diumenge, 21 d’octubre del 2018

SIGNS (o la dificultats per comunicar-se)



Quines reflexions et suscita aquest curtmetratge?

7 comentaris:

  1. Doncs que hi ha moltes formes de comunicar-se i que no sempre la gent es pot comunicar parlant (o perquè li costa, o perquè no li agrada o perquè no pot (si és mut o sord).)
    Alba Lopez.

    ResponElimina
  2. En aquest vídeo hi ha moltes idees, però jo crec que la principal és que la manera de comunicar-se no pot influir en una amistat o una relació, és a dir, tant com si és mut, sord, si és cec, com si parla en un altre idioma, etcètera. També hi ha altre tipus de barreres, com per exemple, conèixer a una persona d'un altre país i que no hi puguis anar.
    Una altra idea són els prejudicis: jo per exemple m'he sorprès al saber que la senyora era muda, però el noi en assabentar-se no li ha importat, és a dir, que no ha tingut prejudicis sobre la dona.

    Mireia Gonzàlez
    2 ESO B

    ResponElimina
  3. Doncs que no només hi ha una manera de comunicar-se amb els altres i que quan has aprés a comunicar-te amb algú d'una manera, canviar-ho,representa modificar la forma de comunicació que tenies.
    Mireia Pinós

    ResponElimina
  4. Doncs que hi han moltes maneres de comunicar-se amb la gent, molts llenguatges i moltes llengües per comunicar-se amb la gent. i que quan canvies de manera de parlar amb algú, les expressions camvíen i la manera de dir les coses també


    Pablo Madrid

    ResponElimina
  5. comunican-se d’una forma o altre pots arribar algun destí i no sempre a de ser parlant

    Èric Monté

    ResponElimina
  6. Jo crec que la idea que vol transmetre aquest curtmetratge es que es igual la forma en la que comunicar-se, si és en signes, si un és sord o mut o si és en paraules, que això no influeix en una amistat.

    Berta Sellarès
    2n B

    ResponElimina
  7. Aquest vídeo m'ha fet reflexionar en que hi ha moltes maneres de comunicar-nos entre nosaltres, amb signes, mitjançant l'escriptura, les llengües... I la manera en que ens comuniquem no ha d'afectar la relació que mantenim amb la persona. També m'ha fet pensar en que no hem de deixar passar les oportunitats que se'ns presenten a l'hora de poder conèixer a una persona millor, perquè després ens podem penedir. Ja que podríem aprendre moltes coses gràcies a l'altre o a l'inrevés.

    Dafne Ortega

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.