dijous, 26 de febrer del 2015

Què puc llegir?


Recomana'ns un llibre?
(Cita'n el títol, l'autor/a i una breu ressenya de l'argument a comentaris, siusplau)

39 comentaris:

  1. A mi m'agradaria recomanar la tetralogia de Bon Dia Princesa, de Blue Jeans. Tracta sobre un grup de sis amics que van al mateix institut. S'ho passen molt bé junts i formen un grup que es diu el club dels incompresos. A mesura que la història va passant, succeixen coses, es formen conflictes, troben altres amics, etc... Jo no me l'he acabat de llegir, em falta part del tercer i el quart llibre. Tot i així, de moment m'han agradat molt. Espero que si algun dia us el llegiu, us agradi molt.
    Maria Pifarré

    ResponElimina
  2. Jo recomano el llibre de cara i creu, és un llibre molt interesant i una mica còmic et fa estar enganxat al llibre durant minuts. Tracta del dia a dia d’una mare i una filla explicada per les dos, un cop per la mare i l’altre per la filla, no es posen d’acord en res. Si el voleu pregunteu-li a la Marina ja que el llibre és seu, de quan era petita, actualment me l’estic llegint per més a davant demaneu-li.
    Ethan López

    ResponElimina
  3. Jo recomano el llibre de Divergent. És una barreja de aventures, amor, misteri; a mi m'ha agradat molt. Tracte de que en un futur les ciutats estaran dividides per caràcters hi han el grup de: Osadia ( els valents), Cordialidad ( els amables), Erudición ( els llestos), Verdad ( els sincers) i Abnegación ( els altruistes). Cada persona neix en una facció i quan tenen 16 anys elegeixen quedar-se a on estan o anar-se'n.
    Mar Sanz

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mar, aprofito per recordar-te que en català no diem mai HI HAN, s'escriu en singular (HI HA). També cal que recordi les normes de l'apostrofació (d'aventures, i no pas de aventures).
      Fóra bo que revisessis l'ortografia abans de publicar.
      GRÀCIES!!!!

      Elimina
  4. Jo recomano la trilogia del Corredor del Laberint, de James Dashner. Aquesta trilogia narra la història sobre uns nois que han de superar una sèrie de proves per trobar la vacuna d'un virus mortal anomenat "El Destello". Això succeeix en un futur fictici ple d'aventures, sacrificis i amor. A mi m'ha agradat molt aquesta trilogia, perquè mai saps el què passarà i sempre hi ha sorpreses, a més està molt ben escrita.

    Núria Grau

    ResponElimina
  5. Jo recomano la trilogia de "Los juegos del hambre"de Suzanne Collins, aquest llibre tracte de uns nois e cada districte han d'anar a un lloc aleatori del mon on allà s'hauran de matar i intentar sobreviure i el últim que quedi viu serà el guanyador. És un futur fictíci on el govern està distribuit on els de districtes més a prop al capitoli seran privilegiats. A mi m'ha agradat molt i us la recomano cent per cent.
    Mark Smithson

    ResponElimina
  6. El llibre que recomano es " El niño que se cayó en un agujero" de Jordi Sierra i Fabra. Es la història d'un nen que és diu Marc i demana ajut perquè ha caigut en un forat. Ningú fa res ni és solidari. Et fa pensar sobre coses què passen avui dia en la televisió en el barri (desgràcies, la gent passa gana, es queda sense treball, demanen diners al metro), però malgrat que ens dóna pena no fem res, és més fácil mirar per altre lloc, com quan canviem la tele i canviem de canal.

    Rubén Garcia

    ResponElimina
  7. A mi m’agradaria recomanar el llibre de “No està escrit a les estrelles” de l’autor John Green.
    Aquest llibre explica l’historia d’una noia que està patint una malaltia, i la seva mare la convenç per anar a un grup de suport. Allà es on coneix a un noi, que també està patint una malaltia, i junts comencen a compartir estones junts. En les estones que passen tots dos s’enamoren d’un llibre i del seu autor i, malgrat les circumstàncies decideixen anar junts a conèixer aquest autor que tant els hi agrada. Viatgen junts on ells dos havien volgut però les coses no passen com s’esperaven...

