dimecres, 11 de desembre del 2019

L'allau_U.4




Fes un resum complet d'aquest curtmetratge d'animació i després la teva interpretació personal (entre 90 i 100 paraules)

Passos a seguir:
- Primer estructureu les idees que voldreu exposar i feu un esborrany (o a la llibreta o document de text)
- Després podeu escriure-ho en un document de text.
- Reviseu la puntuació.
- Passeu-li el corrector ortogràfic. 
- Reviseu els accents diacrítics.
- Feu una darrera lectura i milloreu els aspectes d'expressió escrita que calgui.
- Publiqueu-ho a comentaris amb ANÒNIM i poseu-hi el vostre nom i curs a sota a la dreta.

ENDAVANT!!!!!!!


DATA LÍMIT D'ENTREGA: DIVENDRES 13 DE DESEMBRE

45 comentaris:

  1. És una noia que va a la neu, comença a esquiar i a caminar per la neu, quan és l'hora de menjar, comença a menjar un entrepà i de cop veu uns peus sota l'aigua, en mirar més amunt, veu una persona sota el gel, finalment, plora, somriu i s'estira al gel.

    Jo crec que és una noia que va a buscar el seu marit perquè encara no ha tornat de la neu i ja fa molt de temps que no torna. El busca i a l'hora de menjar l'acaba trobant, però congelat sota el gel. Plora perquè està mort, però a la vegada somriu perquè sap on està, al final s'estira amb ell.

    Noa Carrera Roig
    2n ESO B
    grup blau

    ResponElimina
  2. Un jove noi va anar a esquiar a les muntanyes, i al cap d’una estona, li va entrar gana. Quan va començar a menjar, es va fixar en el terra, i va descobrir unes cames sota terra. Investigant, acaba trobant el cos sencer d’un home molt semblant a ell. Ell va començar a especular, i acaba pensant que ell s’havia mort, i que aquell era el seu cos, que era congelat. Finalment, s’adona que aquell era el seu pare mort, i que ell ja era més gran que ell.

    Roger Cristóbal
    2n ESO B

    ResponElimina
  3. La avalanche:

    Fa 25 anys, un jove va anar a esquiar tot sol, i de cop un allau tota la neu va caure amb molta força. El fill del noi, que en aquell temps era un nen. Però els dies, les setmanes, els mesos i els anys anaven passant. El fill un dia va sortir a esquiar tot sol, quan va parar per dinar un entrepà. De cop el fill mirant el terra troba un cos sota el gel!
    El noi sent com si es estigues mirant a un mirall, de cop es dona conta que el noi que havia trobat era el se pare! El mes estrany era que el pare i el fill tenien la mateixa edat!


    Jo crec que el que reflecteix aquesta història es que no hem de cometre els mateixos errors que els nostres pares.

    Martina Fornier Rius
    2n d'ESO B
    Grup Verd

    ResponElimina
  4. Aquest curtmetratge va sobre un home que va a esquiar i desgraciadament l’agafa una allau de neu,mor,i acaba sota un tros de gel.
    Un dia, 25 anys desprès apareix el seu fill esquiant, el troba, i es decideix quedar amb ell allà al gel.
    Jo crec que és una mica fort i molta coincidència perquè es impossible que el pare mori en una allau i que el trobis.

    Lucía Sancho
    2n ESO A
    Grup blau

    ResponElimina
  5. Ens explica la tràgica historia d’un pare que desapareix en una allau mentre esquiava.
    Anys desprès el seu fill havia crescut a ser un esquiador com el seu pare. Un dia quan estava esquiant va decidir parar, allà va trobar el cos del seu pare congelat.
    Jo interpreto que el seu pare al morir era més jove que el seu fill quan el va trobar, per això el cos del pare és més jove.

    Mateo Artigas
    2n ESO A

    ResponElimina
  6. La abalança

    La història tracta sobre que fa 25 anys hi havia un home que va anar a esquiar però quan estava esquiant va caure un abalança i es va quedar tindre i va morir.

    Ell tenia un fill que quan va morir era molt jove però es va anant fent gran i es va convertir en un esquiador, un dia quan estava esquiant es va parar per a dinar, però se'n va adonar de que hi havia un cos congelat. Era el del seu pare , també se’n va adonar que el seu pare era més que ell.

