dilluns, 16 de maig del 2011

Llibres, llibres, llibres...


Llegir ens permet viatjar, somniar, ser, volar... i qui sap quantes coses més!

M'agradaria saber quin ha estat el llibre que més us ha agradat?
Aquell que sempre recordeu i que heu recomenat un munt de vegades.
Espero les vostres respostes a comentaris.

34 comentaris:

  1. Hola,
    per mi es la saga de TÚNELS
    de Roderick Gordon i Brian Williams

    ResponElimina
  2. Hola sóc l'Alex Oliva i el meu llibre preferit es diu "Les feres futbol. club." i l'autor es diu Joachim Masannek.

    ResponElimina
  3. Hola sóc l'Esteban i el meu llibre favorit es també de les feres futbol club però a mi m'agrada el número 13

    ResponElimina
  4. Hola sóc la julia benedicto i el meu llibre favorit es el mon groc (Albert Espinosa ).
    A mi m agrda aqest llibre perque amb sento molt identificada ja que de petita vaig estar molt de temps a l hospital per una enfermetat cardiovascular.
    Tambe m agrada perque el autor va passar cancer des de els 14 fins als 24 i en el llibre explica les seves experiencies , i les explica d una manera perque els joves entenguin la vida d una persona quan esta malata.

    ResponElimina
  5. Hola.
    Sóc en Pol.
    El meu llibre preferit es diu "666 calaixos", de Jordi Folck.
    Tracta d'un nen que estima molt la seva espasa de joguina, i un dia la perd. El seu avi li diu que vagi a "la oficina de objectes perduts", on tot el que es perd es troba. Llavors, l'Eduard (el protagonista) va cada dia a la oficina per a trobar la seva espasa. Però al fina hi descobrirà que en aquella oficina hi ha un problema que resoldre.
    És un llibre en el que si et passes una estona llegint-lo, al final entres dins la història. Al principi del llibre no la sents tant com al final, on un personatge els hi complicarà molt les coses...

    ResponElimina
  6. Hola sóc la Laura Valls de 2n ESO A!
    No he pogut triar un millor llibre el que si he trobat és un millor autor.
    El millor autor és l'Albert Espinosa perquè et fa convertir punts de vistes negatius a positius, com en el cas d'uns dels meus llibres preferits 'El món groc' que et fa veure que la vida dins de l'hospital pot ser positiva i que en pots treure molt aprenantatges útils. Tambè m'agrada aquest autor perquè de vegades et fa crear el perfil d'un personatge i després et dóna alguna característica d'aquest i fa que reaccionis i que canvis el perfil del personatge quan ja tenies una idea aquesta afança de l'autor es mostra en el meu altre llibre preferit 'Si tu em dius vine ho deixo tot i diguem vine'.
    Recomano aquests llibres a la gent que és més aviat pesimista perquè s'animarà molt!

    ResponElimina
  7. Hola, sóc l'Arale Prat de 2n A ESO. A mi, la veritat, és que no tinc cap llibre preferit, perquè en tinc molts que m'agraden, i de diferents gèneres, o sagues, etc. Però, ja que he de parlar d'un, diré l'últim que m'he llegit:"Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine". Escrit per l'Albert Espinosa. És un llibre molt bo, molt ben escrit i expressat,i t'explica la vida d'en Dani, el protagonista, i de les persones que han sigut importants en la seva vida. Recomano aquest llibre a la gent que li agrada llegir, o simplement que volgui provar alguna cosa nova, crec que us agradaria molt.

    ResponElimina
  8. Hola, sóc la Clara de 2n B ESO. Jo tampoc tinc cap llibre preferit en especial, en tinc bastants, pero un que m' ha agradat especialment ha sigut l' últim que m' he llegit que es diu "Perdona si et dic amor" escrit per Federico Moccia. Aquest llibre m' ha agradat bàsicament perque explica les coses des de dos punts de vista diferents, el d' una noia de 17 anys i el d' un home de 38. I l' autor no amaga cap realitat pel fet de ser un llibre que pot llegir gent jove. A més, barreja romanticisme amb comedia i problemes amb les que t' hi sents identificat.

