divendres, 22 de novembre del 2013

Què llegeixes?

La lectura ens obre horitzons nous.
Quin és el vostre darrer descobriment? 

(Escriu als comentaris l'autor i el títol de llibre, i explica'ns de què va, siusplau)

20 comentaris:

  1. El meu últim descobriment és CARRIE de STEPHEN KING.
    És una nena que té telequinesi, és a dir que que mou les coses amb la ment, a ella la tractan malament a l'escola i li gasten una broma el dia del ball, ella per defensar-se fa servir aquest poder.
    Laia Castillo
    2n ESO A

    ResponElimina
  2. El meu és el "Diari lila de la Carlota" de la Gemma Lienas. Tracta sobre la discriminació de les dones. Se'n dona compte de que hi ha massa discriminació, quasi cada cosa que sent o li expliques va en contra de les noies. I ella no hi està d'acord i crea una associació contra les dones, que li diuen l'ACEMI.

    CLÀUDIA RAU

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, l'associació la crea ella, el seu germà i la seva millor amiga, contra els models imposats, i molta gent hi participa.

      Elimina
  3. El meu llibre que m'estic a punt d'acabar de llegir es diu Terror a la Xarxa de Álvaro Colomer i Antonio Lozano.
    Aquest llibre tracta sobre una noia que té més o menys la nostra edat i viu amb la seva tieta Liz ja que els seus pares es van morir en un accident de tràfic. El dia de l'enterrament dels seus pares el seu germà l'Alex li va prometre que cada dia li diria alguna cosa pel Facebook i que mai l'abandonaria passés el que passés. Un dia l'Alex va tenir que anar a viure a un campus universitari. Va arribar un dia en què la Nerea esperava una resposta del seu germà, feia dies que no li parlava, l'Alex va desaparèixer. Una secta xinesa que volia eliminar la tecnologia i els adictes a ella de la faç de la Terra. La Nerea li va demanar ajuda a un noi que li tenia fòbia a l'exterior. Aquest anònim noi (ja que mai posava el seu nom real a cap lloc de la xarxa) era un autèntic "hacker " que podia saber qui s'amagava darrere aquella misteriosa secta que es dedcava a segrestar a adolescents inocents.
    Jo us recomano molt aquest llibre.

    Albert Vidal

    ResponElimina
  4. El darrer llibre que m'ha llegit a sigut Percy Jackson y el ladron del rayo de Rick Riordian , va d'un nen que descobreix que és el fill d'un semidéu i empren un viatge en busca d'un raig robat on descubreix el passat sobre el seu pare y la historia de la seva familia .

    Oscar H

    ResponElimina
  5. El darrer llibre que m'he llegit és RETRUM 2 de Francesc Miralles. Per entendre aquest llibre es evident que t'has de llegir el primer llibre. Molta gent pensa que es un llibre molt extrany y que nomes va de morts, ja que tracta d'un grup de noois que van per la nit als cementiris a fer companyia als morts, però la "T" de Retrum simbolitza la creu de les tombes, en realitat és Redrum que al rebes es murder que en anglès significa assasinat, es a dir, que tambè te molt de misteri que enganxa molt.

    Marta Palomero

    ResponElimina
  6. El meu llibre és: Buenos dias, Princesa!. L'autor és: Blue Jeans. Va sobre un grup d'amics "frikis" que en el pas del temps van deixant de ser frikis però segueixen tenint el seu grupet. Són: La Eli, la Valeria, La Maria, El Bruno i el Raul. Entre ells passen per mil històries d'amor i poc a poc van canviant-lis els gustos i també s'afegeixen altres personatges encara que no estan dins del grupet. Explica més o menys pels diferents moments que passa cada personatge. La idea principal és l'amor, que és el punt que marquen més important en la vida de cada personatge. No puc explicar més perquè encara no l'he acabat.

    Mar Balseiro

    ResponElimina
  7. El meu descobriment és un llibre que es diu "EL MUNDO PERDIDO" de Arthur Conan Doyle, que és l'escriptor de Sherlock Holmes.
    El llibre va de un grup d'homes que fan una expedició a Sud Amèrica, a selva de l'Amazonas. Allà hi ha dinosaures i espècies extintes d'animals. Ells han de sobreviure i poder sortir d'aquell lloc.

    MARC GAYO

    ResponElimina
  8. L'últim llibre que m'he llegit es diu Goles de color Azabache, d'Ignacio Ferrer Ruiz. En aquest llibre, ets un jugador africà provinent de les categories inferiors de l'Auxerre. Fitxes per el Mallorca i allà has d'anar partit a partit triant les jugades que tu creus que seran millors per el bé de l'equip. A partir d'allà has d'intentar triunfar en el món del futbol.
    Guillem Corominas

    ResponElimina
  9. Jo actualment estic llegint el 666 calaixos, però encara no l’he acabat, i l’últim que vaig llegir i em va agradar molt és el “ Príncipe de la Niebla” de Carlos Ruiz Zafrón, però, ja que molta gent l’està llegint, millor no el resumeix-ho.
    L’anterior a aquest, és el “Príncipe Destronado” de Miguel Delibes. Va sobre un nen que té l’atenció de tota la seva família fins que arriba la seva germana. Kiko, el protagonista, s’inventa històries i fa tot el possible per tornar a ser el rei de la família.
    Aquet llibre el recomano ja que em sembla divertit i entretingut.