    Jo crec que el que reflexa aquesta història es que no estem condemnats a cometre els mateixos errors que els nostres pares perquè quan ell es dona conte de que ell ja es més vell que el seu pare es posa molt content de saber que ell no té perquè morir igual que ell.

    Miquel Martí 2n d'ESO A

    ResponElimina
  7. Hi ha un noi esquiant per la muntanya i decideix parar-se a menjar, però de sobte hi ha un tremolor de terra i veu una persona igual que ell sota una capa de gel. Al final es veu com el noi es queda estirat al costat del altre que hi ha sota el gel.
    Crec que que un noi està perdut a una muntanya i mentre esquia decideix parar a menjar sobre un gel on hi ha un altre noi igual, són iguals perquè els dos hauran passat pel mateix, els dos s’hauran perdut i hauran passat fred i per això el noi acaba fent el mateix que l’altre, intentar quedar-se sota el gel congelat

    Vera Asensio
    Grup Blau

    ResponElimina
  8. Aquest curtmetratge tracta de que un home estava esquiant i es va parar a menjar, quan de rapen es troba un tros de gel on hi ha un home congelat, que era el seu pare.

    Jo interpreto que es un home que s’ha perdut i no troba per on tornar i quan es posa a menjar i veu el gel, es rendeix i s’imagina com acabara ell d'aquí un temps.

    Guillem Vidal
    2n ESO B
    grup blau

    ResponElimina
  9. En aquest curtmetratge apareix un esquiador el qual es para sobre un bloc de gel per menjar el seu entrepà, després d’una queixalada al entrepà veu a una persona dins del gel, després s’estira al seu costat. Jo interpreto que eren dos amics esquiant, però després d’una allau es separen, un va a buscar a l’altre i al trobar-lo dins d’un bloc de gel es posa trist i decideix quedar-se allà amb ell.

    Carles Sanabre 2n ESO A grup blau

    ResponElimina
  10. Aquest curtmetratge tracta d’un home que va a esquiar sol quan, de sobte, es troba a un mort i després de mirar-ho durant una estona, veu que és el seu pare. El pare s’ha quedat congelat però en canvi l’home ha seguit creixent així que ara l’home és més gran que el seu propi pare. Jo ho interpreto com que aquest home es pensava que el seu pare l’havia abandonat i veu que realment havia mort congelat així que està trist perquè no podrà tornar a parlar amb ell però feliç perquè veu que realment no l’havia abandonat.

    Elena Pera
    2n ESO A
    Grup blau

    ResponElimina

  11. L'animació comença amb un terreny de neu on una noia que està fent esquí i para a esmorzar però de sobte el lloc on estava que estava congelat comença a tremolar i dins l’aigua congelada hi ha una noia igual a la protagonista representant que ha mort i està la seva ànima afora l’aigua,i de sobte no se perquè somriu i es tomba al costat mentre l'animació gira cap amunt i s’acaba.(Fet sense àudio).Nikita Borodin 2ESO A

    ResponElimina
  12. L’historia comença mes o menys fa uns cinquanta anys, que va haver un allau a una muntanya.
    Desprès, passa el temps surt un home que es esquiador, que va esquiant on va haver l’allau,
    para un moment per menjar un entrepà, i just allà en aquell moment, veu a una persona morta congelada, sent que s’està mirant a un mirall, s’apropa al terra a veure la cara del mort, es el seu pare, però la cosa estranya es que el pare ara es mes jove que el fill.

    Gemma Gonzàlez
    2n ESO A
    grup blau

    ResponElimina
  13. Aquesta història tracta d’un noi el qual està molt malat i mentre que esquia i baixa la muntanya troba el seu pare mort sota el gel desprès de endur-se una bona sorpresa el noi s’emociona i es posa a plorar, poc desprès el noi mor al costat del seu pare de la mateixa forma que ell. Congelat.


    Jan Perpinyà 2n ESO A

    ResponElimina
  14. Aquest curtmetratge tracte d'un un noi que va a la neu, aparta unes fulles i veu una pista d'esquí. En veure aquella pista es posa els esquís i la baixa esquiant, quan acaba de baixar la pista es posa a caminar i para a una roca. En aquella roca és menja un entrapar, aquell entrapar del fred que fa en mossegar-lo la tira a terra, després veu una rodona de gel que dins estar algú i crec que és el seu pare.