    ResponElimina
  9. Hola, sóc la Irene de 2n A. La veritat és que m'agraden tants llibres i tants escriptors que podria passar-m'he la nit anomenant-los i no acabaria. M'encanten llibres de tots els gèneres, però sobretot els fantàstics i de ciència ficció. Els que més m'agraden d'aquest gènere són Memòries d'Idhún de Laura Gallego i Els Jocs de la Famde Suzanne Collins, que em vaig llegir fa un temps.
    Són aquells tipus de llibres que t'enganxen en el primer moment i que et fan creure que tot és possible, que pots allargar la mà i tocar les estrelles. Aquells en els que, un cop a dins, t'és impossible sortir-ne encara que la casa s'esfondri.
    Però el meu llibre favorit és, sens dubte, El caçador d'estels, de Khaled Hosseini. Un llibre que és, tanmateix, completament realista.
    És una novel·la que, malgrat ser trista, m'ha portat molt lluny d'aquí, fora d'Europa, i m'ha mostrat diferents maneres de creure i de pensar. I m'ha ensenyat, sobretot, que el món no està dividit en guanyadors i perdedors.

    ResponElimina
  10. Hola, sóc el Jordi Cerarols de 2n B. Per a mi, hi ha moltíssims llibres fantàstics, però si n'he d'escollir un, seria la triologia de Memòries d'Idhún de la Laura Gallego García, que és la meva autora preferida ja que relata les històries d'una manera molt interessant que t'enganxa a llegir des de la primera pàgina. Així, es una contínua aparició de nous fets que ofereixen una sensació de no voler tancar el llibre... Quan arribava a les últimes pàgines em deia a mi mateix " Ai no! Llegeix més a poc a poc que ja falta poc per que s'acabi". En conclusió, els llibres de la Laura Gallego són d'aquells que vols rellegir-te'ls una i altra vegada.
    També, m'agradaria destacar com a llibre interessant, també de temàtica fantàstica "Dos Ciris al diable" de la mateixa autora, en el qual presenta una extraordinària relació entre àngels i dimonis i tot el que els envolta amb una protagonista anomenada Cat, que vol venjar la mort del seu pare, assassinat per un dimoni del qual després coneix i s'enamora.
    D'altra banda, la Cornelia Funke és una escriptora alemanya que ha escrit la triologia "Cor de tinta", "Sang de tinta", "Mort de tinta", de la qual del primer llibre se n'ha fet una pel·lícula i et fa reflexionar sobre l'amistat, la confiança, l'amor, alhora que et situa en un món de fantasia dintre d'un llibre el destí del qual és escrit per una persona... Ja no us explico res més per si el voleu començar a llegir.
    Per finalitzar, us animo a llegir aquests llibres perquè, a més de fer-te reflexionar sobre molts aspectes de la vida, et situen en un món de fantasia ple de magíifiques aventures.

    ResponElimina
  11. Hola sóc la Laura Martínez de 2n B. M'he llegit personalment bastants llibres a part dels que llegim a l'escola. M'agrada molt llegir, sobretot, a l'estiu, ja que em relaxo. Així que un dels llibres que ens vam haver de llegir a les vacances d'estiu de l'any passat va ser el de Matilda. És escrit per Roald Dahl. És una història, un llibre que em va agradar molt i que quan vaig començar a llegir-lo, no podia parar. Aquest llibre em va enganxar, ja que, la vida d'un superdotat no és una qualsevol, sinó que depent de qui, li costa assimilar. Bé, la veritat esque mai he recomenat quasi bé a ningú cap llibre, però no hi ha un altre moment tan inoporú com aquest, per recomenar el meu llibre preferit.

    ResponElimina
  12. Hola sóc la Núria Amat de 2nB.Quan tenia vuit anys em vaig llegir un llibre que em va encantar, i que vaig etiquetar com el meu preferit. El seu títol és Tànit i l'autora és la Núria Albó. L'he llegit moltes vegades, però crec que si ara el llegís deixaria de ser el meu preferit. Si haig de triar, em decanto pels llibres de la Laura Garcia Gallego, l'Albert Espinosa i en Federico Moccia.
    Molts d'aquests autors han escrit molts dels llibres que la gent ha posat com els seus preferits i jo crec que no és coincidència sinó que tenen l'habilitat d'arribar als lectors d'una manera fascinant, escrivint.

    ResponElimina
  13. Hola sóc la Nerea.
    A mi m'agrada els llibres de fantasia perque et porten a un món desconegut i imaginari.
    El llibre que m'agrada més s'anomena Tremolor de maggie stiefvater. Va sobre la història d'amor d'una noia anomenada Grace que no es pot dir que sigui del tot normal- nomes pel fet de que quan tenia sis anys la va mossegar una llopada, pero un llop la va salvar, una que tenia els ulls de color groc- i un noi que treballa a l'estiu en una biblioteca però que al hivern desapareix.
    Cada hivern el llop i la noia s'observen, la noia des de fora el bosc i el llop entre els arbres.
    Aquest estiu la Grace a conegut a un noi normal, però té uns ulls fascinadors, de color groc.