    Berta Peña

    ResponElimina
  8. Jo recomano el llibre de 'Los diez negritos' de Agatha Christie. Aquest llibre explica la història de deu persones sense cap relació aparent que són reunides en una illa. Totes aquestes persones són convocades per un tal U.N.Owen, un home al que tots creuen conèixer però cap sap ben bé qui és. A partir d'aquest moment es produeixen un seguit d'assassinats curiosament relacionats amb una cançó infantil. Qui serà el assassí?

    Alejandro Gálvez 2 ESO B.

    ResponElimina
  9. Jo recomano el llibre de "Divergent" de Veronica Roth. El llibre es futurista i tracta de diferents temes, com amor, aventures... És una ciutat després d'una guerra, com ha quedat, com han canviat les coses... Als 16 anys, totes les persones han d'escollir on volen viure el resta de la seva vida, poden escollir entre 5 faccions. Tot comença quan una noia, anomenada Beatrice, descobreix que no es normal. A partir de això, comencen a passar fets molt importants! Jo el recomano a la gent que li agradi molt llegir, i sobretot espero que ho gaudeixi tant com jo.
    Cora Bao 2 ESO B

    ResponElimina
    Respostes
    1. A part si us ha agradat podeu saber el desenllaç de la trama llegint-vos el segon i tercer llibre de la trilogia de Veronica Roth, "Insurgent" i "Lleial", que són tan intensos com el primer.

      Cora Bao 2 ESO B

      Elimina
  10. A mi una trilogia que m’ha agradat molt és la de l’autor Lof Yu. Està compost per tres llibres anomenats : 1. Abrázame fuerte, 2. Dime que sí i 3. Llévame Contigo.
    Redacta de manera interna la vida de quatre amigues, Silvia, Bea, Estela i Ana (anomenades Princess), que els hi van passant coses que les separaran i les uniran cada vegada més. Però sempre viuran la vida amb molt d’amor i esperança.
    Animo a la gent que li agrada els llibres més romàntic a que se’ls llegeixin perquè s’enganxaran molt.

    Elia Fernández

    ResponElimina
  11. Jo recomano el llibre de "Bon dia princesa!" escrit per Blue Jeans.
    Aquest llibre tracta sobre sis nois joves que fan camins separats fins que s' uneixen i formen un club, anomenat el club dels incompresos. A partir d' allà els sis nois es tornen inseparables, considerant-se germans. Però l' adolescència comença a afectar la seva amistad i cada vegada es van separant més fins que es donen compte de que en situacions difícils, es necessiten els uns als altres.

    Clara Sánchez
    2n ESO A

    ResponElimina
  12. Jo recomanaria el Corredor del Laberint escrit per James Dashner. És un llibre d’aventures que tracta sobre que cada mes envien un noi adolescent a un lloc anomenat “El Claro” on hauran d’intentar sobreviure i sortir trobant la solució del laberint. Un dia arriba un noi que es diu Thomas i al dia següent arriba una noia amb una nota a la mà dient que no vindran més persones i que tot a partir d’ara canviarà. Crec que és una història emocionant i plena d’aventures que recomano a tothom.
    Anaïs Alandí
    2n ESO A

    ResponElimina
  13. Jo recomano el llibre del Corredor del Laberint escrit per James Dashner. És un llibre molt interessant que tracta d'una comunitat de nois que viuen al "Claro", una espècie de prat envoltat d'un laberint. Els nois fan tot el possible per averiguar on està la sortida del laberint, i també es veu com van superant dificultats. A mi personalment m'ha agradat molt llegir-lo. És un llibre d'aventures, intriga i divertit que també té dos llibres més (Les Proves i La Cura Mortal)


    Héctor Millan 2n ESO A

    ResponElimina
  14. Jo recomano " No somriguis que m'enamoro" de Blue Jeans. Aquest llibre es la continuació de Bon dia princesa.
    El llibre parla sobre una colla d'amics, els Incompresos, que al entrar a l'adolescència els hi costa molt més perdurar la seva amistat. En aquest llibre podrem acabar d'entendre el perquè de les coses que passen en el primer llibre.
    Sara V

