dimecres, 22 de gener del 2020

Llegir és un sentiment



Què has llegit al pla lector durant el primer trimestre?

45 comentaris:

  1. Cuentos de buenas noches para niñas rebeldes.
    Aquest llibre va de les primeres dones que van poder fer alguna cosa com professora de matemàtiques, reina, escriptora.. etc. El llibre conté poca lletra i un dibuix de cada dona dibuixat per persones diferents. A cada dibuix i a una petita frase com d’ànims de que pots aconseguir tot allò que vols. Els autors són Elena Favilli i Francesca cavallo.
    Nuria Cristòfol.

    ResponElimina
  2. El llibre que vull recomanar es diu «tan senzill com tuitejar t'estimo», escrit per Bule Jeans.
    Aquest llibre és una novel·la d'amor, on cada capítol està narrat des de diferents punts de vista dels protagonistes.
    Tracta d'uns nois que comencen la universitat i s'hauran d'enfrontar a tot el que inclou aquesta nova etapa.
    Jo sincerament el recomano molt si t'agrada aquesta temàtica, el trobo molt interessant.

    Jana.Nadal
    2n ESO A

    ResponElimina
  3. Jo recomano un llibre que es diu Fairy Tail. La història va sobre una noia que volia anar al gremi Fairy Tail, ho aconsegueix entrar. En el gremi, va conèixer el Natsu, què era un noi que volia buscar a l’Igneel, un drac de foc que va criar a Natsu. En camí de la busqueda, Natsu i el gremi, es van trobar molts enemics dels altres gremis, que volia destruir el gremi de Fairy Tail, perquè no es porten bé els mestres de cada gremi. També n’han altres gremis que volen controlar el món, però Fairy Tail ho impedeixen.
    Jiarui Chen, grup verd

    ResponElimina
  4. El llibre que m'he estat llegint durant el darrer trimestre es diu "La Casa del Árbol" i és un llibre que tracta sobre dos adolescents que són millors amics. Van a l'institut junts i tenen diversos problemes amb els seus amics, la seva família, l'escola, la seva vida amorosa... i sempre es reuneixen en una casa que tenen en un arbre i allà és on posen els seus problemes en comú i es tracten d'ajudar uns als altres.

    Hugo Soriano
    Grup C

    ResponElimina
  5. Harry potter i la pedra
    filosofal

    És un llibre molt entretingut i interessant perquè és molt diferent a la pel·licula perquè hi han molt més detalls dels personatges i encara que no els puguis veure tels imagines i saps molt més sobre ells.

    També és un llibre d'acció, d'intriga, d'emoció i està escrit per una dona que és molt bona escriptora i es diu J.K Rowling, jo os el recomano perquè us pot agradar molt perquè és molt divertit i a mi no m'avurreix gens ni mica aquest llibre, és un llibre de deu m'encanta, va de que són tres nois que van a una escola de màgia i el reste es cosa vostre, el recomano!!!
    Marc Arroyo
    Grup Elisabet

    ResponElimina
  6. Jo recomano el senyor Luna, que es un llibre que ens estem llegint a classe a l’hora de lectura.

    Aquest llibre va sobre un senyor que es diu senyor Luna que es un sicari molt bo i el contracten per matar a un altre senyor que es diu Aurelio Coronado. Li diuen que si el mata li donaran molts diners i ell, just aquell dia te una reunió amb ell. Quan va a la reunió, suposada-ment, es troba amb el Aurelio Coronado i abans d’entrar a la sala li revisen tot el cos per si de cas te alguna cosa perillosa. El que ells no saben es que te un dard amagat a dins del cinturo del pantaló.

