan bo com el primer, per que la primera part del llibre es fa pesada i avorrida, però en la segona part, entra totalment en el llibre. El final a mi em va extranyar, però en general, m'ha agradat

    ResponElimina
  36. 1)Hola sóc la Nadia i jo he llegit la No somriguis que m´enamoro de Blue Jeans .
    2) Aquest llibre tracta sobre el grup del incompresos, no estan tan units com abans, però al grup s´uneix una nova membre amb el cabell blau, que arriba a canviar una mica algunes coses en aquestes persones. Sorgeixen, nous amors, desamors, nous sentiments a persones... i també problemes i mentides que pot que afecti a alguns personatges d´aquesta història.
    3 Es un relat d´amor que a mi personalment m´ha agradat molt mai havia pensat que la segona part de Buenos Dias Princesa sigues tan interesant, i enganxes. Ha sigut un dels llibres que més m´ha agradat més dels que m´he llegit té una manera de representar l´amor increïble.

    ResponElimina

  37. Hola Marina sóc el Josep Rau i m’ he acabat de llegir “Nocturn a quatre mans”
    Títol: Nocturn a quatre mans
    Autor: Pere Pons i Clar
    Argument: Aquesta història tracta sobre un noi que deixa a la seva novia, la Dèlia. L’ expulsen de l’ escola per haver arribat tard i la mare com a càstig l’ envia amb la seva àvia, i totes les tardes tocaven el piano, però una tarda mentre tocaven el piano van sentir un violoncel, venia del veí d’ a baix. Un dia en Pau baixava per les escales i se la va trobar i llavors ell la va acompanyar, aquesta noia es deia Judit, es va enamorar. I el següent cop que la va veure es van fer un petó llarg i van començar a sortir. La Judit era violoncel•lista i estava practicant per un examen de violoncel per anar a Londres. Llavors un dia es van deixar fluir per el seu amor intens i van fer l’amor sense preservatiu. Aleshores la noia una dies més tard començava a estar malament, no estava tant concentrava quan tocava el violoncel, estava estranya. Llavors un dia va trucar a en Pau i li va comunicar que estava embarassada, seguidament van quedar en un bar per parlar i perquè la noia es tornés a fer la prova d’ embaràs, i finalment va sortir positiva. Els hi van dir als pares, i la mare d’ en Pau es va enfadar molt i el va enviar a Aiguafreda i li va prohibir tornar-la a veure, però ella algun cop s`escapava per anar-la a veure. Ella va decidir avortar però a un lloc poc higiènic, i després s’ en va anar a Londres, llavors quan va tornar va anar al metge, li van dir que hi havia una infecció a causa de no haver posat asèpsia en l’ intervenció i que no podria tornar a quedar-se embarassada. Finalment li ho va dir a en Pau i va dir que era igual. I el llibre acaba amb la noia tocant el violoncel.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, et falta el punt 3
      afegeix-lo
      Gràcies
      M.

      Elimina
    2. A mi aquest llibre m’ ha semblat bastant interessant , al principi pensava que no m’ agradaria però al final m’ hi vaig enganxar, també hi ha programes de televisió que en parlen d’ això de quedar-se embarassada abans d’hora i bé, mai ho havia vist així en forma de llibre.
      Josep Rau

      Elimina
  38. Hola sóc la Júlia i jo m'he llegit Les noies de Filferro de Jordi Sierra i Fabra.
    En Jon Boix és un periodista d'una revista anomenada Zones Interiors, dirigida per la seva mare. Aquesta li encomana una tasca molt difícil: Esbrinar que va passar realment amb les que fa vint anys eren les tres top models més importants, les anomenades Wire Girls, buscar les causes de la mort de dues d'elles i, finalment, descobrir que va passar amb la desaparició de la tercera, la guapissima Vània. Durant tota la novel·la el periodista contacta amb moltes persones importants en aquest tema, descobreix coses molt interessants i... El final dóna un gir inesperat.
    A mi, personalment, aquest llibre l'he trobat apassionant i molt ineressant, ja que tracta temes que a mi m'interessen. Trobo que és un llibre que enganxa només començar, i que la intriga pel que passarà desprès està present en tota la novel·la.
    Jo el recomano moltíssim.