    ResponElimina
  14. Hola, sóc el Sergi Trafí.
    A mi m'agraden molt els llibres ben escrits.
    En català, m'agrada "La ben plantada", d'Eugeni d'ors.
    També és fantàstic "Hamlet". Aquest últim, no l'he llegit però he vist la pel·lícula d'en Kenneth Branagh i és increíbe. En aquesta obra literaria i en la pel·lícula, el Príncep Hamlet diu: ser o no ser, esta es la questión.
    En la pel·lícula surt tot el llibre senser ja que aquesta dura 4 hores. L'heu de veure.

    ResponElimina
  15. Hola sóc la Marina.
    El meu llibre preferit és el diari d'Anna Frank, molt conegut internacionalment.
    Aquest llibre va ser escrit per una nena adolescent jueva, on allà explicava situacions que havia de viure durant el nacisme.
    Trobo que aquest llibre és molt instructiu doncs aporta informació sobre el nacisme i totes les calamitats que havien de patir els jues. Sobre aquest llibre s'han fet pel·lícules i s'han fet molts comentaris. Bé qui estigui interessat en temes del nacisme li agradara molt.
    Fins dilluns.

    ResponElimina
  16. Hola sóc la Paula Toro.
    El meu llibre preferit és el Món Groc.
    Està escrit per l´Albert Espinosa.
    A mi personalment a sigut un dels llibres que més m´ha agradat.I a sigut força interessant llegir-lo.Recomano aquet llibre perquè estic segura de que us agradara molt.
    Fins dilluns.

    ResponElimina
  17. Hola sóc la Carlota Manonelles de 2nB, els llibres preferits són escrits per l'Albert Espinosa, crec que aquests llibres han estat escrits d'una manera molt peculiar i t'ensenyen moltes coses.
    Os recomano que en llegui-ho .
    Fins dilluns

    ResponElimina
  18. Hola sóc la Paula Monserrat, i la veritat és que no tinc cap llibre preferit, hi han molts que m'agraden, però l'últim que m'he llegit m'ha agradat molt i és "El llibre negre dels secrets".
    Magrada aquest llibre perquè és molt interessant.Os el recomano.
    Fins dilluns!

    ResponElimina
  19. Hola, sóc l' Andrea Grau i el meu llibre preferit és el llibre el nen amb el pijama de ratlles de Jolm Boyne. A mi m' agrada molt la història perquè va sobre dos nens que fan una amistat prohibida, ja que viuen en mons diferents. M' agrada perquè l' únic que volen és estar amb el seu amic, i al final moren junts. Personalment aquesta història em va emocionar molt i sens dubte és el meu llibre preferit.

    ResponElimina
  20. Hola sóc la Paola de 2n ESO B.La veritat és que fa molt que no llegeixo però l'últim llibre que me llegit ha estat " El niño con el pijama de rayas", de John Boyne.A mi concretament m'agraden els llibres realistes i aquest t'explica la situació de dues famílies completament diferents en una época molt marcada en la història contemporània.

    ResponElimina
  21. Hola sóc el Jordi Cerarols de 2n B. Bé, un dels meus llibres preferits és la triologia de "Memòries d'Idhún" de la Laura Gallego García, que et situa en un món de fantasia amb tot de criatures increïbles i munt d'aventures per viure. Aquesta triologia és una d'aquelles que no t'importa tornarte-la ha rellegir una i altra vegada. Així doncs, la recomano a tothom que li agradi la temàtica fantàstica.
    Un altre llibre de la mateixa escriptora, que trobo molt interessant, és "Dos ciris al diable", en el qual uneix dimonis i àngels en una aventura plena d'emocions.
    I, per finalitzar també m'agradaria recomanar la triologia "Cor de Tinta", "Sang de tinta", "Mort de tinta" de la Cornelia Funke. Del primer llibre n'han fet la pel·lícula.

    Adéu i fins dilluns.

