dimarts, 5 de maig del 2020

Father and daughter (o saber dir adéu)



Què explica realment aquest vídeo tan poètic?
Què voldries agrair als teus progenitors masculins (pare, avis, besavis, germans grans, etc?

Respon aquestes dues qüestions a COMENTARIS en mode anònim i posant el teu nom i grup a sota. (Si tens problemes per publicar-ho, envia-li al teu/teva professor/a i nosaltres el publicarem)

Gràcies (i en una propera ocasió ens ocuparem dels nostres ancestres femenins)

46 comentaris:

  1. Jo crec que al principi del vídeo, el pare s'acomiada de la filla, ja que ha arribat la seva hora (mort), i la filla, va cada dia allà a esperar que un dia torni. Al final del vídeo es pot veure com la noia es reuneix amb el seu pare, cosa que dóna a entendre que també ha arribat la seva hora.

    Voldria agrair als meus familiars el fet de sempre estar allà quan ho necessito.

    Noa Carrera Roig
    2n ESO B
    Grup blau

    ResponElimina
  2. Aquest vídeo tan poètic realment explica la pèrdua d'un esser estimat, en aquest cas el pare. A la nena li costa molt oblidar-ho i per això va durant tota la seva vida al mateix lloc buscant una resposta. Fins que finalment troba la barca i pot morir en pau, el que li fa retrobar-se de nou amb el seu pare.
    El que m'agradaria agrair als meus progenitors masculins és tot el que m'han ensenyat fins ara, com m'han cuidat i com m'estimen.

    Mireia Avilés Valero
    Grup blau

    ResponElimina
  3. En aquest vídeo es veu que al principi el pare es mor, el que representa la pèrdua d'una persona que estimes, i el que passa és que la nena no s'acaba d'acomiadar d'ell, ja que no el vol deixar anar. Al final la nena el deixa anar i s'acaba retrobant amb ell, el que dóna a entendre que també ha mort.

    Jo volia agrair als meus familiars que sempre estan quan els necessites.

    Elena Pera
    2n ESO A
    Grup Blau

    ResponElimina
  4. El que explica aquest vídeo és que:Un pare s'acomidada de la seva filla no vol que se'n vagi,llavors el pare se'n va i en algún punt mor,la filla passa tota la seva vida recordant-lo, i va molt al lloc on se'n va acomiadar d'ella. LLavors al final, quan ja és vella,va un altre cop on es va acomiadar d'ell,tot està ple de gespa fins que,troba la barca del seu pare,ella es dorm allà i deperta i es troba amb el seu pare i s'abracen,que significa que ha mort i ara es troba amb ell.
    Jo agraeixo als meus familiars masculins el fet de que sempre hagin estat allà i, que si algun mor el recordarè sempre

    David Del Campo
    2N ESO A
    Grup blau

    ResponElimina
  5. Jo crec que aquest vídeo tracta sobre els sentiments de quan perds un ésser estimat en aquest cas el seu pare, la nena no pot oblidar-lo per això a mesura que passen els anys, ella continua anant al lloc on es van acomiadar per recordar-lo.
    Llavors en el final quan ella ja es vella va un altre vegada al lloc que ara està ple de gespa fins que, en una esplanada veu la barca del seu pare, es dorm i al despertar-se es troba el seu pare i s'abracen, significa que ha mort i es tornen a trobar.
    Jo vull agrair a tots els meus familiars.

    Martina Fornier Rius
    2n ESO B
    Grup Verd

    ResponElimina
  6. El curtmetratge tracte sobre el com és perdre us ésser estimat, en aquest vídeo, la nena perd al seu pare, doncs ella no pot passar pàgina i oblidar-se, i cada dia va a l’últim lloc on va estar amb el seu pare, on es van acomiadar, i un dia aquell lloc estava ple de gespa, doncs la senyora decideix anar a la barca del seu pare i es dorm allà fins que es desperta i veu al seu pare, que representa que es retroba amb ell ja que ha mort.
    Jo vull agrair els meus avis, el meu pare, els meus tiets, i al meu germà, que sempre m’han recolzat, m’han fet riure com ningú i m’han ajudat amb tot el que han pogut.