    Mireia Avilés
    2n ESO A
    Grup blau

    ResponElimina
  15. Avalanche


    Hi havia un home que es va ficar l’abric el gorro les botes i es va anar a esquiar,després d’una avalancha estava nevant tot estava nublat després d’una bona estona va parar a menjar is després es va veure a ell mateix i es va ficar plorar però al cap d’una estona es va ficar content i es va estirar al costat del seu mateix cos.
    Jo interpreto que ell va esquiar amb el seu pare i es veu que havia passat una avalancha i doncs el pare es queda atrapat sota el gel i mor congelat de fred després quan el fill el troba es fica trist i s’estira al seu costat.

    Marc Arroyo
    2n ESO
    Grup Elisabet

    ResponElimina
  16. Fa 25 anys abans , un home va a esquiar cada dia sòl. Encara que el sol no es veu massa bé, el jove encara va a esquiar. Però un dia, l'home es va aturar en un llac congelat. Perquè tenia gana, i volia seure a dinar.Va seure en una roca que hi havia al costat del llac, va obrir el sandwich. Quan estava a punt de fer una mossegada al sandwich, va trobar el seu pare dins del llac congelat. I es dona que el seu pare és més jove que ell.
    Jo crec que el pare t'està fet d'escut, i no parem d' anar endavant, el pare sap el que és millor no fer-lo i el que podríem intentar-ho. Perquè ell té més experiència, i per això, no podem cometre els mateixos errors, perquè el pare ja ha intentat.
    Jiarui Chen
    2n Eso A
    Grup verd (Elisabet)

    ResponElimina
  17. Jo crec que es un noi que s’ ha perdut al bosc i està sol, buscant gent i es para i mentre esmorza es troba una versió futura de ell, llavors ell veu el seu destí i es queda allà per afrontar el seu destí perquè el destí està fet. Llavors es para allà i espera a que passi l’ allau

    David Del Campo grup blau segon ESO A

    ResponElimina
  18. Resum i interpretació personal del curtmetratge:

    Fa 25 anys un noi va anar a esquiar sol a la muntanya, va haver-hi un allau de neu i el seu cos va quedar atrapat en la neu. Anys més tard el fill del noi petrificat va anar a esquiar a la mateixa zona que el seu pare, a l’hora de dinar va parar al peu d’un turó. Just al treure l’entrepà de la motxilla va veure un cos petrificat dins del gel que hi havia on estava assegut i va veure que era el seu pare. Va estar observant, va veure que en aquell estat el pare era més jove del que és el fill ara i es va estirar damunt del gel.

    Per mi aquest curtmetratge simbolitza que tot i que perdis un familiar o amic molt estimat has de seguir endavant i créixer com a persona. La vida és un cicle i s’ha d’admetre. «Tots acabem passant per tot».

    Àlvaro Carvajal
    2nB
    Classe Elisabet

    ResponElimina
  19. Cronometratge
    Es un vídeo que va sobre un senyor que va anar a esquiar als Alps. Ell, quan era petit, anava a esquiar amb el seu pare. Quan el seu pare es va morir, ell ja no va esquiar mes durant molts anys. Però un dia, quan ja s'havia fet gran, va anar a esquiar ell sol. Mentre esquiava, van passar les hores i ja era l’hora de dinar. Tenia un entrapa preparat i es va assentar a una roca molt gran per menjar-lo. A la primera mossegada que va fer, va mirar a baix i va veure el seu reflex en un gel. es va ajupir per veureu millor i va veure que allò no era el reflex de ell, era el seu pare congelat quan es va morir, que tenia la seva edat i era idèntic a ell. El senyor es va estirar al seu costat i va plorar.

    Aquest vídeo m'ha fet sentir tristesa, perquè es un moment en que un fill es troba amb el seu pare mort i comença a plorar. També ha sigut molt impressionant perquè el pare del senyor es va morir quant tenia la mateixa edat que el senyor i el senyor es pensa que es el seu reflex quant en veritat es el seu pare.

    Nil Escorsa
    2n ESO
    Grup Elisabet

    ResponElimina
  20. Algú camina per la neu perquè va a esquiar, però comença una abalança de neu. Un home comença a esquiar i en un moment para a dinar, veu un cos congelat al gel, s'adona que és el seu pare. El noi plora, somriu. El noi s'estira al costat del seu pare congelat.