    ResponElimina
  22. Hola sóc el Guillem Cuxart de 2n ESO B.
    El meu llibre preferit és el de "Un any al paradís: el meu diari del triplet" d'Andrés Iniesta.
    M'agrada molt aquest llibre perquè explica com va viure el triplet, sempre m'agrada veure un punt de vista diferent i en aquest cas, és el punt de vista d'un jugador que ho ha fet possible.
    També ha fet aquest llibre perquè va marcar el gol contra el Chelsea que va fer possible las classificassió per a la final de la lliga de campions

    ResponElimina
  23. Hola sóc la Anna, tinc dos llibres que em vaig llegir quan tenia uns 12 anys que em van encantar: "L'herència" del Jaume Cela i un altre que es diu "memòries d'una vaca" de Bernardo Atxaga. Dels llibres que m'he llegit fa poc puc destacar algún diari de la Carlota de la Gemma Lienas que és la meva escriptora preferida.

    ResponElimina
  24. Hola soc el Marc de 2n-B per a mi el llibre que m'ha agradat mes a estat ha sigut el diari de greg

    ResponElimina
  25. Hola sóc la Laia Catalán. Jo tampoc tinc un llibre preferit però l'últim que m'he llegit ha estat El món groc, d'Albert Espinosa. M'ha encantat i m'ha captivat molt fins al final. També m'ha fet créixer com a persona perquè després de veure tota la sèrie de Polseres Vermelles ja sabia de que anava el tema i facilment m'he pogut posar en la seva pell i gaudir dels seus consells. És un llibre que és ple d'aventures i anècdotes que, al llarg de la vida, t'acabes trobant amb elles i l'Albert amb aquest llibre ens fa un favor a tota la gent que encara no ens hi hem encarat. El recomano a la gent que tingui temps i ganes de llegir. Fins demà!!!!!

    ResponElimina
  26. Hola,
    Sóc l'Ona Molas. Per mi el millor llibre és el Món Groc d'Albert Espinosa perquè m'ha fet pensar i reflexionar sobre la vida i els hospitals me'ls a fet veure d'una altra manera.
    Fins demà!!!

    ResponElimina
  27. Hola, sóc Gal.la.
    El meu llibre preferit és diu "maleït karma" (maldito karma perquè me'l vaig llegir en castellà)de l'escriptor David Safier que és un escriptor alemany.

    ResponElimina
  28. Hola sóc l'Ariadna de 2n ESO A jo no tinc cap llibre preferit, en tinc molts i tots m'han agradat molt però en dire un que va destacar bastant: va ser el de mandràgora de Laura Gallego, és una escriptora molt bona i disfruto molt llegint els seus llibres.

    ResponElimina
  29. Hola sóc la Júlia de 2n ESO A,especialment no tinc cap llibre preferit,però La Història interminable hem va agradar molt.
    adew

    ResponElimina
  30. Hola sóc el Paco de 2n ESO B, tinc molts de favorits però m'agrada especialment l'aventura i la fantasia. Un bon exemple per a mi es Harry Potter de J.K. Rowling, sobretot el sisè llibre d'aquesta saga.
    El recomano per a la gent que li agradi aquest gènere.
    Adeu

    ResponElimina
  31. Hola, sóc en Nicolás de 2n d'ESO B,
    He de dir que no tinc llibre preferit però sí que tinc una trilogia preferida: El Llegat, format per Eragon, Eldest i Brisingr (sortirà un quart llibre), de Christopher Paolini.
    És una trilogia fantasiosa que té lloc al regne imaginari d'Alagaësia. Tracta sobre l'Eragon, un noi jove que, junt amb el seu drac, Saphira, haurà de salvar tot el seu regne de les mans de Galvatorix.
    M'agraden perquè estan molt ben escrits, són molt emocionants i un cop que comences a llegir-los ja no pots parar.
    Els recomano a la gent que li agradin els llibres de fantasia i d'aventura i, sobretot, els libres grans.
    Fins dilluns!

    ResponElimina
  32. Hola sóc el Diego i bé el meu llibre preferit és el Jurassic Parc de Michael Crichton. M'agrada per la temàtica ja que sempre m'han apassionat els dinosaures i el recomano a tots els que li agradi llegir ficció.

    ResponElimina
  33. M'estic posant dels nervis amb l'albert espinosa i el món groc.
    Sap tractar un tema traumàtic en una història divertida i entretinguda, però de bon escriptor res.

    ResponElimina
  34. Bon dia, que no t'agradi l'Albert Espinosa entra dins el fabulós món de la opinió. I m'agrada molt que utilitzis el bloc per expressar-ho, però, com a administradora, et demano que firmis els teus comentaris. Tota la resta ho fa.
    Gràcies i fins aviat

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.