dissabte, 5 de gener del 2019

Don't swim after lunch


I per què aquest títol?

4 comentaris:

  1. És una metàfora sobre la digestió.
    Quan la guineu vol menjar als ocells és a la hora de dinar i per això surt el plat amb el menjar.
    I quan posa el got d'aigua amb gel és quan surt el gel i l'aigua i quan els pingüins estan sobre el gel esperant a fer la digestió i quan ja estan sota l'aigua els pingüins poden estar lliures sota l'aigua.

    Caterina Schneider 2n ESO A

    ResponElimina
  2. Jo crec que el vídeo vol dir el temps que passa entre que estàs menjant fins que acabes de fer la digestió. El llop simbolitza quan estàs menjant ja que és veu que el llop busca presa per menjar. Els pingüins quan estan esperant simbolitza com que estan esperant per poder-se ficar a l'aigua. I al final quan els pingüins es fiquen a l'aigua i desaparèixen sota l'aigua es com que ja han fet la digestió i ja es poden banyar.

    Mireia Novo

    ResponElimina
  3. Jo crec que es una forma de parlar perquè et fa com al·lucinar, tot el que passar en el plat del dinar passa en la taula, quan el llop va a casar l’ocell és quan les persones anem a dinar i per això el llop vol menjar-se els ocells i quan beus aigua freda tota la taula es congela es com si el que passa en el plat passa a la taula

    Èric Monté 2 ESO A

    ResponElimina
  4. Al principi del vídeo es veu com si la càmera estigués a dins de dos ulls d’una persona, ja que està parpellejant, i això vol dir que tot el que veiem al vídeo ho està vivint algú. El vídeo vol fer reflexionar sobre que no pots nadar després de menjar, i això t’ho fa entendre a través d’uns dibuixos en els quals les diferents accions i diferents climes representen les sensacions que tenim si ho fem. Primer posen un plat a taula. La taula es converteix en un bosc, on hi ha un llop que vol menjar-se als ocells. La il·lustració simbolitza la primera sensació que experimenta quan la persona neda després de menjar, no és una sensació freda, és una sensació de calor, com si estigués en un bosc. El llop es menja els ocells, i això és un senyal que ens diu que el cos de la persona mentre neda va deteriorant, i utilitza la metàfora de que els ocells moren, i el seu cos ho va fent també. El llop és una referència personificada del títol. Després apareix un got d’aigua amb gel, és la segona sensació que pateix el seu cos. Aquesta vegada sí que hi ha un clima fred, i apareixen molts pingüins que al cap de l’estona es llencen a l’aigua i no tornen a pujar a la superfície. Això representa que la persona ha patit un tall de digestió que ha posat fi a la seva vida, i el vídeo t’adverteix dels perills de menjar i després nedar quan el teu cos està en fase de digestió.

    Mireia Gonzàlez
    2n ESO B

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.