    ResponElimina
  15. Jo us recomano un llibre que es diu "Tigre Tigre" de Lynne Reid Banks.
    Va de dos tigres germans que estan a la sabana, aleshores, uns caçadors enviats per Cèsar els capturen i els porten al palau. El tigre més lleig el porten al Coliseu perquè aprengui a lluitar i faci exhibicions úniques i especials, en canvi l’altre el porten a la casa de les feres per ensinistrar-lo i regalar-li a la filla de Cèsar
    Recomano el llibre a la gent que li agrada la intriga i l’aventura, és molt divertit.

    Pol Andreu

    ResponElimina
  16. Jo recomano la trilogia de "Los juegos del hambre"de Suzanne Collins, Aquests tres llibres van d'un govern central que és el capitoli, es fa un sorteig, i als qui li toqui, han d'anar a lluitar a una part del món que desconeixen, l' ultim que quedi amb vida, es el guanyador, hi han 13 districtes, els que estan més a prop del capitoli, són més privilegiats i els que viuen millor, ami m' ha agradat, us el recomano.

    Marc Totusaus

    ResponElimina
  17. Jo vull recomanar els 4 llibres de After ja què són increïbles. Va de que una noia la Tess va a la universitat i en la residencia on és queda té una companya de habitació la Steph què és porta amb us amics una mica "especials". Un d'ells és diu Hardin un noi molt interessant que crida l'atenció a la Tess en la primera vista i tenen una relació d’amor odi que t’enamorarà de seguida.
    Marina Molas

    ResponElimina
  18. Jo recomano el llibre “No està escrit a les estrelles”. Aquest llibre especialment m’ha agradat ja que parla d’una situació real i no fantasiosa. Parla d’una noia que té una malaltia força greu. La seva mare vol que assisteixi a un grup d’ajuda, per conèixer a gent i entendre en la situació que es troba. En aquest grup de suport coneix a un noi que l’entén perquè ell també té càncer. Decideixen viatjar junts per veure el seu autor preferit però quan arriben l’autor no és el mateix o no es com esperaven.
    Sara Avilés

    ResponElimina
  19. El llibre que jo recomano es diu “Pou sense fons on the rocks”, de la nostra biblioteca d’aula. L’autor del llibre és Joan Pla. El llibre comença sent interessant des del principi, ja que un amic de la colla d’en Manel, el protagonista de disset anys, sembla ser que mor abandonat en un accident de tràfic. El llibre explica tots els canvis en la vida dels amics des del punt de vista d’en Manel. Jo recomano aquest llibre perquè em sembla molt intrigant i molt entretingut.
    Mario Calvo
    2n ESO B

    ResponElimina
  20. Jo recomano els llibres de Blue Jeans del club dels incompresos. Va d'uns nois que ningú els entén, o estan passant per una època difícil. s'ajunten i formen el club del incompresos, es fan molt amics, però arriba un moment en que cadascú segueix el seu camí i es separen, alguns segueixen junts però d'altres ja ni es parlen. Però van coneixen noves persones que els ajudaran a tornar-se a reunir.
    Laura Gómez

    ResponElimina
  21. Jo recomano "Amaranta" .Amaranta és l'única filla dels directors de Bancomundo , els qui tracten d'educar-la perquè segueixin els seus passos. No obstant això , ella és un esperit lliure : desitja tenir una vida normal i ser actriu de teatre. Quan Amaranta compleix els divuit , la seva mare li organitza una gran festa , a la qual està convidada la societat alta del país . Amaranta se sent molt sola entre tant luxe . Està més interessada en l’Ismael , un misteriós i maquíssim cambrer , que en Sergio , el noi amb el qual els seus pares esperen que surti . A demés , el seu avi , el fundador de Bancomundo , li desvetlla que ha organitzat la resta de la seva vida .
    Mar Requena

    ResponElimina
  22. Jo us recomano el llibre que es diu "L'última feina del senyor Luna" de Cesar Mallorquí.
    Aquest llibre tracta sobre un sicari contractat per Aurelio Coronado amb la missió de matar a una dona boliviana, la Flor Huanaco, però entre aquesta història passaran moltes coses...

