dimecres, 25 de febrer del 2015

La descripció tècnica i literària I

                                       


                                      Descripció literària


Aquesta elevada muntanya em recorda una catedral gòtica com podria ser la Sagrada Família. La seva verticalitat imponent impressiona la vista de qualsevol que s’hi apropi ja que els seus contorns són preciosos.
La capa nevada que s’estén al llarg de la muntanya és com una gran cabellera blanca d’un bonic cavall. Per l’esquerra de la imatge es distingeix un núvol blanc que recorda el cotó fluix. L’aigua tranquil·la és un mirall que reflecteix la gran muntanya. Els colors blaus i blanc es combinen fent-se competència entre si. L’alegre verd terrós de les muntanyes dóna un toc viu a la imatge.
                                                                    Pol Soto (2n d'ESO B)


                                      Descripció científica

Aquest paisatge es pot trobar al nord-oest de la illa de Natragusa situada a 135 km al est de la ciutat de Sydney. En el llac de 25 km2 s’hi poden trobar tot tipus d’animals, des de peixos, fins a llangardaixos, passant per llúdrigues; i en els boscos propers de mes de 2 km2 de superfície s’hi pot trobar tot tipus de fauna: àligues reials, ossos bruns, esquirols, mussols... A la cara nord de la muntanya
( que és la contraria a la que es veu) hi ha llargues pistes d’esquí, uns quants hotels de bona qualitat a peu de pista i també s’hi pot fer escalada i senderisme per la muntanya de Narug, que s’hi pot veure bona part de la illa, i la illa del costat degut a l’alçada que té el punt més alt de la muntanya.                                                                                Pol Andreu (2n d'ESO B)

1 comentari:

  1. Les descripcions que han fet els Pols són molt interessants. La que més m'ha agradat de les dues és la del Pol Soto.

    Alejandro Gálvez 2 ESO B.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.