    Nil Escorsa

    ResponElimina
  7. El nom del llibre és «Timantti», escrit per Rebeca Stones. El llibre tracta sobre una noia que els seus pares són espies, i l’entrenen des de petita per poder defensar-se sola. A la següent missió no la poden portar i la ingressen a un internat de rics a Austràlia, on coneix molta gent nova, i on s'haurà d'enfrontar a amenaces que la posaran a ella en perill. És el meu llibre preferit amb diferència, el recomano molt!
    Marina Muñoz

    ResponElimina
  8. Hola classe, us vull recomanar un còmic/manga que es diu Bola de Drac, aquest és un còmic que explica la història d’un noi que es diu Son Goku. Ell ve d’un altre planeta d’una raça guerrera que es diu la raça dels superguerrers, el que fan en aquest planeta que es diu planeta Vegeta és enviar els nadons més dèbils a colonitzar planetes., en Goku és un d’ells però no recorda quina era la seva tasca a la Terra. Al aterrar amb una nau un avi que sap arts marcials el va acollir a casa. En Goku estima la Terra , per això en moltes ocasions la salva d’enemics. Aquest còmic t’explica les històries d’ell i els seus amics, el recomano moltíssim.

    2n ESO B
    Álvaro Carvajal

    ResponElimina
  9. A principis del primer trimestre, em vaig llegir el llibre ‘‘Divergent’’.
    A classe de religió hem vist la pel·lícula, si t'ha agradat, t'agradarà el llibre.
    Tracta sobre una noia que viu en una ciutat dividida en fraccions: erudició, gosadia, cordialitat, abnegació i veritat, llavors ha d’escollir una i passen coses.
    Encara que hagis vist la pel·lícula, la recomano molt ja que no passen les coses exactament iguals i així tens una visió diferent.

    Aina Sanabre

    ResponElimina
  10. M’estic llegint aquest llibre que es titula “Don’t even think about it” (és en anglès) i, bàsicament per no fer espòiler, va sobre la vida amorosa d’una noia. Aquesta noia té bastants problemes d’amor i un dia, a classe, s’està preguntant perquè li va ficar les banyes al seu novio actual. Ho pensa, i el noi del costat li pregunta perquè ho va fer. La noia es va quedar flipant i li va agafar una paranoia.

    Grace Piqué 2n ELISABET

    ResponElimina
  11. El llibre que m'estic llegint es el "Escape book de la Casa de Papel". Aquest llibre consisteix en que "El Profesor" li proposa una sèrie de endevinalles i reptes a un amic seu de la infància. Et tindràs que posar en la pell del seu amic, i poder completar els reptes i endevinalles, en la qual t'emportaran a altres pagines per poder continuar amb el llibre. Al final de cada capitol tindràs unes imatges en la qual et donaran pistes. Podràs utilitzar els característics ocells de paper com a pistes.

    Martí Torelló. Grup Verd.

    ResponElimina
  12. Jo recomano el còmic de Mouse que parla sobre l’Holocaust representant als Jueus com rates i a els Nazis com porcs. També explica com tractaven als Jueus i en quines condicions havien de viure i com era la seva vida després de sobreviure al Holocaust
    El recomano perquè per molt que sigui un còmic conté tanta informació com un llibre.

    Miquel Martí 2n ESO A Elisabet

    ResponElimina
  13. Jo durant aquest trimestre m'he llegit dos llibres.
    El primer que m'he llegit ha sigut el de "Primavera en Tokio" que va de una història explicada des del punt de vista de cada personatge.
    I el segon és "Divergent" que me'l vaig començar a llegir.

    Carlota Vilardell
    Grup Vermell 2n d'ESO

    ResponElimina
  14. Els límits de la vida: va sobre una adolescent que està malalta al hospital i troba una infermera que li explica coses sobre la natura els animals i es fa preguntes sobre els orígens de la vida, es un llibre que et fa pensar i raonar.

    Anne Frank: aquest llibre es sobre la famosa història de una noia jueva a la segona guerra mundial, parla sobre la convivència en una casa molt petita i amb moltes persones durant dos anys, també parla sobre els canvis dels adolescents físicament i també emocionalment.

    La saga del Elvis Riboldi: un noi molt especial que treu molt males notes al institut i totes les aventures li passen a ell i amb els seus amics

    Martina Fornier
    Grup Verd 2n d'ESO

    ResponElimina
  15. Jo m'he llegit el llibre anomenat "Sin miedo a volar", de la campiona olímpica, Simone Biles. Aquest llibre és una biografía sobre ella, desde la seva infancia en un centre d'acollida fins a arribar a ser la guanyadora de las olimpiadas de Rio 2016. Una dona molt lluitadora que el que es proposa ho acaba aconseguint per la seva voluntant de fer las cosas amb cap i arriscan-se a fracasar.