    Roger Roca

    ResponElimina
  10. El llibre que m'estic llegint, es el diari d'Ana Frank de l'Ana Frank. Fa deies que l'he començat, i estic enganxada. Amb tota la sinceritat del món, hi han parts, que son una mica pesades, però hi ha unes altres parts que son molt intrigants i molt boniques. Jo estic ja per la meitat del llibre, i tinc ganes de saber que passarà, encara que hi ha algú que ja ho ha deixat caure. De moment,el llibre m'està agradant, ja veurem com acaba. El llibre va de que una noia que es jueva, està en una casa de amagades, perquè el seu país esta en guerra. En aquella casa li passen moltes coses. Sempre li estan castigant, perquè és molt llesta i algunes persones tenen una mica d'enveja. De veritat us el recomano.
    Cristina Cámara

    ResponElimina
  11. El llibre que vaig acabar de llegir fa 3 dies és Harry Potter y la orden del fénix (J.K.Rowling).
    D'aquesta heptalogia de llibres em vaig aficionar a l'estiu i ara ja m'he llegit gairebé tots. El llibre va explicant les aventures que viu en Harry durant la seva estància a Hogwarts durant el seu 5è any a l'escola, i que durant el curs li van sorgint nous problemes com els exàmens i que el seu enemic li pot llegir la ment i el Harry pot sentir les seves emocions, i aprofitant-se de això el Voldemort fa que tingui un somni que va passant per unes portes, i embargat per l'emoció el Harry s'en va anar al lloc on portava somiant des de fa temps, i allí es va trobar amb els seus seguidors i el van retenir, però va escapar i amb l'ajuda del seu director van acabar amb els plans del Voldemort.
    Jo especialment recomano molt aquesta heptalogia.

    Enric Pera

    ResponElimina
  12. El llibre que estic llegint es Goles de Color Azabache, l'autor es Ignacio Ferrer Ruiz. Aquest llibre és sobre un nen de 17 que juga a futbol i ve del Auxerre francès i vol conquistar els camps espanyols, amb un seguit de partits amb el Mallorca B fins que el decideixen pujar-lo al RCD Mallorca que aconsegueix aspirar a la segona competició europea més important, i un cop allà, quan acaba la temporada amb només 17 anys es converteix en un dels millors davanters de la lliga espanyola i quan acaba pot triar entre fitxar pel Barça o pel Madrid, que són els equips que s'han interessat per la jove perla mallorquinista. És un llibre força interessant per els amants del futbol i a més es un d'aquest tipus de llibre en que tu tries la jugada. A mi amb va agradar molt, us el recomanu bastant.
    Nathan

    ResponElimina
  13. El llibre que m'estic llegint, és el Diari Anna Frank.
    Aquest llibre tracta sobre la vida que d'Anna Frank. Parla de la supervivència i la por que tenien totes aquelles famílies jueves contra l'atac dels nazis, la supervivència i la bondat de la gent que la va ajudar.
    Jo el recomano per la gent que els hi agrada les histories contemporànies i de la vida de les persones.

    Laia Meca

    ResponElimina
  14. El últim llibre que m'he llegit ha sigut Anna Frank, fa menys d'una setmana que m'he l'he llegit i ara estic començant un altre. En el meu punt de vista està bé perquè explica una història real en primera persona i, en part és una mica avorrit perquè no passa res interessant, tota l’estona diu el mateix. Jo que he vist la peli, crec que és veuen més clares les coses que passa a la família que no pas al llibre, què és molt repetitiu. Recomano la peli perquè és veu el que passa a la família quan els descobreixen.

    Judit Verdú

    ResponElimina
  15. Jo he llegit la tele boja que es un llibre que va de dos nens que tenen una televisió que fa els programes del dia següent. Os el recomano als que els hi agraden la ciència ficció.
    Autor: Mary Rodgers.
    Títol: La tele boja

    ResponElimina
  16. Llibre: El misterio de la cripta embrujada
    Autor: Eduardo Mendoza
    Al principi costa una mica agafar-li el fil, però és espectacular com enganxa, i amb la gràcia que Eduardo Mendoza llueix la personalitat del protagonista.
    Explica la història d'un home que té algun problema mental i com que té un sentit comú espectacular i molt bo el deixen fora per que investigi i resolgui un cas policial, està molt bé i té uns tocs comics misteriosos molt bons.

    Albert López

    PD: Fa poc temps vaig veure una pel·lícula què és titula El Pianista, he estat mirant i el protagonista (que va existir de veritat) va escriure una autobiografia que es titula El pianista del gueto de Varsovia, a mi m'agradaria llegirla i si algú la té a casa o coneix algú que la hagi llegit, si us plau que la porti. És com una especie de diari d'Ana Frank, a qui li agradi el tema del nazis i tot això la pel·lícula és bonissima i el llibre no crec que sigui per menys.

    ResponElimina
  17. Actualment a causa de la lectura obligatòria de 2n d'ESO ens hem hagut de llegir "El clan de la lloba" una novel·la que al principi no et fa gaire il·lusió llegir-te ja que com es lectura obligatòria no et fa gaire gràcia, però a mida que la vas llegit exactament al capítol 5, la novel·la es posa molt interessant, enganxa, i no vols parar de llegir-la. No explicaré la història ja que no vull arrabassar la lectura dels meus companys, però la recomano a aquells adolescents que els hi agradi una mica la fantasia. Podríem dir o resumir molt resumit, que una nena, es filla d'una maga molt poderosa i ella no ho sap i també es neta de una altra maga encara més poderosa.
    La recomano.
    Guillem Castells
    2nESO A

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.