dimarts, 5 de novembre del 2019

Comunicar-se sí, però com?



Creus que ara ens comuniquem més i millor que abans?

3 comentaris:

  1. Ens comuniquem més perquè tenim més canals i emetem i rebem més informació però aquesta informació és més superficial i fragmentada però potser no es millor perquè no veiem l'estat emocional de la persona , estem perdent la comunicació verbal la de cara a cara , perquè ens parlem a través de les xarxes socials com Whatssapp, Instagram, Twitter... I evitem les trobades i el contacte personal, com mirar-nos els ulls, fer una abraçada...
    Laia Morata
    2on d'ESO A

    ResponElimina
  2. Jo crec que ens comuniquem bastant més que abans, ja que tenim moltes maneres de fer-ho (mail, mòbil, etc.). Però també és cert que, d'altra banda, no ens comuniquem com abans, ja que si no estem cara a cara, no podem veure l'estat d'ànim de la persona, no es pot fer el que es fa quan parles directament amb algú( contacte visual, escolta activa...). A més, hi ha gent que aprofita això per insultar a algú, ja que aquest últim no li podrà fer res. Per tant, ens comuniquem més, però no tant bé.

    Àlex martínez, 2n ESO B

    ResponElimina
  3. Jo crec que ens comuniquem més que abans, ja que ara tenim (correu electrònic, mòbil, etc.).Al tenir tots aquests mitjans de comunicació, és parla menys cara cara i més amb (aplicacions, telèfons, ordinadors...).La comunicació ara per ara es pitjor que abans, ja que al estar parlant a traves d'una pantalla no pots interpretar les emocions.

    Ivet Jardí, 2n ESO B

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.