    Marta Brignardelli
    2nB (Grup vermell)

    ResponElimina
  16. Estic llegint el llibre de Ocho Apellidos Vascos. Que tracta sobre un andalús que te una aventura amb una dona del País Vasc. Ella es deixa el telèfon a casa de l'andalús i ell decideix anar al País Vasc a donar-li el telèfon a la mà. I allà viuen moltes coses gracioses. (És una comèdia)

    Juan Til
    Grup Vermell 2n d'ESO

    ResponElimina
  17. Jo durant el 1r trimestre he llegit dos llibres, un dels llibres que he llegit es diu "Harry Potter i la pedra filosofal" de la J. K. Rowling. Aquest llibre va sobre un nen que viu amb els seus tiets i el seu cosí. El nen descobreix que és mag i llavors se'n va a una escola de màgia que es diu Hogwarts on viu moltes aventures.
    L'altre llibre que m'he llegit es diu "Un pliegue en el tiempo" de la Madeleine L'Engle, va sobre la possiblitat de fer un pleg en el temps.

    Carla Gavilán
    2n ESO B
    Grup Vermell

    ResponElimina
  18. Jo durant el primer trimestre m'he llegit 2 llibres:
    -Wolfang i el secret del pare de Laia Aguilar. Va sobre un nen que es diu Wolfang que fa temps que viu amb el seu pare, tot sembla que va bé fins que el Wolfang creu que el seu pare amaga un secret i el vol descobrir.
    - El diari groc de la Carlota de Gemma Lienas. Es un diari escrit per la Carlota i mentres que explica el seu dia dia també relata les conseqüències que pot prvocar el consum de drogues.

    Laia Morata
    2on d'ESO A
    Grup Vermell.

    ResponElimina
  19. Jo durant el primer trimestre he llegit It de Stephen King.Es un llibre de terror on a un poble anomenat Derry un grup de nens tindran que vèncer a una força maligna multiforma que forma els teus pitjors malsons.Aquesta criatura ve del espai i no té un nom però en aquest poble te la forma d'un pallasso anomenat Pennywise.Les principals víctimes son nens perquè es més fàcil enganyar-los i segrestar-los.

    Nikita Borodin
    2ESO A
    GRUP VERMELL

    ResponElimina
  20. Jo m'he llegit el llibre de "el príncipe de la niebla", tracta d'una família que s'ha mudat a un poble molt poc habitat.
    El fill dels antics propietaris d'aquella casa tenien un fill, que s'havia mort ofegat. De la mort va sortir el personatge diabòlic: "El príncipe de la niebla".

    Lorena Sánchez
    2ESO B
    Grup vermell

    ResponElimina
  21. Aquest trimestre m’he llegit un llibre titulat:
    El imprevisto caso del chico en la pecera, tracta d’un noi anomenat Matthew Corbin que té molt de pànic als bacteris i aquest motiu l’obliga a viure tancat a la seva habitació i només poder passar el dia mirant per la finestra.
    Però a causa d’un imprevist que només ell, des de la finestra ha vist, l’obliga a sortir de casa i solucionar-lo.
    Jo el recomano molt a la gent que li agrada els llibres de misteri.

    Ivet Jardí
    2n ESO B
    Grup vermell

    ResponElimina
  22. El llibre que m’he llegit es diu «Otoño en Londres». Tracta de unes persones que vam a una universitat a Londres i allà doncs passen coses. Hi ha molt personatges, cada personatge té una vida allà a la universitat, cada persona va explicant coses que li van passant des de el seu punt de vista.
    Aquest llibre està escrit per una noia anomenada Andrea Izquierdo.

