dijous, 16 de febrer del 2012

Freestyle2: o l'art de jugar bé sense un àrbitre....


Què us sembla aquest curtmetratge?

12 comentaris:

  1. Hola Marina, sóc el Nil Fosch, l'altre dia a la classe la veritat es que m'ho vaig passar bastant be veient el curtmetratge i el 16/2/12 hem vaig posar a buscar el joc i me'l vaig descargar però la veritat es què no es tant impressionant com el curtmetratge.
    Espero i desitjo que a la classe es pugin posar mes curtmetratges com aquest perquè es una forma diferent d'aprendre.

    ResponElimina
  2. Hola Marina:
    Sóc l'Elna, i crec que aquest curtmetratge, està molt ben fet, i que sembla molt interessant, ja que et fa reflexionar sobre alguns temes, però alhora, trobo, que és una mica surrealista, ja que en dos segons, la pista, s'hagi omplert de gent......, i la música quadra molt.
    Aquesta ha estat el meu pensament.

    Elna Busquets

    ResponElimina
  3. Hola Marina sóc el Fèlix.
    Aquest curtmetratge m'ha agradat molt, ja que a mi m'encanta el bàsquet. Com diu l'Elna em sembla que la música està molt ben triada i el Dj li dona molt de joc al curtmetratge, igual que el toc futurista.

    ResponElimina
  4. Hola Marina:
    Sóc l'Andrea, a mi aquest curtmetratge m'ha encantat, en algun moment no penses que siguin dibuixos, si no que semblen persones reals, a més a mi m'agrada molt el bàsquet, llavors encara m'ha impressionat més. Crec que si a classe poguéssim posar més curtmetratges, seria molt més dinàmica i divertida.
    Andrea!

    ResponElimina
  5. Hola Marina, sóc el Iago, i aquest curtmetratge m'ha agradat molt, ja que a part de ser futurista i molt entretingut, al final, quan veus que el contrincant li dona la mà al guanyador, penses que no està de més, ja que normalment, en els esports de competició, quasi sempre, els perdedors, mai donen la mà als guanyadors.
    A part d'això crec que aquest curt està molt ven editat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic completament d'acord amb el Iago, m'ha tret les paraules de la boca.

      Oriol Nebot

      Elimina
  6. Molt bon exemple en el qual s'ha de jugar bé, sense fer faltes, encara que no hi hagi ningún àrbitre pitan faltes i ensenyan tarjetes. Jo crec que amb arbitre també s'hauria de jugar així.

    Carlos

    ResponElimina
  7. Estic d'acord amb en Carles ja que moltes vegades el equip que va perden comença a fer joc brut, i també cal dir que hi ha un bon exemple dels jugadrs que perden perque normalment s'en van del camp però aquest jugadors donen la cara i accepten derrota.
    Adrià

    ResponElimina
  8. Hola Marina, sóc la Carla i estic d'acord amb tot el que han dit els meus companys. És futurista pel fet de que el cotxe es transforma en aparell de música, però també està reflectit amb la realitat. Com ja han dit la música li dóna millor to i a més a més els jugadors que han perdut ho afronten sense cap problema donant-li la mà.

    Carla Grau.

    ResponElimina
  9. Hola Marina, sóc la Xènia, i voldria dir que, com ja han dit tots els companys, em va encantar aquell trosset de classe que vam tenir després del dictat, i com ha dit l'Andrea, va estar molt bé perquè sobretot va estar dinàmica i divertida, també coincideixo amb el Fèlix, pel fet de que m'agrada molt el bàsquet, i el vídeo em va interessar, també penso que estar molt ben fet, perquè demostra, que pots guanyar (o perdre) sense fer mal a ningú, perquè al cap i a la fi, només és un joc.
    A més a més, cal dir que la música és molt apropiada i enganxa molt en aquest tipus de joc.
    Bé, aquesta és la meva opinió.
    Fins demà,
    Xènia Alegre.

    ResponElimina
  10. Hola, sóc la Carla i he de dir que aquest cormetratge a estat bé, ja que reflexa la vida de la gent més de carrer d'Estats Units i té un ambient futurista i de pel·lícula.
    M'ha agradat molt
    Fins demà, Carla Ochando

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.