    Laura Álvarez
    2n ESO B
    Grup Vermell

    ResponElimina
  7. Jo crec que el curmetratge tracta del que es sent quan es perd algú proper a tu, en aquest cas el pare d'aquesta nena mort. La nena es va quedar molt afectada per aquest succés i llavors sempre anava al lloc on ell va morir. Un dia en concret, la nena ja adulta, va decidir anar a una barca del seu pare i es va dormir allà. Segons després apareix ella abraçada amb el seu pare mort, això vol dir que a ella també li ha passat el mateix que al seu pare, la mort.
    Jo vui agrair tant als meus familiars com als meus amics, que sempre estan allà quan i on ho necessito.

    Álvaro Carvajal
    2n ESO B

    ResponElimina
  8. Jo crec que aquest vídeo vol expressar el nostre sentiment cap als nostres familiars, que encara que ja no hi siguin, sempre els tenim al nostre pensament i en el fons, creiem que quan morim ens retrobem amb ells.

    Jo vull agrair a tots els meus familiars i amics per estar el meu costat quan ho necessito i creure en mi.

    Núria Seijas
    2n ESO A
    Grup Verd

    ResponElimina
  9. Aquest vídeo explica com transcórrer la vida d'una nena després de que el seu pare marxa. A l'inici es veu com el pare i la filla van en bici i ell la deixa després de fer-li una abraçada. La filla durant tota la seva vida sempre torna al lloc on va desaparpèixer el seu pare se suposa que amb l'esperança de tornar-lo a veure, però realment mai torna. Quan ja és molt gran, veu la barca del pare i penso que allà estirada perd la vida. Després el vídeo dona a entendre que els dos es retroben i s'abracen.Finalment tornen en certa manera a estar junts.
    Al meu pare li agraeixo que estigui al meu costat i em recolzi en tot.

    Arnau Pizarro
    Grup verd

    ResponElimina
  10. Aquest vídeo el que realment explica és la dificultat d’oblidar la pèrdua d’una persona estimada. El vídeo comença amb la mort del pare d’una noia, a ella li costa molt passar pàgina i oblidar-ho, aleshores durant la seva vida torna al lloc on van acomiadar-se tots dos. Anys després troba la barca del seu pare i representa que ja pot morir en pau, ja que ha trobat una resposta a les seves preguntes. Finalment representa que la noia es retroba amb el seu pare, i que ella també ha mort.
    Vull agrair a tots els meus progenitors masculins tot el que m’han ensenyat al llarg de la meva vida, com m’han cuidat sempre i com m’han ajudat tot el que han pogut.

    Marina Muñoz
    2n ESO B
    Grup Verd

    ResponElimina
  11. Aquest vídeo tracta sobre la mort d'un ésser estimat, en aquest cas la mort d'un pare. La seva filla està molt afectada i no ho pot superar, per això cada dia va al lloc on el seu pare va morir. Un dia la filla quan ja es gran decideix anar a la barca del seu pare i es dorm allà i quan desperta veu al seu pare, això representa que es torna a trobar amb ell ja que ella ha mort.
    Vull agrair als meus familiars masculins el fet de que sempre hagin estat allà, i m'hagin ajudat amb tot.

    Adriana Casellas
    2n ESO B
    Grup verd

    ResponElimina
  12. Aquest cortmetratge tracte sobre una nena que viatga amb el seu pare a la platja i aquest mor en una barca allà, la nena no pot soportart tal desgracia així que hi va cada dia fins que ella acaba morint estirada a la mateixa barca.

    Agraeixo als meus familiars masculins perquè son els familiars amb els que m'entenc millor, sobretot el meu pare que m'ajuda molt.