    Laura Alvarez
    2n ESO B
    Grup vermell

    ResponElimina
  23. Jo aquest primer trimestre he llegit bastants llibres. He llegit un llibre que es diu «Emili i els detectius» d’Erich Kästner/ Walter Trier, que tracta sobre un noi que es diu Emili, al qual li roben els diners quan va de viatge a Berlín a veure la seva àvia i mentre intenta recuperar els diners, es troba amb un grup, es fan amics, i organitzen un pla per atrapar el lladre.
    També he llegit «L’escola Secreta de Madame Dudú», de Rosa Mª Colom Bernat, i que tracta sobre una escola (Madame Dudú), que no és com les altres i d’una senyora (Madame Dudú), que tampoc és com les altres. La història comença a París i acaba molt lluny, a L’Àfrica.
    A més, he llegit «Oliver Twist», de Charles Dickens, i tracta sobre un noi orfe que se'n va de l'Orfenat per anar-se’n cap a Londres, on coneixerà molta gent.
    A part, he llegit «El crim del triangle equilàter», d’Emili Teixidor i Viladecàs. El llibre tracta sobre una escola, en la que de sobte, desapareix el seu trofeu més valuós. Després en van desapareixent més i s’esborren algunes cares de les fotografies dels equips campions. Un inspector treballa amb un grup d’alumnes per aclarir el misteri.
    També, he llegit «Dràcula», de Bram Stoker, que va Jonathan Harker, que quan va viatjar a Transilvània per assumptes de negocis, mai va imaginar el perill que corria. El seu client, el magnètic comte Dràcula, el manté presoner i Harker endevina els seus foscos propòsits: viatjar a Londres per sembrar el terror i collir víctimes amb què omplir la seva gana de sang.
    Per últim he llegit «El secreto del Gran Río», d’Alfredo Gómez Cerdà. El llibre tracta de dos nois, Nico i Marga, que volen passar el cap de setmana fent una acampada, però la Boira és molt molesta. Quan volen tornar a Madrid, veuen com dos homes entreguen al pilot d’un helicòpter un quadre de Goya que normalment és al Museo del Prado. Es decideixen per descobrir el misteri i comencen les seves peripècies.
    Àlex Martínez 2n ESO B Grup Marina

    ResponElimina
  24. Aquest trimestre he llegit uns quants llibres, però el que més m'he està agradant és Rodamón.
    Aquest llibre parla sobre un senyor que es diu Xavi Narro, que després de molts anys de planificació i moltes sortides amb la bicicleta decideix fer la volta al món amb la bicicleta. En el seu viatge va explicant com és la seva vida, que li agrada o el que no, els seus anteriors viatges i molt més. També explica els paisatges, les experiències, el menjar i moltes més coses que passaran durant aquests mesos de viatge.
    Roger de la Vega Grup Vermell 2n ESO A.

    ResponElimina
  25. Jo durant el primer trimestre m'he llegit el llibre "La chica invisible". Que tracta d'una noia que és invisible per quasi tothom, i que no té amics. Un matí se la troben morta en els vestuaris de l'institut, amb un cop al cap i una brúixola al seu costat. I han d'esbrinar qui va ser.

    Judith Castell
    2n ESO B
    Grup vermell

    ResponElimina
  26. Jo aquest primer trimestre m'he llegit un llibre que es diu "El diario de Laia Oli". Tracta de la vida de una noia, en especial quan ella anava a segon de batxillerat. És la història de com supera el seu por escènic i comença una vida nova a internet. L'autora és diu Laia Oli, que és la protagonista.

    Noa Brezmes
    2nd ESO A
    Grup vermell

    ResponElimina
  27. Jo aquest primer trimestre m'he llegit un llibre que és diu "invierno en tiempo de guerra". De Jan Terlow, que tracta de com va viure Holanda la 2a guerra mundial sota la ocupació nazi. I un grup de la resistència decideix atacar una de les oficines de racionament nazi.

    Miguel Cuadrado Salas 2n ESO A
    Grup vermell Marina

    ResponElimina
  28. Jo durant el primer trimestre me llegit un comic « El Rubius virtual hero». El protagonista i el creador d’aquest còmic es el Rubius( un dels yotubers amb mes seguidors) tracta de com el protagonista viatge per el temps per salvar la noia dels seus somnis, també es una historia plena d’acció on el protagonista es troba entre una dimenció virtual i el mon real, amb un final sorprenent i inquietant