    Jo interpreto que el noi es torna a trobar amb el seu pare anys després perquè ha fet el mateix que ell va fer fa 25 anys.

    Claudia Aixa
    2n d'ESO A
    Grup Blau

    ResponElimina

  21. Aquest Curtmetratge tracta sobre un noi que va a esquiar, i es troba amb una allau i a partir d’allà no es va trobar el seu cos. Anys després el seu fill va anar a esquiar a la mateixa muntanya, i quan va parar per a dinar va mirar al terra i va veure un cos que estava congelat. Al principi pensava que era ell i que en veritat estava mort, però quan es va apropar va veure que era el seu pare. I com que havien passat tants anys el seu pare era més petit que ell.

    Jo crec que el Curtmetratge pretén ensenyar-nos que no hem de cometre els mateixos errors que els nostres pares i quan perds a un estimat has de seguir endavant.

    Adriana Casellas
    2n ESO
    Grup verd

    ResponElimina
  22. Un home esquia els Alps quan comença una allau, que acaba amb la seva vida, el seu cos mai es troba. El seu fill només és un nen, però al cap d’uns anys, decideix ser esquiador com ell. Un dia, baixant una muntanya dels Alps, para en una pedra per menjar un entrepà. De sobte, va veure un cos a sota del gel, ell pensa que és el seu reflexa però veu que no es mou. Va deduir que era el cos del seu pare. Li sorprèn que és més jove que ell.

    Al final, s’estira al gel, i jo crec que recorda tots els moments que ha passat amb el seu pare.

    Roger de la Vega 2n ESO A Marina.

    ResponElimina
  23. La història explica que fa 25 anys, el pare d’un nen petit va anar a esquiar quan es va tropar amb un allau.
    25 anys després, quan el fill ja s’havia fet gran, va anar a esquiar a la mateixa muntanya. Va parar per dinar, quan es va adonar que sota els seus peus hi havia un home molt semblant a ell mort, congelat. Després va caure en que l’home era el seu pare, encara més jove que ell.

    La història es trista, però personalment, la reacció que té el fill al adonar-se’n de que és el seu pare, em sembla molt bonica i sincera.

    Elsa Tomé
    2n ESO A Grup Vermell

    ResponElimina
  24. El curtmetratge comença dient que fa uns 25 anys un home se’n va anar a esquiar sol als Alps. Mentre esquiava, es va produir un allau. L’home va quedar enterrat per sempre. Quan va passar això, el seu fill era petit, però els anys passaven fins que es va fer gran i es va convertir en un esquiador com el seu pare. Un dia el seu fill també se’n va anar a esquiar sol fins que va decidir parar-se a dinar al costat d’una roca. Mentre es menjava el seu sandvitx, va veure que hi havia un cos d’una persona just a sota seu. Més tard es dona conta de que és un mirall, de que està mort i el cos està en perfecte estat. Finalment, es dona conta de que està mirant al seu pare. El seu fill s’estira al costat del seu pare i somriu al veure que l’ha trobat.

    Personalment, m’ha agradat molt el curtmetratge perquè penso que és una història molt bonica i trista a la vegada. M’agrada bastant el final quan el fill es retroba amb el seu pare sota el gel.

    Hugo Soriano
    2n ESO A
    Grup Elisabet

    ResponElimina
  25. Fa 25 anys, un home va anar a esquiar tot sol. Es va produir un allau i no van trobar el cos, va quedar sota la neu. Els anys van passar i un dia el seu fill va anar a esquiar. A l’hora de dinar va parar per menjar un entrepà i de sobte va trobar un cos congelat sota la neu. Va adonar-se que era el seu pare, després de tants anys el fill ja era més gran que el seu pare. I feliç i trist a la vegada s’estira al seu costat.

    M’ha agradat el curtmetratge, m’ha semblat una història molt original i diferent.

    Marina Muñoz
    Grup Elisabet

    ResponElimina
  26. Un home esquia sol en els Alps quan un allau l’arrastra i mor. El seu fill només era un nen, però anys després, ell decideix ser esquiador i va a esquiar als Alps. Mentre esquia, s’atura un moment per dinar. De sobte, veu un cos sota el gel. Primer es pensa que és una reflexió, però després veu que no es mou. Al final, descobreix que és el seu pare, el cos del qual no es va trobar. I es sorprèn al veure que, el cos del seu pare és més jove del que ell és ara.