    Víctor Jara

    ResponElimina
    Respostes
    1. no podies explicar un llibre que no coneguéssim. Jajaja

      Elimina
  23. Jo recomano la saga "Harry Potter". En Harry viu amb els seus tiets muggles (no mags), ja que els seus pares van ser assassinats. Però durant el curs va a l'Escola de Màgia de Hogwarts. Allà es troba amb els seus amics Ron i Hermione i amb l'ajuda del director Albus Dumbledore inentarà trobar la manera de matar en Voldemort, el seu pitjor enemic, aquell que va assassinar els seus pares. A mi m'han agradat molt, però són força llargs (fins a 900 pàgs.) Hi han 7 llibres i els títols són:
    1) La Pedra Filosofal
    2) La Cambra Secreta
    3) El Pres d'Azkaban
    4) El Calze de Foc
    5) L'Orde del Fènix
    6) El Misteri del Príncep
    7) Les Relíquies de la Mort

    Biel Aragonès

    ResponElimina
  24. Jo vull recomanar el llibre de “latidos”, escrit per Anna Godbersen.
    Es un llibre ambientat en l’alta societat durant l’any 1899 a New York.
    Les dues germanes Holland intenten salvar l’economia i la reputació de la seva família després de la mort del seu pare.
    La més gran de les dues es veu obligada a casar-se amb Henry Shookonmare, fill d’una de les famílies més poderoses de Manhatan i el qual comparteix un romanç amb Penelope Hayes, amiga de la família Holland.
    Andrea Villegas

    ResponElimina
  25. jo recomano "el corredor del laberint". Tracta sobre uns nois que tenen que sobreviure en un lloc natural cobert per 4 parets. Quan començ el dia s'obre una de les parets que condueix a un laberint que per la nit es tanca i canvia de forma i a més surt un monstre en busca de algú que s'hages quedat atrapat. finalment dos nois troben la sortida i el dia següent surten tots els que estaven allà però hi ha gent que no es fia i deixa que se'n vagin.

    Jaume Casal

    ResponElimina
  26. Jo recomano el llibre de "el clan de la lloba" de Maite Carranza.Va d'una nena anomenada Anaïd que la seva mare ,la Selene,desapareix,.L'Anaïd anirà buscant-la i a la vegada descobrint la profecia de O i les seves filles Om i Od.
    Marta Carrascal

    ResponElimina
  27. Jo recomano el llibre "los cien", que parla sobre una societat futurista que s'ha vist obligada a marxar de la terra. Cent criminals adolescents són enviats a la terra per a comprovar si torna a ser habitable. La història es centra en uns quants enviats, i a poc a poc es va descobrint la seva història personal, els crims que han comès, i les històries d'amor que es desenvolupen entre ells.

    Roger Sanabre

    ResponElimina
  28. Jo recomano el llibre "Los crímenes del monograma" escrit per Agatha Christie. Aquest llibre tracta sobre el següent: Hi ha hagut tres assassinats a un popular i luxós hotel de Londres, el Bloxham. Les tres víctimes han aparegut amb les boques obertes i un monograma dins. Un famós detectiu belga, Hèrcules Poirot, que estava de vacances a la ciutat, intentarà resoldre el misteri d'aquest cas amb l'ajut d'un amic seu, Edward Catchpool, que treballa a "Scotland Yard". Encara no m'he acabat de llegir el llibre, però porto un bon tros llegit i m'ha agradat molt. El recomano per a aquelles persones a les que els hi agraden les novel·les policíaques.

    Aitor Ruiz

    ResponElimina
  29. Jo recomano el llibre de "el cor de Jade" una novel·la romàntica, històrica i misteriosa sobre la trista guerra de Xina escrita per el Jordi Sierra i Fabra, on ens explica la situació de una família xinesa, la qual hi ha un pare , una mare i tres fills, on ens narra la seva història en quan a la guerra de Xina, recomano aquest llibre a aquell que li agradin els llibres de misteri, història, emoció i aventura. Es impressionant!