    Arnau Pizarro
    2n ESO B
    grup verd

    ResponElimina
  29. Durant aquest primer trimestre, he llegit varis llibres: The perfectionists(Sara Shepard) i Los misterios de Charlotte Holmes(Brittany Cavallaro).
    The perfectionists, tracta de cinc noies que no tenen res en comú fins que descobreixen que totes odien a la mateixa persona, en Nolan Hotchkiss, qui ha fet mal a cadascuna d'elles. Van planejar d'assassinar-lo però no ho van poder fer ja que ho van fer uns altres, els "altres", van matar-lo de la mateixa manera que ho havien planejat les noies. Ara, les noies han passat a ser les principals sospitoses d'aquest assassinat. Si no troben el veritable assassí, aviat, qualsevol d'ells o elles pot ser el següent que es mor. És de la Sara Shepard, l'autora de Pretty Little Liars i molts més. (L'he llegit en anglès però també està disponible en altres llengües)
    Los misterios de Charlotte Holmes va sobre Jamie Watson i Charlotte Holmes. En Jamie sempre ha sentit curiositat sobre la Charlotte ja que els seus avantpassats eren i són la parella de detectius més famosa. Però Charlotte ha heretat el caràcter volàtil de la mare del seu rebesavi i la seva trobada de Holmes i Watson a l'internat de Sherringford no és molt afortunada. Gràcies a la mort s'un estudiant de l'internat, la relació entre ells dos canviarà i anirà a millor ja que hauran d'investigar la mort d'aquest pobre estudiant. Descobriran que les úniques persones en que poden confiar són ells mateixos.

    Aina Rodríguez
    2n ESO B - Grup Vermell
    Marina

    ResponElimina
  30. El llibre que voldria recomanar, es diu "Un estiu amb l'Anna" tracta sobre un noi adolescent que està passant les vacances a Sant Pol i no compren el seu entorn, com per exemple per que la seva mare es va separar.
    En aquest estiu que passa a Sant Pol coneix a una noia, l'Anna i, aleshores, moltes preguntes comencen a tenir resposta i el noi comença a veure el seu entorn molt més clar que abans.

    Adriana Casellas
    2n ESO B- Grup verd
    Elisabet

    ResponElimina
  31. Jo recomano un llibre que es titula "sonríe aunque te cueste" va de la história d'una "influencer" que va patit "bulling". Ella explica com va actuar i com el va superar.
    La seva mare dona concells als pares que estàn en aquestes situacions.
    També una asociasió contra el "bulling" explica com superar el problema.

    Emma Andreu
    2n ESO B

    ResponElimina
  32. Jo dels llibres que he llegit aquest primer trimestre en destacaria els dos primers de la saga Divergent.
    La saga transcorre en un futur dividit en 5 faccions basades en els valors més importants per cadascuna d’aquestes. La protagonista, la Tris és divergent, això vol dir que no acaba d’encaixar a cap facció i ha d’amagar els seus resultats a tothom per no ser rebutjada o assassinada pels caps d’Erudició. Al transcurs dels llibres, en Quatre i la Tris van descobrint els secrets que amaguen les faccions i que va passar abans i durant la guerra per arribar a la seva societat actual.

    Elsa Tomé
    2n ESO A - Grup Vermell

    ResponElimina
  33. Jo aquest primer trimestre he llegit:

    -One Piece: Aquesta sèrie de llibres/mangas va:
    Un pirata molt poderós, el rei dels pirates, en Gold Roger, abans de morir va deixar un gran tresor amagat, i va dir «El meu tresor? Aneu-lo a buscar! Allà he deixat tot el que vaig aconseguir». Per altre banda, un noi que es diu Ruffy(Luffy en els seu idioma original) té la intenció en convertir-se en el pròxim rei dels pirates, i per això, necessita d’una tripulació, cosa que no té ell, i s'embarca en una aventura tot sol, però ell té una habilitat molt especial, el seu cos és de goma. Aquesta habilitat s’aconsegueix menjant una fruita del diable, que es diu que aquesta porta un diable a dins, però té una debilitat, el portador es debilita si toca o es mulla amb aigua de mar, i encara amb aquesta gran debilitat per a un pirata, el s'embarcà tot sol al mar en busca d’una tripulació.