    ResponElimina
  39. Hola Marina, jo m'he llegit:
    - Títol: La pirámide roja
    - Autor: Rick Riordan
    Aquest llibre tracta d'uns germans que van de visita al museu britànic de Londres amb el seu pare. Per casualitat (màgia) el pare destrueix la pedra de Rosetta, i el déu Set surt convoca, per mala sort fica dins del sarcòfag d'Osiris (deu dels morts) al pare. Els dos germans han d'aconseguir destruir a Set, o almenys tornar-lo a la Duat (un espai entre la terra i l'univers), ells hauran de passar per molts llocs amb un únic fi de poder salvar al seu pare i a tota la població de les malícies del déu Set.
    A mi m'ha agradat molt, ja que l'he trobat interessant i amb molt misteri cosa que feia que no pogués para de llegir-lo. Hi ha passen algunes desgràcies. Però també hi ha fantasia i màgia.

    Laia Ametller

    ResponElimina
  40. Hola soc el Guillem i a aquesta vegada me llegit el llibre de MEMORIAS DE IDHÚN:

    Títol: MEMORIAS DE IDHÚN
    -Autor/a: Laura Gallego García
    -Argument: Aquest llibre tracta sobre un nen que en la escola esta tot el dia pensant en que als seus pares els hi passarà algú dolent. Al arribar a casa troba al seu pare mort al sofà i a la seva mare també morta, troba a un home que es el que a matat als seus pares, que també el bol matar a ell però arribant un nois que el salven i el porten a un món paral•lel al nostre.
    Jack al final decideix afegir-se a la resistència per derrotar al home que a matat el seus pares...
    -Opinió: A mi la novel•la me a agradat perquè a mi m’agraden les novel•les que passen moltes coses, i també perquè me a assemblat molt divertida i interesant.

    ResponElimina
  41. Hola, sóc el Roger Cabot i he llegit el llibre:
    1.-Títol i autor --> El conte de Nadal de l'Auggie Wren, Paul Auster
    2.-Argument --> Aquest llibre és una història que un amic que l'autor coneix a un estanc. La història li explica amb la finalitat que l'autor, Paul Auster, publiqui una història de Nadal a un diari, ja que no li venien idees. La història explica que un estiu, un noi li va robar uns llibres a la llibreria de l'Auggie, el qui va anar rere seu, però es va cansar, i va veure que se li va caure la cartera. Al següent Nadal va anar a tornar-li la cartera però no hi era a casa, estava la seva àvia, que era cega i es pensava que era el seu nét.
    3.-Opinió --> Per molt que pugueu pensar que és un conte infantil perquè tingui dibuixos, no és així. La veritat és que està força bé i és força interessant la historieta. Us animo a llegir-lo i a descobrir el final, que és un molt bon llibre.

    ResponElimina
  42. Hola, sóc el Gandhy i he llegit aquests llibres
    Títol: Trilogia La guerra de les bruixes
    -El Clan de la lloba
    -El desert de gel
    -La maledicció d’Odí
    -Autor/a: Maite Carranza
    -Argument:
    El Clan de la lloba: Un matí l’Anaïd descobreix que la seva mare ja no està i comença a descobrir moltes coses sobre la seva ascendència i el seu destí
    El desert de gel: La petita Anaïd descobreix el seu origen i la història de la seva mare i la del seu pare.
    La maledicció d’Odí: L’Anaïd cegada pel poder del ceptre començarà a caure en la temptació i en els errors i començarà la guerra de les bruixes.

    ResponElimina
  43. Hola sóc el Roger Lizaur i m'he llegit el llibre Artemis Fowl el primer de vuit llibres.
    1. Artemis Fowl i Eoin Colfer.
    2. La família Fowl és una molt rica i de les més importants de Dublín i tot Irlanda, Artemis Fowl és un jove de 12 anys que protegit per el seu Majordom intentant recuperar la fortuna de la seva família perduda per el seu pare que es troba deseperagut. Quin serà el seu objectiu? Trobarà el seu pare?
    3. M'ha agradat molt per l'agent que l'hi agradi l'acció, l'intriga els recomano el llibre pot semblar infantil però és molt interresant quines qualitats té aquest noi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sóc el Roger Lizaur i l'autor és Eoin Colfer

      Elimina
  44. Sóc l'Arnau Martínez i m'he acabat el tercer llibre dels Jocs de la Fam. El llibre m'ha agradat, però el final no és com em pensava.

