dijous, 7 d’octubre del 2010

Delivery

Aquest interessant curtmetratge de Till Nowak ens permet treballar la descripció psicològica.



Fins aleshores us demano que contesteu a la següent pregunta?
- Qui creieu que envia la capsa?
Espero les vostres respostes a comentaris.
Endavant!

6 comentaris:

  1. Sóc el Pascual Flores de la classe 2n A. A mi em dona la sensació de que aquesta capsa a estat enviada a aquest senyor per equivocació i que en realitat el que la enviat la volia enviar a un laboratori o alguna cosa així. Adèu

    PASCUAL FLORES
    2N ESO A

    ResponElimina
  2. Hola! Sóc la Laia Catalán de 2n ESO A. Jo crec que el creador d'aquesta caixa l'ha enviada a aquest senyor perquè porta temps observant-lo i veient que és un home que es preocupa pel que vol. Llavors ha deduit que és l'unic que pot "salvar" el planeta i ha decidit enviar-li. Fins demà!!!

    LAIA.

    ResponElimina
  3. Hola! Sóc l'Ariadna Tapia de 2n ESO A .Jo en penso que aquesta capsa ha sigut enviada per gent del futur, d'un futur pitjor del que viu
    l'home,i li envien aquesta capsa perquè saben que ell vol recuperar el món i ell té suficient valor per fer-ho.I també penso que és de les úniques persones que ho veu, que veu el món contaminat, i els altres no ho veuen, ni ho noten.I per aquest motiu li envien.

    ARIADNA

    ResponElimina
  4. Hola! Sóc l'Helena de segon ESO A.
    Jo penso que va ser ell mateix qui va crear la contaminació, perquè ell en realitat el que volia era només poder millorar la situació de vida dels habitants; però sense adonar-se'n el que havia fet era enpitjorar-ho tot. Com que no savia com arreglar-ho es va apartar de la civilització i no va voler tenir res a veure amb tot això.
    Però hi ha com una mena de "Déu" a l'exterior que li dona l'oportunitat de canviar el que ell mateix havia creat. I així fa. Adéu a tots!!!
    HELENA

    ResponElimina
  5. Hola, sóc el Diego Trejo de 2n ESO B. Penso que l'home a encarregat aquesta capsa per que vol arreglar els temes com la contaminació, però quan li arriba no porta les intruccions i després s'adona de com funciona i treu les fàbriques i col·loca les flors que havia estat cuidant amb molta cura.
    Adéu, fins dijous.

    ResponElimina
  6. Hola, sóc la Laura Martínez de 2n D'ESO B. Penso que aquesta capsa li ha enviat els del futur perquè com en aquell lloc, com podem observar, està tan malament i hi ha una destrosa de paissatge, el futur li donen la oportunitat de poder canviar aquell dessastre de paisatge i manera de viure perquè així els propers habitants que visquin en aquell lloc, poguin estar contents i agraïts de poder gaudir una vida millor de la que ha estat vivint aquell home, que amb molta bona voluntat ha canviat totes aquelles fàbriques per una bonica flor que ell mateix havia estat cuidant.
    Adéu,fins demà.
    LAURA MARTÍNEZ

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.