    Yann Ruz
    2n ESOB
    Grup Blau

    ResponElimina
  13. En el vídeo es pot veure com el pare s'acomiada de la seva filla a causa de la mort. Aleshores com la filla no el pot oblidar, cada dia va al lloc on va veure el seu pare per últim cop. Fins que un dia la filla troba la barca del pare i s'adorm a dins d'ella. Quan desperta es troba amb el seu pare. Això representa que la filla també ha mort.

    Vull agrair als meus progenitors perquè sempre em cuiden i estan amb mi quan ho necessito.

    Laia Andreu
    Grup Verd

    ResponElimina
  14. Aquest curtmetratge expressa el dolor de la pèrdua d’un ésser estimat, en aquest cas la del pare.
    En el vídeo la noia va cada dia durant tota la seva vida a on va veure al seu pare l’ultima vegada. El temps va passant i la noia, cada dia més gran, segueix anant allà per veure si el seu pare ha tornat. Al final la noia, ja gran, es retroba amb ell, tornant a ser la nena que un dia va abraçar al seu pare abans de que morís.

    Jo als meus progenitors masculins vull agrair el mateix que als femenins: gràcies per entendre’m quan ningú més ho fa.

    Elsa Tomé
    Grup Vermell

    ResponElimina
  15. Jo crec, que aquest vídeo intenta explicar la pèrdua d'alguna persona molt important. En aquest cas, una relació forta com la d'un pare i una filla, en la qual el pare s'acomiada i es pot dona entendre que fa referència a la mort. La filla molt dolguda va cada dia al lloc on es va acomiadar i encara que alguns dies li costi més que altres, ella segueix anant. Segueix anant, fins que un dia quan ja és gran, es troba la barca amb la qual el seu pare es va anar i ella decideix dormir allà. Es pot donar a entendre que ella també ha mort ja que es desperta i es troba amb el seu pare.


    Aina Sanabre
    2n ESO B
    Grup verd, Elisabet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo, als meus familiars els hi vull agrair tot el que fan per mi i per ajudar-me quan ho necessito

      Elimina
  16. Aquest curtmetratge explica l’història d’una filla i el seu pare, però un dia el pare se’n và i no torna mai més. El temps va passant i quan ella passa per on el seu pare la va deixar, sembla que recordi el dia que la va deixar, i quan ella és una àvia, troba la barca del seu pare, i finalment es retroben en el més enllà després de molts anys.
    A mi m'agradaria agrair al meu pare, al meu avi i al meu tiet per haver-me estimat tant durant tots aquests anys. Els hi dono les gràcies per haver aguantat els meus crits(de petit) les meves rabietes i els meus plors.

    Roger Cristóbal
    2 ESO B
    Grup vermell

    ResponElimina
  17. Jo crec que aquest vídeo tracta sobre la mort d’un ésser molt important i estimat, en aquest cas el pare d’una noia. La filla es troba molt trista, cada dia va al lloc on va morir el seu pare perquè no ha aconseguit superar la seva pèrdua i per més que hi ha vegades que li fa molt mal anar-hi ella no deixa de anar. Després de molt de temps quan la nena ja és gran, va a aquest lloc i es troba la barca del seu pare i decideix dormir allà. Quan es desperta veu al seu pare i dona a entendre que la filla també ha mort i per això es troba amb el seu pare. Vull agrair als meus familiars masculins perquè sempre han estat amb mi, m’han cuidat tota la vida i m'han donat molt d'afecte sempre.

    Sofía Murzi
    2 ESO B
    Grup blau

    ResponElimina
  18. En aquest vídeo, un pare s’acomiada de la seva filla i se'n va amb una barca, que em sembla que vol dir que és la seva mort. A mesura que passa el temps, la filla es va fent gran i vol que el seu pare torni, per això va cada dia al lloc on es va acomiadar del seu pare. Arriba un dia on ja no hi ha aigua, i decideix anar caminant per on hi havia l’aigua, fins que troba la barca del seu pare, però no hi ha ningú. Aleshores, comença a córrer fins que es retroba amb el seu pare, cosa que em fa pensar que ella també s’ha mort.