    ResponElimina
  45. Hola sóc l’Ènia Prat i he llegit el següent llibre:
    1.Títol i Autor: Un Estiu Sense Tu, Jenny Han
    2.Argument: La Belly és una noia que durant tot l’any espera a que arribi l’estiu per poder anar a Cousins, Cousins Beach, poder veure els seus amics Jeremiah i en Conrad. Durant el curs han passat moltes coses, la Susannah, la millor amiga de la seva mare, la Lauren, i amb qui passaven sempre els estius, ja no hi és, i això ha trastocat la vida dels seus fills, en Conrad i en Jeremiah, i a ella també. El somni de la Belly era poder estar amb en Conrad i s’ha fet realitat. Però ja s’ha acabat. En un moment determinat en Jeremiah li truca i li diu que en Conrad ha desaparegut, i decideixen anar a buscar-lo. El troben a Cousins: ho ha deixat tot i s’ha refugiat a la casa d’estiueig. Els dies que passen tots tres junts serveixen per retrobar-se a ells mateixos i aclarir-se els sentiments.
    3.Conclusió: Bé, aquest llibre és el segon d’una trilogia, gràcies a una companya de classe ho he sabut i ara m’he començat el primer. És diuen: L’estiu En Que Em Vaig Enamorar, Un Estiu Sense Tu i Sempre tindrem estiu. jo sense saber-ho el vaig agafar i me’l vaig llegir. A mi personalment em va encantar. A mi m’agrada molt els llibres de temes d’amor i històries d’aquestes, llavors amb aquest em vaig “enamorar”. El recomano a aquella gent que li agraden els llibres d’amor. I que sapigueu no es la típica història d’amor de que la noia s’enamora del noi en el institut però que el noi es popular i la noia no... potser si que tracta una mica d’una noia que està enamorada d’un noi, però no es desenvolupa de la mateixa manera que en els típics.

    ResponElimina
  46. Hola sóc l’Anna Nicola i m’he llegit ...
    1. Títol: El món groc Autor: Albert Espinosa
    2. Aquest llibre es basa en els “grocs”, un món fantàstic on el nostre autor vol compartir amb nosaltres mentre era a l’hospital, enfrontant-se amb la seva vida junt els seus companys “los pelones”, fent front dia a dia amb els seus 3 càncers, la mort dels seus amics (on encara viu en ell 0,6 per cent de vida) i lo més important, perdre por a la mort. Un món en que la paraula dolor no existeix, on els consells són unes de les aportacions més valuoses que et donen, i on realment et trobaràs, i sabràs qui ets veritablement, tant sols “si creus en els somnis, es faran realitat”.
    3. Bé, aquest llibre ja tenia ganes de llegir-me’l tenia la sensació de que m’agradaria, i efectivament, m’ha emocionat. És diferent a la tipologia de llibres que jo llegeixo, és un llibre on explica experiències viscudes des de primera persona, un llibre amb consells per la vida, un llibre amb no només una única història sinó més d’una, la dels “grocs”. És una novel•la que fa que et sentis com un d’ells, i si era la intenció de l’autor, la plasmat sense dubte. És molt empàtic i et fa veure les coses bones de la vida, on els problemes són tant greus com estar a la vora de la mort, morts d'amistats i estar 14 anys tancat a un hospital lluitant per sortir, que negre oi? Doncs no és així, ja que (com bé diu l’autor) aprens coses que les aprendries d’aquí uns quants anys, consells que alomillor mai sentiràs i sensacions que en fi... només les saben els grocs.

    Així que si vols viure que senten ells, les experiències i per les coses que lluiten, és un llibre molt recomanat.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.