    Jo crec que ell, al veure el seu pare mort, es comença a preguntar si li pot passar a ell i no vol cometre el mateix error.

    Àlex Martínez
    2n ESO Grup Marina

    ResponElimina
  27. Avalanche


    Aquest curtmetratge tracta de que fa 25 anys un home que sembla viure a la muntanya surt a esquiar i una allau el mata, això, va passar quan el fill era només un nen, un dia aquell nen va sortir a esquiar, de sobte, va aturar-se per a dinar, quan li dona la primera mossegada a l’entrepà es sorprèn perquè veu un cos congelat, acte seguit, ell, pensa que només era el reflex seu al gel, però quan es va donar comte que això no era així, sobtadament va pensar que era el pare mort, es a posar a plorar, però el més impactant era que el pare era més jove que ell.

    Personalment m'ha agradat molt el curtmetratge, sobretot quan el fill s'estira al gel i creu recordar tots els bons moments que van passar junts, és molt emotiu


    Juan Til
    2 ESO Grup Marina

    ResponElimina
  28. Un dia de neu i molt fred, un home surt a esquiar. Després d'un temps, s'asseu sobre una roca per menjar alguna cosa. Veu el seu reflex al gel, però s'adona compte que no és el seu reflex, després s'estira al gel al costat de l'home congelat sota terra.

    Jo crec que el reflex al gel que va veure era el seu pare, que va morir esquiant i mai es va trobar el seu cos, i per això li surten llàgrimes i té una expressió nostàlgica a la cara. També crec que quan va veure el seu pare congelat sota el gel i es va estirar al costat va somriure per haver trobat al seu pare.

    Sofía Murzi
    2n ESO B
    Grup blau

    ResponElimina
  29. Avalanche

    Fa 25 anys, el pare, va anar a esquiar, de sobte, va haver una allau de neu i el pare es va quedar congelat.
    El seu fill era un simple nen.
    Un dia quan el fill baixava per les pistes, va parar per menjar i va veure a algú congelat al terra, per un moment ell pensava que era un mirall, però era el seu pare. El més estrany era que el seu pare era més jove que ell.
    Aquest curtmetratge m’ha agradat molt i m’ha fet pensar que potser el destí del fill és trobar-se al seu pare.

    Lorena Sánchez
    2n ESO B
    Grup vermell(Marina)

    ResponElimina
  30. Un senyor va anar a la muntanya, un dia que nevava molt, es posar a esquiar, una estona més tard s'asseu en una roca sobre d’un gel per menjar-se un entrepà, de sobte es veu reflectit en el gel, però més tard es dona conte de que no és del tot un reflex seu perquè aquell reflex seu no es mou i de sobte es dona conte que no és ell el del reflex si no el seu pare fa uns anys que va morir just en aquestes mateixes muntanyes. Quan es dona conta s’estira al seu costat sobre el gel entristit.

    Jo crec que al veure el seu pare sota del gel li a portat una mica de melancolia perquè el seu pare va morir fent el mateix que estava practicant ell i també un dia que nevava molt.

    Laura Alvarez
    2n ESO B
    Grup Vermell
    Marina Mallol

    ResponElimina
  31. Aquest curtmetratge va d'un noi, que després de 25 anys torna a la muntanya on el seu pare va anar a esquiar i des de llavors no és va saber més d'ell.
    Mentre el noi esquiava per recordar el seu pare, es va donar conte de que ja era hora de dinar, i va fer una parada al mig de la neu.
    Quan es va començar a menjar és comença a menjar l'entrepà, veu que a sota seu hi ha un cos congelat, i quan si acosta i s'hi fixa bé veu que és el seu pare congelat.
    Doncs quan veu que és ell s'estira al seu costat i es posa molt content de haver-lo trobat.
    Carlota Vilardell
    2n ESO A
    Grup vermell

    ResponElimina
  32. Fa vint-i-cinc anys un noi estava esquiant i de sobte una allau el va agafar i va morir congelat. Els anys van passar i un altre noi va anar a esquiar. Tant baixar per les muntanyes li va agafar gana, va parar per menjar, es va seure a sobre d’una roca i es va menjar un entrepà i, de sobte veu que hi ha un cos congelat sota els seus peus; li va semblar que s’estava mirant al mirall i va pensar que es tractava d’una animació però, no era una animació sinó que era el seu pare, li sembla estrany que sigui més petit que ell...
    M’ha agradat bastant el vídeo, encara que sigui trist, és bonic.