    Eloi Bota

    ResponElimina
  30. Jo recomano el llibre “El Hobbit” és una història fantàstica escrita per J. R. R. Tolkien. Els hobbits són una espècie que acostumar a ser molt petita tot i que tenen els peus molt grans. Bilbo és un hobbit que vivia tranquil a La Comarca, llavors rep una inesperada visita del mag Gandalf i els enans: Thorin, Kili, Fili, Balin, Gloin, Bifur, Bofur, Bombur, Dwalin, Ori, Dori, Nori i Oin. I li diuen a Bilbo que començaran una aventura per recuperar el tresor que hi havia a Erebor, que antany corresponia als enans. Què passarà?

    Omar T. Butt R.

    ResponElimina
  31. Jo recomano el llibre del Corredor del Laberint. Tot comença quan un noi d’aproximadament setze anys, anomenat Thomas es desperta a un Lloc anomenat Claro. Allí hi viuen diversos nois de diverses edats, que hi arriben com ell per una maquina anomenada la Caixa, una vegada cada mes arriba un noi. En Thomas li expliquen que estan dins d’un laberint, on unes portes com muralles el tanquen i l’única zona segura és el Claro. Tot segueix un ordre quan de sobte al dia següent d’arribar el Thomas arriba una noia inconscient amb un missatge...
    Vicente Beltran 2n ESO A

    ResponElimina
  32. Jo recomano el llibre d’After, d’Anna Todd, la sèrie són quatre llibres, he acabat el primer i ara estic llegint el segon.
    Va d’una noia anomenada Tessa, que comença la universitat, ella és una bona estudiant i tímida. Al arribar allà troba a la seva companya d’habitació, una noia que té una colla d’amics una mica diferents,dels qui la Tessa s’unirà, al grup hi troba en Harrin, ells dos són molt diferents però alhora iguals, una relació difícil però única.
    És el tipus de llibre que enganxa i no el pots parar de llegir, és molt entretingut i emocionant.
    Mª del Mar Ubach

    ResponElimina
  33. Jo recomano Els escarabats volen al capvespre, de Maria Gripe. La novel•la tracta de tres amics que van a una casa deshabitada i intenten esbrinar el enigma d'unes cartes. Jo recomano aquest llibre als lectors que els agradi les històries de misteri.

    Mario Fornaguera

    ResponElimina
  34. A mi m'agradaria recomenar el llibre de ''Ghostgirl'', de Tonya Hurley. No me l'he llegit tot, però de moment m'està agradant bastant! Tracta sobre una noia què es sent completament invisible, la noia, la Charlotte, està obsessionada en ser com les populars de l'institut i aconseguir l'amor del noi del que estava enamorada. Ella intenta fer de tot, com canviar de ''look'' i més. La charlotte cada vegada es va sentint més invisible fins que, arriba un punt en el que ho és de veritat. Encara i així, ella no es rendeix per seguir el seu plan, tot al contrari; es torna molt mes creativa i ansiosa per aconseguir el que vol.

    Ingrid Pardo
    2n A

    ResponElimina
  35. Jo volia recomanar dos llibres. El primer es una novel·la que es diu "El càsting" Que va de que s' acaben les vacances d'estiu i tornen a l'institut. Però quan hi arriben es queden bocavadats al veure un noi famós. Aquest noi es diu Pol Nubiala i es un actor molt conegut. Ell mateix els hi diu que organitzarà in càsting per poder participar a la seva sèrie. Tothom vol participar-hi i en Pol decideix posar proves difícils per veure qui les aconsegueix passar. El que m' agrada més d'aquest llibre es que passen coses que mai t'imaginaries com la traïció, l'amistat, l'amor etc... La veritat es que es un llibre bastant curt i s'acaba bastant ràpid, per la gent que li agraden els llibres curts i fàcils de llegir (Autor: Ernest codina). L'altre llibre que també vull recomanar es el de "El niño con el pijama de rayas" es un llibre interessant i s'entén molt bé (Autor: John Boyne). Encara no l'he acabat, però m'està agradant molt!

    Carlota Farré
    2n A

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.