    -Bola de Drac Super: Aquesta sèrie de mangas són la continuació del final de Bola de Drac Z.
    En Goku, després de vèncer a en Bu, viu tranquil·lament amb la seva dona i el seu fill petit, Son Goten, perquè el seu fill gran s’ha fet universitari i s’ha casat amb la Videl, filla del ‘heroi que va salvar la terra d’en Bu, el Senyor Satan’, encara què això darrere dit és fals. De cop i volta, apareix en Satan, per treure’s els remordiments de sobre i li dona al nostre heroi cent mil zenis, la moneda d’allà. Al tenir tants diners, en Goku ja no ha de treballar més, i s’en pot anar a entrenar amb un vell mestre, en Kaito. Allà apareix el Déu de la destrucció, un Déu capaç de destruir el planeta que vulgui, encara que ell ho decideix per si els hi cauen bé o pel seu menjar. Aquest Déu, en Beerus, ha estat dormint en tots als successos de tot Bola de Drac, i hi tingut una premonició, una que diu que lluitarà contra el Déu dels Superguerrers del espai. Creient que el trobarà, s’envà al planeta d’en Kaito, on lluita contra en Son Goku, i aquest últim perd. Després, en Beerus va a la Terra, a veure si el troba.

    -Dr. Stone: Aquests llibres són uns mangas que recomano molt:
    En Senku és un estudiant de secundària, i ell és superdotat. De sobte, una llum verdosa il·lumina per tot el cel, i tots els humans comencen a convertir-se en pedra. Ell, que ha estat contant tots els segons des de la petrificació, calcula que ha estat 3500 anys petrificat, però ell observa que no hi ha cap altre ser humà, i ell sobreviu tot sol.

    -Rodamón: Aquest llibre és molt bon llibre, també us el recomano.
    En Xavi Narro és un noi que volia fer la volta al món, i ho va fer amb bicicleta. Ell va anar d’oest a est(una gran errada, perquè el vent bufa de est a oest) i va passar per Europa, pel desert del Kazakhstan, Rússia, Xina, Indonèsia, Austràlia, Sud-amèrica, Nord-amèrica, Marroc i va tornar a Espanya. Es un gran llibre per aprendre d’alguns països, ja que t’explica per experiència com és aquell lloc, com és la seva gent...(etc.)

    -Marte(The Martian): Aquest llibre és un dels meus preferits, ja que conté alguns elements científics.
    En Mark Watney és un astronauta nordamericà que va anar a Mart en la missió ‘Ares 3’ però en el sisè dia, una gran turmenta va xocar contra la base, fent que els astronautes haguessin de tornar, però una antena molt afilada va travessar al nostre protagonista per la panxa, fent que els seus companys marxessin i el donessin per mort.

    Roger Cristóbal- Grup Vermell

    ResponElimina
  34. Jo no llegeixo,jo dibuixo
    David Del Campo
    2ESOa grup blau

    ResponElimina
  35. El llibre que jo he llegit durant aquest primer trimestre es titula La brúixola daurada:
    És el primer llibre d’una trilogía, i tracta sobre un món paral·lel al nostre en el que desde que neixes tens un animal de companyia (Daimonion) del que no et pots separar. La protagonista es diu Lyra Belacqua i el seu daimonion Pantalaimon. El llibre ja conta amb una sèrie, però recomano que us llegiu el llibre abans de veure la sèrie, ja que sinó no entendrieu algunes coses.

    Vera Asensio
    Grup blau, 2n ESO

    ResponElimina
  36. "El puzle de cristal"
    És un llibre de misteri, tracta sobre una noia que apareix assassinada al seu institut, tothom sembla sospitós. Una noia amb una ment prodigiosa tracta d'esbrinar qui és l'assassí juntament amb el seu amic.
    Es poden ficar en perill a ells mateixos, ja que l'assassí és algú molt proper a ells i sap tot el que fan.
    Quan estan a punt d'esbrinar l'enigma troben noves pistes que canvien tot.
    A més són joves i tenen problemes entre ells, enamoraments, problemes familiars...
    Una cosa que m'agrada molt del llibre és que barreja passat amb futur.
    És un llibre molt recomanat i t'enganxa molt des del principi si t'agraden els misteris

    Claudia Aixa P
    Grup blau

    ResponElimina
  37. Divergent: Una jove la qual viu en una ciutat distribuïda en 5 faccions, aquesta noia resulta ser divergent, el que significa que al tindre una mica de totes les faccions no encaixa perfectament en una i pot ser una amenaça.