    Aina Rodríguez
    2n ESO B
    Grup Vermell

    ResponElimina
  33. Un noi, que tenia un fill, se'n va anar a esquiar sol, aquell dia va haver una forta nevada i el noi va quedar enfonsat per la neu, el cos no es va trobar i el fill va anar creixent fins a fer-se gran, aquell petit nen ja ara gran va anar a esquiar sol, després d'esquiar una estona va parar a dinar el Sandwich que duia i sota el gel va veure el seu pare, en aquell instant es va adonar que ell ja era més gran que el pare, en aquell moment es va estirar a terra i va somriure feliç.
    Jo crec que és una història molt bonica però a la vegada trista.

    Ivet Jardí
    2n ESO B
    Grup Vermell

    ResponElimina
  34. Fa 25 anys un home que tenia un fill va anar a esquiar sol , quan estava caminant va començar una alau de neu i el va matar. Van passar els anys i el fill de l’home que va morir va sortir a esquiar. De sobte li va entrar gana i es va seure en una pedra. Al mirar avall va veure un cos. Quan li va mirar la cara es va veure reflectit, perquè estava mirant al seu pare enterrat en el gel. Al fixar-se bé va veure que ell ja era més gran que el seu pare.
    Jo crec que quan el nen va veure al seu pare enterrat en el gel li va fer sentir tristesa i també li va fer recordar tots el moments que van viure esquiant en aquelles muntanyes amb el seu pare.

    Judith Castell
    2n ESO B
    Grup Vermell

    ResponElimina
  35. Fa 25 anys un senyor va anar a esquiar sol als Alps, no hi havia ninguna persona mes esquiant només ell. Estava esquiant tranquil quan de sobte va haver una avalancha i el noi es va quedar congelat. El passat hivern, el seu fill va anar a esquiar al mateix lloc que el seu pare, Estava esquiant però tenia molta gana i llavors va parar de esquiar i va anar a una roca per menjar. Quan estava menjant va mira el terra i va veure un senyor congelat a la roca on estava sentat se’l va quedar mirant durant una estona quan va reconèixer que era el seu pare


    Jo crec que aquest curtmetratge explica una historia molt interessant i també m’ha semblat una historia trista.

    Arnau Pizarro
    2n ESO B
    Grup Elisabet

    ResponElimina
  36. Un noi jove va anar a esquiar fa uns 25 anys i va venir un allau i va morir congelat. Després d’un temps el fil de el pare mort per la muntanya, va voler anar a esquiar també i ser un professional, com ell. Es para en un llac a dinar i baixa el cap i veu uns peus, al principi s’espanta però al final veu que es un home que s’assemblava al seu pare i el mira i comença a riure i a plorar, s’estira amb ell i mira al cell. I veu que el seu pare va morir congelat més jove que ell.

    Laia Morata.
    2on A.
    Grup Vermell.

    ResponElimina
  37. Un dia, un senyor que va anar a esquiar per veure al seu pare per que fa uns anys per desgràcia va morir per una allau de neu, l’ home que és el seu fill, es va asseure a un tros de neu a menjar un entrepà, davant hi havia el seu pare sota la neu que ja feia uns quants anys que va morir. El fill es va sentir molt malament i va decidir posar-se al seu costat, estirat, amb la mateixa postura per escoltar-lo i fer-li un homenatge.

    Marta Brignardelli
    2n B
    Grup Vermell

    ResponElimina
  38. Va de que un noi que té un fill va a esquiar, però de cop i volta passa un allau i deixa el seu cos congelat a la muntanya. Després de vint-i-cinc anys el seu fill va anar a una muntanya a esquiar. Va parar un moment i es va trobar el cos del seu pare a la neu. I com havien passat els anys el fill era més jove que el pare.
    Jo crec que és una història trista, però a la vegada és bonica perquè és com que el fill ja s’ha tret de sobre la possibilitat de que segueixi viu.

