dimarts, 24 de març del 2020

Vídeo-diari emocional (projecte interdisciplinat Llengua catalana/ Expressió)

CONTEXT ACTUAL
En aquesta àrea, les properes dues setmanes farem un projecte transversal que compren llengua catalana i expressió. Es tracta, de donar sortida al munt d’emocions noves que, segur, tots plegats estem sentint. Son dies de canviar les nostres rutines i de descobrir què és realment prioritari per nosaltres.
Venen temps de molts aprenentatges vitals i emocionals que ens marcaran per sempre. «Res tornarà a ser igual» he llegit en moltes reflexions, aquests dies. De fet, no sabem si aquesta afirmació és certa o no, el que sí que sabem és com ho estem vivint ara mateix i com ens estem sentint. Practicarem L’AQUÍ L’ARA


DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE:
Es tracta de fer una mena de vídeo-diari emocional del confinament que reculli les vostres emocions. El fem en vídeo perquè és més espontani. Tot hi val, sabeu que «el que passa a Expressió es queda a Expressió» i ha de ser una eina per vosaltres, per abocar-hi el que us calgui per poder estar millor. Només el veuré jo i seré súper respectuosa, confieu en mi, si us plau.
Es tracta d’anar-vos gravant en vídeo en algun moment del dia explicant com us sentiu, què heu après, alguna alegria del dia, preocupació, neguit, il·lusió, pensament....o l’emoció que sigui.
Tot el que us vingui de gust explicar estarà bé. No hi ha respostes correctes i incorrectes en el creixement personal, hi ha la resposta de cadascú.
Per tant, keep calm, no us estresseu gens amb aquest projecte perquè us ha de servir per alliberar-vos una mica i no carregar-vos més. Hi haurà de temps fins després de Setmana Santa per entregar-lo i el podreu fer més o menys llarg segons us vingui de gust ( i si algú necessita més marge, en parlem tranquil·lament)


Per veure la fitxa de la proposta completa cliqueu AQUÍ  (També està penjada al suro de l'assignatura d'expressió del clickedu)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.