    Vull agrair als meus ancestres masculins tot el que han fet per mi i tota la paciència que han tingut.

    Àlex Martínez
    2n ESO B
    Grup Marina

    ResponElimina
  19. El curtmetratge representa la mort, una nena perd al seu pare a causa de la mort. La nena cada dia va al mateix lloc on el seu pare va morir, ja que no ha superat perdre a un familiar tan estimat, la nena al cap d’un temps veu que està la barca del seu pare i ella decideix posar-se a dormir allà, quan es desperta veu al seu pare, i això em fa entendre que ella també a mort. Vull donar les gràcies a tots els homes de la meva família per sempre preocupar-se per mi.

    Emma Andreu
    2n ESO B
    Grup vermell

    ResponElimina
  20. Aquest vídeo tracta sobre la mort i que és molt difícil superar una pèrdua d'un ésser molt estimat. En el vídeo apareix un home amb la seva filla, seguidament es veu com el pare se'n va amb una petita barca, s'endinsa dins del mar, aquest fet simbolitza la mort.
    Durant el vídeo es va veient com la nena a mesura que es va fent gran va cada dia al lloc on la va deixar el ser tan estimat.
    Al final la nena apareix a la barqueta amb el seu pare, la qual cosa des del meu punt de vista vol dir que ella també s'ha mort. Vull agrair a tots els meus progenitors masculins, tot el que han fet per mi.

    Jana Nadal
    2n ESO A
    Grup verd

    ResponElimina
  21. Jo crec que aquest curtmetratge parla sobre els sentiments que sents en perdre el teu pare (avi, tiet, germà...) i com és de difícil oblidar-lo, perquè és una persona que et deu importar molt i et deu estimar molt, ja que és una persona que t'ha ajudat a arribar a ser qui ets ara mateix. Al principi, quan el pare agafà la barca i no torna, representa la mort.
    Vull agrair als meus progenitors masculins com m'ha ajudat a ser i a millorar la persona que soc ara mateix.

    Roger de la Vega
    2n ESO A
    Grup Vermell

    ResponElimina
  22. En aquest vídeo apareix un pare que acompanya la seva filla quan és petita, però el pare s'acaba morint, deixant a la nena sola.

    La nena cada dia a la platja esperant que torni el seu pare.

    Jo crec que simbolitza que no hem d'esperar coses impossibles per que sinó ens passem la vida esperant.

    Jo vull agrair als meus progenitors que sempre m'ajuden quan ho necessito.

    ResponElimina
  23. el vídeo parla sobre quan perds un ésser estimat per ejmplo el seu pare la nena no ho pot oblidar-ho per això van passant anys i la nena segueix anant el lloc que li recorda al seu estimat pare però quan ella es posa de vella i tot a l' mateix lloc que el seu pare li portava.

    Boxiang Zhan
    2n ESO B
    Grup Ferran

    ResponElimina
  24. Jo crec, que el pare quan s'envia amb la barca, vol dir que es mor i s'allunya. La seva filla, cada dia va a veure si el seu pare torna perquè el troba molt a faltar. Quan la filla ja es torna vella decideix anar caminant per on havia anat el seu pare perquè s'havia assecat l'aigua. quan troba la barca del seu pare, s'estira i com ja es vella s'adorm i es mor. Desprès al mon dels morts es converteix en nena i veu el seu pare que sap que la seva filla s'ha mort i s'abrasen.
    Volia agrair als meus progenitors masculins que sempre m'ajuden quan ho necessito.
    Nil Escorsa
    2n ESO A
    Grup verd

    ResponElimina
  25. Aquest vídeo parla sobre lo difícil que es oblidar la mort d’un estimat.
    Es la mort del pare d’una noia, ella no és capaç de passar pàgina. Un dia torna al lloc on van acomiadar-se. Uns anys després la noia torna a la barca del seu pare i sembla que ja pot morir en pau. A final es veu com si la noia es retroba amb el seu pare, ja que ella es morta.
    Vull agrair als meus progenitors masculins tot el que m’han aportat i m’han ensenyat sempre, i també per cuidar-me.