    Carla Gavilán
    2n ESO B
    Grup Vermell

    ResponElimina
  39. Fa uns anys, un noi se'n va anar a esquiar als Alps. Quan estava esquiant va venir un allau en la que es va quedar congelat i el seu cos no va ser descobert fins que el seu fill, va anar a esquiar i quan va parar per menjar algo, va veure que en un llac hi havia el seu pare congelat més jove que ell.

    Aquest vídeo representa, des del meu punt de vista, una història molt trista, ja que els meus pares són bastant importants per a mi, però al mateix temps és una història molt bonica.

    Lucía Castro
    2n d'ESO B
    Grup blau

    ResponElimina
  40. Avalanche
    Fa uns 25 anys un noi jove va anar a esquiar, quan de sobte va haver-hi una nevada molt forta i ell es va congelat sota el gel.
    Al cap de 25 anys el seu fill va anar esquiar al mateix lloc, va parar d’esquiar i es va asseure en una roca perquè havia de dinar, quan de sobte va veure un noi que semblava a ell, el noi estava congelat sota el gel. Quan es va apropar va veure que era el seu pare, ell es va estirar el terra i es va congelar al seu costat.
    Emma Andreu
    2n ESO B
    Grup Vermell.

    ResponElimina
  41. Aquest curtmetratge d'animació COMENÇA AMB UN HOME QUE ESTÀ ESQUIANT SOL EN UNA MONTAÑA ,VA PARAR-SE PER menjar UNA MICA I VA VEURE UN HOME CONGELAT SOTA ELS SEUS PEUS,LI VA MIRAR FIXAMENT i VA VEURE QUE SE SEMBLAR A ELL Y LI VA RECONÈIXER, ERA EL SEU PARE,PERO LO MÉS ESTRANY era, QUE era MES JOVE que ell.
    JO CREC QUE AQUEST curtmetratge d'animació ES UNA MICA ESTRANY
    Cindy
    2n ESO B
    Grup Blau

    ResponElimina
  42. Aquest curtmetratge tracta que fa 25 anys un noi va anar a esquiar a la muntanya, doncs va haver-hi una abalança de neu i el seu cos va quedar atrapat en la neu.
    Uns anys més tard un noi va anar a la neu, va comença a esquiar. Va comença a menjar un entrepà i de cop veu uns peus sota l'aigua, veu una persona sota el gel, i es dona conte que es el seu pare, finalment plora, somriu i s'estira al gel amb ell.


    Jo interpreto que una noi que va anar a esquiar per casualitat i es va trobar al seu pare congelat. Plora perquè està mort, però a la vegada somriu perquè sap on està.

    Martina Vilaginés
    2n ESO B
    Grup Verd

    ResponElimina
  43. Un noi esquia als Alps quan de sobte hi ha una allau, es queda sense vida i el seu cos queda enterrat a la neu. Al cap d’uns anys el seu fill també surt a esquiar i para en mig del recorregut a dinar. Després de fer-li una mossegada a l’entrepà, veu un cos congelat dins el gel que té just abaix del peus. Primer pensa que està mirant en un mirall però al final arriba a la conclusió de que és el seu pare. Li estranya que sigui més jove que ell.

    Que el video s'acaba, el noi s'estira al gel i es queda pensatiu, pesant en els records que té amb el seu pare.

    Grace Piqué
    2n d'ESO A
    Grup verd

    ResponElimina
  44. L’allau


    El curtmetratge va sobre un home que se’n va a esquiar sol als Alps, llavors hi ha un allau, aleshores l’home comença a esquiar, a continuació l’home es para a esmorzar en un terra que està congelat , de l’home mira cap avall i veu a una persona totalment congelada, tot seguit l’home es dona conta de que la persona que està congelada és el seu pare, i veu que el seu pare és més jove que ell, en conclusió l’home s’estira amb el seu pare i es queda allà amb ell.

    Miguel Cuadrado Salas

    2n ESO A

    Grup vermell

    ResponElimina
  45. Fa 25 anys, un dia de molta neu. Un noi jove va a esquiar. Es para a un lloc a dinar. De cop i volta veu un cos congelat a terra. Mica en mica es va apropant per veure i és com si fos un mirall, com si fos ell. Es dona compte que es el seu pare. I al final sembla que el seu pare era més jove que ell mateix.

    Noa Brezmes

    2n ESO A
    Grup vermell

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.