    El llibre negre dels secrets: Un nen que escapa de la ciutat després de que el seus pares intentessin arrencar-li les dents per vendre-les, es puja a un carro el qual el porta a un poblet en el qual coneixerà a en Joe, un home que paga diners a canvi dels secrets. Aquest llibre es la segona vegada que me'l llegeixo ja que em va agradar molt.

    Carles Sanabre-Grup Blau 2nESO A

    ResponElimina
  38. Jo aquest trimestre he llegit un llibre que es titula "Alguien está mintiendo" que tracta sobre un assassinat a un institut i els quatre protagonistes estan relacionats amb el crim. Un dels quatre està mentint i és el culpable, però no sabràs qui és fins al final del llibre.

    Elena Pera
    2n ESO A
    Grup Blau

    ResponElimina
  39. Divergent 1: tracta de una ciutat que està dividida en faccions i van passant coses dins les faccions. La protagonista del llibre és diu Tris. Aquest llibre m'ha agradat molt...
    Tester: És un llibre misteriós, perquè hi a agut un assassinat i van esbrinant del cas. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè t'intriga saber qui a sigut l'assassinat, i t'entren més ganes d'avançar i acabar-lo.
    Ara m'estic llegint " la nueva vida de bluebell gadsby".

    Mireia Avilés
    Grup blau

    ResponElimina
  40. El llibre que vull recomanar que es diu “Food wars” es tracta un adolescent noi que estiu soma yukihira que li agrada cuinar i el seu pare és un famós cuiner que vol que el seu nen que entri a una escola de elite i saps perquè m'ha agradat perquè parla de cuinar i a mi m’agrada cuinar

    Boxiang zhan
    2 Eso B - Grup Blau
    Ferran

    ResponElimina
  41. Aquest trimestre he llegit el llibre de La quinta ola, que tracta d'un futur apocalíptic en que uns aliens han conquerit bona part de la terra i el llibre tracta de l'historia d'una noia que és lliure.
    També he llegit La isla del tesoro, que tracta d'un jove que parteix amb un vaixell a buscar l'illa del tresor.

    Mateo Artigas
    2n ESO A
    Grup blau

    ResponElimina
  42. Jo durant aquest trimestre m'he llegit Harry Potter i el presoner de Azkaban.
    Aquest llibre tracta d'un noi que és orfe i viu amb els seus tiets, que no el volen perquè el seus pares eren mags. Harry descobreix que el també és mag i es va a una escola de màgia. En aquest llibre Harry viu moltes aventures amb els seus amics lluitant amb aquest presoner que es va escapar de la presó per aconseguir a Harry.

    Sofía Murzi
    2n ESO B
    Grup blau

    ResponElimina
  43. Jo aquest primer trimestre he llegit:
    Harry Potter i la pedra filosofal :Harry Potter creix a la casa dels seus oncles, els Dursley, els qui li oculten la seva veritable història familiar; a l'complir Harry onze anys d'edat, comencen a arribar-li cartes de remitent desconegut, que van augmentant en nombre a mesura que els seus oncles no deixen que les obri.

    ResponElimina
  44. Aquest primer trimestre m'he llegit 3 llibres:

    L'església del mar:
    Tracta de Barcelona en el segle XIV. El llibre s'enfoca en un noi que treballa a l'església del mar i la seva vida de passar de pobre a ser part de la noblesa. Enfoca els problemes de l'enveja, la traïció, la venjança, l'amor entre altres..

    Harry Potter i la pedra filosofal:
    Tracta d'un noi que viu amb els Dursley perquè es soposa que els seus pares van morir en un accident de trànsit. En complir els onze anys es donarà conta de la veritat que els Dursley li amaguen i començaran les seves aventures.

    Haru:
    L'història comença quan se li mor la mare a la Haru. De tota la vida la Haru ha tingut un comportament horrible, així que el seu pare complirà l'últim desig de la mare de la Haru, enviarà a una escola on li ensenyaran tir en arc. A la Haru li canviarà la perspectiva que tenia de la vida al assistir a l'escola.

    Noa Carrera Roig
    2nEso Grup blau FERRAN

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.