    Claudia Aixa P
    2n ESO A
    Grup blau

    ResponElimina
  26. Aquest curtmetratge representa el buit que deixa un familiar estimat en aquest cas el pare, en anar-s'en.
    En el vídeo s'observa com cada dia, la noia va al lloc on el va veure per última vegada. El curtmetratge mostra que per complicat que sigui ella sempre va al lloc on ell la va deixar esperant el seu retorn, van passant els anys, però ella segueix tan persistent com sempre, fins que un dia al trobar la barca en la qual ell se'n va anar, ella la mira i entra, i finalment s'adorm tornant a ser la nena que jugava amb el pare abans que morís.

    Vull agrair als meus progenitors masculins perquè sempre estan amb mi i m'entenen quan més ho necessito.

    Ivet Jardí
    2n ESO B
    Grup vermell

    ResponElimina
  27. Doncs crec que tracta de que el pare al anar-se representa la seva mort i la nena sempre torna perquè el troba a faltar i quan es vella per fi segueix al seu pare i el torna a veure al morir.
    Voldria agrair al meu germà i pare per sempre ajudar-me.

    David Díaz
    Grup vermell
    2n ESO B

    ResponElimina
  28. Doncs aques video va sobre que el pare s'en va i la filla el troba a faltar durant tota la seva vida i sempre va a la mutanya haber si el veu fins que al final troba la barca on mor en pau i finalment torna a veure al seu pare.

    Marc Arroyo
    Grup verd
    2n ESO A

    ResponElimina
  29. Aquest curtmetratge tracta sobre els sentiments que tens quan perds un ésser estimat. Jo crec que quan el pare s'en va amb la barca representa la seva mort, llavors la filla sempre anava a la muntanya a veure si el veia tornar amb la barca. Fins que un dia va veure la barca, s'estira i és mort, retrobant-se amb el seu pare.

    Voldria agrair a tots els meus progenitors masculins que sempre han set un exemple per a mi.

    Miquel Martí
    2n ESO A
    grup verd

    ResponElimina
  30. Aquest vídeo va de que una nena va amb el seu pare a una muntanya amb bicicleta i el pare se’n va amb barca i la nena es queda sola i a mesura que van passant els anys la nena va tornant per veure si algun dia es troba al seu pare i mai se’l trobava. Un dia que la nena ja estava molt vella va decidir fer el mateix que el seu pare i de sobte és va trobar la barca del seu pare.

    Núria Cristòfol
    2n ESO A
    Grup verd

    ResponElimina
  31. Aquest curtmetratge el que ens ensenya és lo difícil que és perdre a una persona que estimem. En el vídeo es pot veure com la noia va cada any al costat del mar a veure si torna el seu pare. Passen els anys i no el veu tornar, la noia es va fent gran però segueix amb esperança per veure si el veu. La noia es ja gran i finalment troba el lloc on el seu estimat pare va morir. Finalment es tornen a trobar i s'abrassen.

    Jo voldria agrair als meus progenitors masculins que sempren estan allà quan ho necessito i que sempre m'entenen.

    Hugo Soriano
    2n ESO A
    Grup verd

    ResponElimina
  32. Doncs jo crec que aquest curtmetratge va sobre la dificultat que tens per "passar pàgina", quan algú mor. Ja que el curtmetratge va d'un pare que se'n va i mor. Però la noia té esperança de que pot tornar. Perquè la noia anava cada any al lloc on el seu pare la va deixar. Van passar anys i el pare seguia sense apareixer. Finalment, la noia, que ja era gran, va trobar la barca del seu pare, es va estirar, i va morir. Quan va morir el seu pare i ella es van tornar a veure.

    Jo voldria agrair al meu pare perquè sempre m'ajuda en tot.ç

    Lorena Sánchez
    2 ESO B
    Grup Vermell

    ResponElimina
  33. Jo crec que aquest vídeo tracta sobre que arriba l'hora de la mort del pare, i la filla es pensa que algun dia tornarà I van passant els anys fins que s'adona conta que mai tornarà i que l'unica manera de tornar a veure'l és arribant a la seva fi.Aixó mostra que de veritat ens estimem.
    Jo vull agrair aels meus familiars i amics perquè sempre m'ajuden i m'estimen i perquè mai em deixin d'estimar.
    Ángel Sanchez
    grup blau
    2nESO A

    ResponElimina
  34. Jo crec que aquest video tant poètic va sobre la mort d'algú molt estimat, en aquest cas el pare. Arriba l'hora de la mort del pare (quan entra la barca) i la filla no el pot oblidar. Com sempre el té dins el cap, va a "visitar-lo" cada dia i per aixó cada dia va on són aquells arbres a veure si torna. Al cap d'un temps es dona ompte de que mai tornarà i es quan arriba una barca per a que ella pugui morir en pau. Al final, es retroben i s'abraçen.
    M'agradaria agraïr als meus progenitors masculins perquè sempre han intentat estar-hi quan més ho he necesitat.

    Grace Piqué
    Grup verd
    2n ESO A

    ResponElimina
  35. Jo crec que aquest vídeo tracta sobre la mort d'un esser proper i estimat, jo crec que vol donar a entendre que els adults no estaran aquí tota la vida sinó que haurem de fer les coses per nosaltres sols, però que sempre estaran al teu costat quan ho necessitis.
    M'agradaria agraïr als meus progenitors masculins que sempre han fet de tot per poder conseguir alguna cosa que em fes molta ilusió.

    Martí Torelló
    Grup verd
    2N ESO B

    ResponElimina
  36. Jo crec que aquest curtmetratge, representa el que seria la mort, la pèrdua d’algú. En aquest cas una persona propera, com la que és la figura masculina d’un pare. Tots nosaltres pensem que estaran sempre, com aquesta nena que pensava que sempre estaria, o que al menys tornaria. Però no és així. Ells ens preparen per una vida millor, per ser millors persones, però no per viure-la amb ells. Només podrem explicar-les o ensenyar-les en que persones ens hem convertit quan nosaltres també ens morim. Jo vull agrair als meus avis per donar-me suport encara que ho estigui fent tot malament, a animar-me i venir a veure’m als partits i de totes les rialles que he passat amb ells. Agraeixo al meu pare per ensenyar-me part de totes les coses que se, per intentar fer de mi una millor persona. I a tots en general, gràcies per estar quan ho necessito.

    Noa Brezmes
    Grup Vermell
    2ESO A

    ResponElimina
  37. Aquest curtmetratge va de que una noia que el seu para ha mort, fent la representació de que s’ha anat en barca, la noia tots el dies passa per el lloc on el seu pare s’havia anat i te l’esperança de que algun dia torni a veure’l crec que no ha acabat de superar la mort del seu pare i es per això que potser també va. Durant el curtmetratge es veu com la nena creix i es fa gran, fins que un dia s'apropa a la barca i veu al seu pare de nou i crec que simbolitza que la dona a mort.

    Des de aquí aprofito per fer un agraïment a tots el meus familiars masculins que al igual que els femenins sempre m’han recolzat amb tot.

    JUAN TIL
    2ESOB
    Grup vermell

    ResponElimina
  38. Jo crec que aquest curtmetratge tracta d'una pèrdua, que és la del pare de la nena. Va passant el temps i la nena segueix anant al lloc on va morir el seu pare. Un dia la filla es va trobar la barca del seu pare, i va decidir dormir allà. Quan es va despertar va veure al seu pare. Això em dóna a entendre que la filla també s'ha mort.
    Jo els hi vull agrair tot el que fan per mi, i per haver-me cuidat.

    Judith Castell
    Grup Vermell
    2 ESO B

    ResponElimina
  39. Jo crec que aquest curtmetratje tracta de lo que sent una persona quant perd a un familiar, en aquest cas és la nena qui perd el seu pare, i la nena no ho accepta i no para de buscar al seu pare però no el troba.Un dia la nena troba la barca del seu pare i s'estira allà a dormir i quan es desperta la nena troba al seu pare,i això em dona a pensar que la nena també a mort.

    Jo vull agraïr al meu pare i avis tot lo que han fet per mi i ancara fan.

    Miguel Cuadrado Salas

    Grup Vermell

    2n ESO A

    ResponElimina
  40. Jo crec que aquest curtmetratge explica la pèrdua d'un familiar, en aquest cas el pare de la nena que se'n va en una barca i no torna. La nena va tots els dies al lloc on el seu pare es va anar per veure si torna, però mai apareix. Al final del vídeo es pot veure com la noia torna al lloc i troba la barca del seu pare i es posa a dormir. Al dia següent veu al seu pare que això representa que ella també a mort.

    Jo vull agrair als meus familiars masculins tot el que han fet per mi i el que segueixen fent.

    Carla Gavilán
    2n ESOB
    Grup Vermell

    ResponElimina
  41. EL que explica aquest curtmetratge és la pèrdua d'un familliar, en aquest és el pare. El que passa es que el pare se'n va a una barca que es una manera poètica de dir que s'ha mort, i la filla va cada dia havera si ha tornat i va passant el temps fins que un dia li toca a ella agafar la barca, es mor, i es retroba amb el seu pare que també ha mort.

    Jo vull agraïr als meus familiars masculins tot el que m'han ajudat i que han fet per mi.

    Laia Morata
    2n ESO A
    Grup Vermell

    ResponElimina
  42. Aquest curtmetratge'crec'que explica la pèrdua d'un familliar, en aquest cas és el pare. Que passa? Dons el que passa es que el pare se'n va a una barca i no torna. La filla va cada dia al lloc on el seu pare es va anar per veure si torna i va passant el temps fins que un dia li toca a ella agafar la barca, es mort, i es troba amb el seu pare que també ha mort.

    Jo vull agrair als meus familiars masculins, per tot el que han fet per mi.

    Xinyue Cindy Chen Xu
    2n ESO B
    Grup Blau

    ResponElimina
  43. Aquest curtmetratge explica la una mort d'un familiar. El pare del nen se'n va a la seva barca i mai més torna. El nen decideix anar tots els dies aquell lloc on el seu pare va desapareixer, però el nen no el veu cap dia . Al final el noi torna al lloc de sempre on hi troba la barca del seu pare i es posa a dormir. Per acabar, el noi passa pàgina com el pare i es troben els dos morts.

    Marta Brignardelli
    2n ESO B
    Grup Vermell



    Jo vull agrair al meu pare, que sempre m'ha cuidat molt, i s'ha deixat la pell per mi. T'estimo papi!

    ResponElimina
  44. El curtmetratge explica la pèrdua d'un familiar; el pare. Un dia el pare se'n va a un lloc amb la barca i no torna mai més. La nena decideix anar cada dia al mateix lloc a veure si el pare tornava. Però el pare no tornava. La nena decideix anar amb barca(pel seu treball) i va trobar el seu pare mort, i al final la nena també és va morir
    Jiarui Chen
    Grup Verd
    2n Eso A

    ResponElimina
  45. Aquest curtmetratge el que explica és la pèrdua d'un familiar masculí, en aquest cas, el pare. I el que mostra és que un dia el pare marxa en barca i no trona mai més. Doncs la nena vdecideix anar cada dia al mateix lloc on el seu pare va marxar, per veure si tornava. Anàven passant els anys però el pare no tornava. Doncs un dia com qualsevol altre, la nena o més ben dit la dona gran, va trobar la barca del seu pare trencada enmig d'un llac sec, i va decidir tombar-se en ella fins que va passar pàgina com el seu pare.

    Grup Vermell
    Carlota Vilardell
    2 ESO A

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.